Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engelleme yok mu?Ne yaptim ne ettim de basima bu belayi aldim bilmiyorum. Surekli mesaj atip duruyorlar. Sizlere de geliyor mu ayni mesajlardan? Nasil kurtulabilirim? Zira sinir oldum iyice.
Cok arayan olmus da pek sallamiyolar galiba. Ben de ayri aramadim acikcasiEee arayıp sorsanız kimsiniz, ne istiyorsunuz diye?
Sadece o mesajlar engellenebilir mi ki?Engelleme yok mu?
Niye ki?Cok arayan olmus da pek sallamiyolar galiba. Ben de ayri aramadim acikcasi
Ay yok yanlis anladiniz sanirim:) bir dernek var ya yardim icin. O kurumun adi o. Surekli oraya yardim suraya yardim mesajlari atiyorlarNiye ki?
Ben olsam çok merak ederdim, kimse yok mu diye kapı çalar gibi mesaj atan ne istiyor olabilir ki?
Bana hiçbir yerden mesaj gelmiyo. Ben hepsini engelledim.Sadece o mesajlar engellenebilir mi ki?
Deniz feneri falan gibi yardım yapan para toplayan bi kuruluş.Niye ki?
Ben olsam çok merak ederdim, kimse yok mu diye kapı çalar gibi mesaj atan ne istiyor olabilir ki?
Pardon pardon...Ay yok yanlis anladiniz sanirim:) bir dernek var ya yardim icin. O kurumun adi o. Surekli oraya yardim suraya yardim mesajlari atiyorlar
Uzatiyorum cok pardon ama :) tum reklam mesajlarini engellediniz sanirim? Benim telefonda normal mesajlar icin spam numaralari ekle secenegi cikiyor ama bu toplu mesajlarda sadece silme secenegi varBana hiçbir yerden mesaj gelmiyo. Ben hepsini engelledim.
Yakın Zaman'da bağış yaptıysanız sık sık gelir bir süre sonra atmıyorlarNe yaptim ne ettim de basima bu belayi aldim bilmiyorum. Surekli mesaj atip duruyorlar. Sizlere de geliyor mu ayni mesajlardan? Nasil kurtulabilirim? Zira sinir oldum iyice.
Yanlis degilsem yillar once yapmistim. Hala unutamadilar desenize :)Yakın Zaman'da bağış yaptıysanız sık sık gelir bir süre sonra atmıyorlar
Beceremedim onu, sanirim engellenmeyi engellemisler
Yanlis degilsem yillar once yapmistim. Hala unutamadilar desenize :)
Yok o bir kurum gibi olduğu için engelleme çıkmıyor numara olsa engellenirdiBeceremedim onu, sanirim engellenmeyi engellemisler![]()