Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EngellenmiyorSadece o mesajlar engellenebilir mi ki?
Samsung maalesefTelefon iPhone ise yardımcı olabilrim diğer teller bilmiyorum maalesef
Samsung maalesef
O secenek benim telefonda reklam mesajlarinda cikmiyor maalesefMesajın Sağ tarafından spam seçin tamam . .
Hangi program acaba?Bi tane program var istemediğin numarayı engelliyorsun hepsi spama düşüyor sonra toplu halde silersin. Ayrıca tanımadığın numara aradığında, bir firmaya aitse ya da tanıyor olabileceğin kişiyse ya da o programı kullanan biriyse telefonun çalarken ismi çıkıyor. Belli başlı arayan saçma firmalar ya da bankalar da diğer kullanıcılar tarafından Spam olarak işaretlendiyse otomatik engelliyor
Yaa çok tatlısınız yaNiye ki?
Ben olsam çok merak ederdim, kimse yok mu diye kapı çalar gibi mesaj atan ne istiyor olabilir ki?
Ne yaptim ne ettim de basima bu belayi aldim bilmiyorum. Surekli mesaj atip duruyorlar. Sizlere de geliyor mu ayni mesajlardan? Nasil kurtulabilirim? Zira sinir oldum iyice.
Bana da çok geliyor gıcık oluyorum yaNe yaptim ne ettim de basima bu belayi aldim bilmiyorum. Surekli mesaj atip duruyorlar. Sizlere de geliyor mu ayni mesajlardan? Nasil kurtulabilirim? Zira sinir oldum iyice.
TruecallerHangi program acaba?
Tamam bakicam tesekkurlerTruecaller
Rica ederim en çok da bilmediğim numaralarda işe yarıyor direk ekranda çıkıyor çoğu arayan. Özellikle kargolar cepten bile arasalar hemen kargo ismi ve kuryenin ismi çıkıyorTamam bakicam tesekkurler