- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 18
- 28
- Konu Sahibi uhappygirl
-
Bende artık açmıyorum ama içimden nasıl atacam bilemiyorumBen varim eski olaylari hatirlayip sinirden kudurup hatta bazen agliyorum ama esime yansitmiyorum çünkü cok sinir bozucu bir durum ve ben acarsam o da acar ki yanlis bir sey olduğunu bildigimden icimde yasiyorum. yakin gecmisi konusuyorum ama onun tribini atiyorum 2,5 yil once düğün hazirliklarindaki sorunlar nisanliyken yasadigimiz sorunlar hep aklıma geliyor ama dedigim gibi esime asla acmiyorum konuyu su an ki dertler yetiyo bize zaten çünkü
Bende artık açmıyorum ama içimden nasıl atacam bilemiyorumBen varim eski olaylari hatirlayip sinirden kudurup hatta bazen agliyorum ama esime yansitmiyorum çünkü cok sinir bozucu bir durum ve ben acarsam o da acar ki yanlis bir sey olduğunu bildigimden icimde yasiyorum. yakin gecmisi konusuyorum ama onun tribini atiyorum 2,5 yil once düğün hazirliklarindaki sorunlar nisanliyken yasadigimiz sorunlar hep aklıma geliyor ama dedigim gibi esime asla acmiyorum konuyu su an ki dertler yetiyo bize zaten çünkü
herkese karşı sürekli bi hırs, kin be intikam duygusu ama en yoğun erkek arkadaşımda yaşıyorum onu daha çok önemsediğim için belkideSadece erkek arkadaşınıza mi böylesiniz? Yoksa herkese karşı mı?
Düzelme konusunda bi fikriniz var mıBen aileme çevreme karşı öyleyim. Hayatımda biri olmadığı için o şekilde yorum yapamıyorum ama olsaydı ona da kinci olurdum. Kendimi tanıyorum.
Farkındayım zaten çekilecek dert değil ben bile bıktım kendimden düzelmeye çalışıyorum aylardır destek almayı çok düşündüm ama emin olamıyorum sizce işe yarar mıYardım al adamada yazık. Sen olsan seni çekermiydin ??? Emin ol gün gelecek o da yorulacak yılacak ve gidecek.
Bu noktaya gelmeden kendin için mutlu huzurlu olmak için çık bu girdaptan.
Biliyorum hoş olmadığını ki doğru bana yapılsa tahammül edemem ne yapmam gerektiğini bilmiyorumsizin bir hatanız temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp sürekli önünüze konsa nasıl hissedersiniz kendinizi?
buna ne kadar tahammül edebilirsiniz?
size bunu yapan kişiyle hayatınızı birleştirmek ister misiniz?
bu soruları tekrar tekrar sorun kendinize emin olun hiç hoş değil.bir an önce törpülemeye çalışin kendini baktınız olmyor destek alın.
ayrılmayı düşünüyorum diyorsunuz bu asla çözüm değil.
huyum diyorsunuz ki bu da daha sonra hayatınıza girene de aynı şekilde davranacağınız anlamına gelir ve o şşimdi ki sevgiliniz kadar anlayışlı olmayabilir.
Önceden günlük tutuyordum dönüp okuyunca tekrar sinirlerim bozuluyosorununu ve erkek arkadaşının sana anlattığı şeyleri yazıya geçir iyi gelir
Sinir krizlerine giriyorum kendi kendime tekrar gündeme gelmeden rahatlayamıyorumAynı konuyu tekrar tekrar açmanıza gerek yok, zaten yasak.
erkek arkadaşının cevapları seni tatmin etse böyle olmaz o zaman .Önceden günlük tutuyordum dönüp okuyunca tekrar sinirlerim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?