• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse yok mu :(

uhappygirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
238
98
18
28
Arkadaşlar gerçekten artık kendime ben bile tahammül edemiyorum. 3 yıllık bir ilişkim var aramızda görünürde hiçbir sorun yok. Tek sorun benim kafamın içindekilermiş gibi geliyor. Yapı olarak kinci biriyim. Evet kötü bir huy.. 2 sene önceki konuyu bile hiç unutmadan tekrar tekrar açıyorum. Aslında şöyle bir şey. Kızacağım bir şey olunca erkek arkadaşım yanyanayken söylüyor kıyamayıp çok tepki vermeyince sonradan yanından ayrılınca içim içimi yiyor. Şimdi yine geçen sene kızdığım bir olay aklıma geldi durduk yere bi türlü atamıyorum aklımdan sanırım hıncımı alamadığımdan. Böyle şeyleri çok yapıyorum belki bir konuyu 10 defa konuşmuşuzdur. Erkek arkadaşım da bıkmadan tekrar tekrar bana açıklama yapıyor o an rahatlıyorum ama 1 hafta sonra yine aynıyım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Aklıma geçmişteki sorunlarımız geldikçe ağlıyorum kendi kendime üzerine eklemeler yapıyorum nerdeyse ayrılacam bu yüzden. Onun da psikolojisini bozmak istemiyorum kendisi zaten Doğuda görev yapıyor. Benim gibi olan var mı aranızda :KK43:(

Ben varim eski olaylari hatirlayip sinirden kudurup hatta bazen agliyorum ama esime yansitmiyorum çünkü cok sinir bozucu bir durum ve ben acarsam o da acar ki yanlis bir sey olduğunu bildigimden icimde yasiyorum. yakin gecmisi konusuyorum ama onun tribini atiyorum 2,5 yil once düğün hazirliklarindaki sorunlar nisanliyken yasadigimiz sorunlar hep aklıma geliyor ama dedigim gibi esime asla acmiyorum konuyu su an ki dertler yetiyo bize zaten çünkü

Ben aileme çevreme karşı öyleyim. Hayatımda biri olmadığı için o şekilde yorum yapamıyorum ama olsaydı ona da kinci olurdum. Kendimi tanıyorum.

Yardım al adamada yazık. Sen olsan seni çekermiydin ??? Emin ol gün gelecek o da yorulacak yılacak ve gidecek.

Bu noktaya gelmeden kendin için mutlu huzurlu olmak için çık bu girdaptan.

sizin bir hatanız temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp sürekli önünüze konsa nasıl hissedersiniz kendinizi?
buna ne kadar tahammül edebilirsiniz?
size bunu yapan kişiyle hayatınızı birleştirmek ister misiniz?
bu soruları tekrar tekrar sorun kendinize emin olun hiç hoş değil.bir an önce törpülemeye çalışin kendini baktınız olmyor destek alın.
ayrılmayı düşünüyorum diyorsunuz bu asla çözüm değil.
huyum diyorsunuz ki bu da daha sonra hayatınıza girene de aynı şekilde davranacağınız anlamına gelir ve o şşimdi ki sevgiliniz kadar anlayışlı olmayabilir.

Bende oyleyim. Ama insan bi zaman sonra hem kendni hemde karsisindakini yoruyo bunu anladm.
Ve esime bunu yapmamaya basladm cunku yaptikda uzaklasyoruz o bana yapsa ben tahammul edemezdm diyorm. Bu yuzden biraz gecinmeye calsmali. Olmuysada zorlama cunku hatasiz insan yoktut illaki birisi hata yapar. Sn yapinca aynisini gorsrn emin ol sen o kadr sabretmezsn brn ole dusunyrm sahsenm

Patolojik boyuttasınız bence, profesyonel yardım almanızı öneririm
Ben yengeç burcuyum maalesef, her daim geçmişe hesap sorarken buluyorum kendimi. Çok zor bilirim. Ama ben kimseye söylemiyorum, içimde yaşıyorum. Ben de gideceğim bir psikiyatra, yakındır..

Ben varim eski olaylari hatirlayip sinirden kudurup hatta bazen agliyorum ama esime yansitmiyorum çünkü cok sinir bozucu bir durum ve ben acarsam o da acar ki yanlis bir sey olduğunu bildigimden icimde yasiyorum. yakin gecmisi konusuyorum ama onun tribini atiyorum 2,5 yil once düğün hazirliklarindaki sorunlar nisanliyken yasadigimiz sorunlar hep aklıma geliyor ama dedigim gibi esime asla acmiyorum konuyu su an ki dertler yetiyo bize zaten çünkü
Bende artık açmıyorum ama içimden nasıl atacam bilemiyorum

Bende artık açmıyorum ama içimden nasıl atacam bilemiyorum

He
Sadece erkek arkadaşınıza mi böylesiniz? Yoksa herkese karşı mı?
herkese karşı sürekli bi hırs, kin be intikam duygusu ama en yoğun erkek arkadaşımda yaşıyorum onu daha çok önemsediğim için belkide

Yardım al adamada yazık. Sen olsan seni çekermiydin ??? Emin ol gün gelecek o da yorulacak yılacak ve gidecek.

Bu noktaya gelmeden kendin için mutlu huzurlu olmak için çık bu girdaptan.
Farkındayım zaten çekilecek dert değil ben bile bıktım kendimden düzelmeye çalışıyorum aylardır destek almayı çok düşündüm ama emin olamıyorum sizce işe yarar mı

sizin bir hatanız temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp sürekli önünüze konsa nasıl hissedersiniz kendinizi?
buna ne kadar tahammül edebilirsiniz?
size bunu yapan kişiyle hayatınızı birleştirmek ister misiniz?
bu soruları tekrar tekrar sorun kendinize emin olun hiç hoş değil.bir an önce törpülemeye çalışin kendini baktınız olmyor destek alın.
ayrılmayı düşünüyorum diyorsunuz bu asla çözüm değil.
huyum diyorsunuz ki bu da daha sonra hayatınıza girene de aynı şekilde davranacağınız anlamına gelir ve o şşimdi ki sevgiliniz kadar anlayışlı olmayabilir.
Biliyorum hoş olmadığını ki doğru bana yapılsa tahammül edemem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Back
X