Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim onlar için çektiklerimizi anlasalar bari boshayallersmile
bizim onlar için çektiklerimizi anlasalar bari boshayallersmile
Gezdirin demedim ki bu ne öfke. Gezdirmek zorundasınız demedim.
Biraz sakin hanfendi.
Alnınızda enayi yazıp yazmadığı konusunda da bilgim yok inanın.
Bu tavırla bırakın evinize gelmeyi yüzünüze bakması yeridir.
Gezdirin demedim ki bu ne öfke. Gezdirmek zorundasınız demedim.
Biraz sakin hanfendi.
Alnınızda enayi yazıp yazmadığı konusunda da bilgim yok inanın.
Bu tavırla bırakın evinize gelmeyi yüzünüze bakması yeridir.
Görümcelerle ilgili konu açarsanız haberim olsun, benim asıl bombalarım onlarla ilgili hikayeler![]()
Bende konuyu okuduğumda pek hoş gelmedi konuşmalar ama eminim bu sadece bardağın son damlasıdır. Kim bilir bu hale gelene kadar neler yaşandı :uhm:
Görümcelerle ilgili konu açarsanız haberim olsun, benim asıl bombalarım onlarla ilgili hikayeler![]()
Bende konuyu okuduğumda pek hoş gelmedi konuşmalar ama eminim bu sadece bardağın son damlasıdır. Kim bilir bu hale gelene kadar neler yaşandı :uhm:
al benden de okadar
Keşke hanfendi de sizin gibi kibar ve nazik olsa. Eminim o zaman bardak o son damlaya kadar dolmazdı.
al benden de okadar
konu sahibine hak veriyorum
doğrumu hatılrıyorum bilmiyorum ama arkadaş daha öncede konu açmıştı şehir dışına çıkacakken elitm ve eşide gelmeye kalktılar arabada yer yok vs vs. diye dorğumu hatılrıyorum bilmiyorum,
canım sende benim gibi lafını esirgemiyorsun bu yüzden kötü olacaksanda ol boşver,
arkadan konuşsan dahamı iyi en azından elitinin ve annesinin suratına söylüyorsun söylemen gerketiğini,
dedikodu yapmıyorsun önemli olan bu
sizde biraz zor bir insansiniz sanki :) esiniz sarmisak kokmasin diye manti yedirmiyorsunuz
aynen.bende buna çok şaşırdım. :hulya:
çpok güzel cevabınızı vermişşiniz gezdirmek zorunda değilsinzi