- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Menopozdan sıcaklıyor bu yaşadıkları menopoz değilmenapoz olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menopozdan sıcaklıyor bu yaşadıkları menopoz değilmenapoz olabilir mi?
İnşallah.Geçmiş olsun size de.Anlsiyetem var iç daralması bunalması oluyo ama çığlığı hiç duymadım
Düzelir inş
Çığlık atmaya başlayalı 2 ay oldu inleme birkaç yıldır varmış inşallah düzelir benim anneminki de sağolun2 aydir hasta derken bahsettiginiz bu hastalik mi yoksa baska bir hastaliktan sonra mi bu durumlar gelisti.
Cok yakindan tanidigim biride ameliyattan sonra boyle oldu( ameliyat sirasinda seslerden cok korkmus ona bagladilar) karanlik cokmeye baslayinca inleme daralma oluyordu. Bir ilac kullandirlar dusuk 2 aya kadar gecti.
Umarim annenizinde gecer gecmis olsun
Teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım.Size de geçmiş olsun.Dini yorum falan yasak ama bu konu da bence o da bi altenatif olmalı bu tür durumlarda...
Okuyun annenize....(ayet-el kürsi, felak,nas,fatiha,ihlas...)
Yani başında bakara suresi kısık sesle o duyabilecek şekilde açık olsunn.
Ruhen rahatlatır diye umuyorum.
Ama öncelikle ilaçlarını sıkı sıkı kullansın...
Asla ihmal etmesin.
Yalnız bırakmayın çok...
Bir de çok enerji verici şeyler yedirmeyin.
Tatli unlu vs.
Protein ağırlıklı.dengeli.yesin...
Ben de çok çektim panik ataktan..
Hala.da.arada gelir..
Ama hiç anneniz.gibi olmadım.
Çok geçmiş olsun...
Teşekkür ederim amin olsun dualarınıza.Çok geçmiş olsun kardeşim, Allah acil şifa versin. Keşke sana yardım edebilsem ama pek bilgim yok bu konularda.
Sağolun duada okuyoruz tedavilerini de yaptırıyoruz.Hiç duymadım Allah sifa versin demek geldi içimden bol bol korunma duaları okusun anneniz veya basında biri okusun tabi dr ihmal etmeyin
Sağolun Allah onun da yardımcısı olsun.Bundan 6 sene önce kız yurdunda kalırken gece bir kiz uykusunda yani uyuduğu yerde çığlık çığlık bağırmaya başladı tüm yurt ayağa kalktı sinir krizi geçiriyor dediler aynı olayı başka bir kızda geçirdi sebebi ise gündüz bir şeye çok üzülüp streslenince gece bu hale gelmişler arkadaşlarının dedikleri buydu sonra geçti bir daha olmamıştı böyle olaylar Allah tüm hastalarına acil şifalar versin sizde sakin kalip güçlü olmaya çalışın burada anne rolünü siz üstlenin geçmiş olsun
O ilacı bana özelden yazar mısınız doktora sorup başlayabilirsiniz size de geçmiş olsun size de.Halam anlattığınız gibi.
Yurt dışında yaşıyor.
Yıllar önce teşhisi konulduğunda yanlış hatırlamıyorsam panik atağın seviyeleri var. Halam en ağırıymış.
Bitkisel bı ilaç içiyorum diyordu.
Depresyon, panik atak, anksiyete diyor dr sağolun.Çok gecmiş olsun. Dahiliye doktoruna Akdeniz anemisi testi yaptırmanızı öneririm. Tasıyıcı olanilir anneniz. Benimki sadece ihtimalleri değerlendirmek adına Bi önlem.
Haklısınız psikoloğa başlasak iyi olacak aklıma gelmedi kafamız durdu stresten size de geçmiş olsun.İlaç tedavisi yanında psikolog desteği de alsın anlatsın bol bol içinde ne varsa, yedi kat el onu yargılamayacak ve asla laf çıkmayacak biri psikologtan başkası olamıyo bu devirde
Allah şifa versin çok zor psikolojik sıkıntılar ben de 1 yıldır ilaç kullanıyorum