Kimsem yok..yanlizlik

Odanı degistirmek istemedin mi? :)
başka kızla yapamadığım için tek odaya çıktım zaten.Saç baş kavga edecektik :) Topluluk içinde olduğum zaman yalnız olmak istiyorum yalnız olduğum zaman yalnızlıktan korkuyorum. Buradaki arkadaşlar spor demiş spora da yazıldım ama ondan da tat alamıyorum.

Bende ilk zamanlar yurtta 4 kisilik odada tek basima kaliyordum. Tam alısmıstım ki 2 kız geldiler odama. O kadar cok sevdim ki onlari , yalnizliktan nefret ettim. Ama simdi bu sene mezun oldular ayrilmak cok zor oldu
Seneye kim bilir kim gelicek odama? Yada yalniz mi kalicam? Meçhul. Bu arada sinifta bile tekim yalnizim

eğer sanal arkadaşlıklara olumsuz bakmıyorsanız online oyunlar oynayabilirsiniz iyice tanıdıktan sonra görüşme vs. de olur çok iyi bir fikir olmayabilir sizin için ama bu şekilde sayısız insan tanıdım, yıllardır konuştuğum insanlar da var hatta ilk fırsatta buluşmak istediklerim de. sanal da olsa birileriyle bir şeyler paylaşabilmek dünyanın en güzel şeyi tabii kişisel herşey anlatılmamalı kimseye

yalnızlık zor.
birde herkes su aralar ay yogunum ay yorgunum modunda.
arkadaşlarımı arayan soran bir insandım. baktım onların beni aradığı yok. ya yorgunlar ya yoğunlar.bende çektim artık.zor oldu tabi. kolay olurmu hiç

Yalnizlik iyidir,kimseyle ugrasmaz sadece kendinize vakit ayirirsiniz. Etraftaki insanlar cogu zaman ise yaramiyor maddi manevi hep sizden bir seyler goturuyor.oyle olacagina yalniz olun daha iyi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…