- 19 Mart 2016
- 1.620
- 2.537
- 133
Merhabalr ara ara aklıma geliyor çok üzülüyorum..Eşimle benim memleketimde yasıyoruz. Onun ailesi başka şehirde. Sorunum şu ki çok yalnızız. Eşimin akrabaları yok burda zten yuyurtdisinlar. Benim akrabalarla aramız kopuk bayramda görürsem öyle. Açıkçası yakın dostlarımız arkadaşlarımız akrabalarımız olsun evimde agirlayayim isterdim. Kendi ailem pek gelmez bize. Kardeşim engelli babam kirk yılda belki 2 ayda bir getirirse getirir. Pek yakınlıklarını hissetmem.Ablam var bi de o da eşiyle birlikte çok yogun çalışıyor kendi dukkamalri var belki 6 ay önce gelmidtir evime Esim işyerinde kafa dengi yok diyor bikac arkadaşıyla bisiklete biner anca. Benim çalıştığım yerde de bikac arkadaş var ama yine öyle fazla samimiyetimiz yok yani bi haftasonu bisy yaoaikm desek kendi arkadaş çevreleri var.
Apartmana gelince bi komşu ckcugumuaz baktı 2 3 ay uzun uuzn yazmayayım tartıştık istediğimiz gibi bakmadı o komsu da ev hanımı diğer komsular gibionlsrla arası iyi beni direkt anlatmıştr. Bana herkes onyargili gibi. Tek arkadaşım eşim her şeyi onunla yapıyoruz ama bir süre sonra sıkıyor bu da insanı çocuğumjn birlikte büyüyeceği arkadaşları olacagi görüşeceğimiz aileler olsa ne iyi olurdu diyirum bazen
Apartmana gelince bi komşu ckcugumuaz baktı 2 3 ay uzun uuzn yazmayayım tartıştık istediğimiz gibi bakmadı o komsu da ev hanımı diğer komsular gibionlsrla arası iyi beni direkt anlatmıştr. Bana herkes onyargili gibi. Tek arkadaşım eşim her şeyi onunla yapıyoruz ama bir süre sonra sıkıyor bu da insanı çocuğumjn birlikte büyüyeceği arkadaşları olacagi görüşeceğimiz aileler olsa ne iyi olurdu diyirum bazen