Kimsenin anlam veremediği aşırı çocuk sevgim

Kesinlikle buna katiliyorum zaten. Annelik demek hayat boyu kaygı demek. Çok büyük bir sorumluluk

Ben çok seviyorum çok istedim ama insanım uyusa da rahat etsem diyorum sahura oda kalkıyor yiyemeden yatıyorum bebekken yarım saatte bir uyanıyordu tadına doyum olmaz ama iyi bir eş olacak yüksek maddi standart olacak psikoloji iyi olacak çocuk sonra gelecek

Hahah cok sekersinizzz. Kesinlikle daha rahme düştüğü ilk andan itibaren başlıyor zorluklar. Allah hafifletsin insallah. Sağlıcakla gelsin minnos

Keşke şuan bir bebişim olsaydi ve ben de yiyemeden kalksaydim.....

İki çocuk annesi iki rezil hamilelik geçirmiş biriyim cicuk bakmak okadar kötü değil hamilelik çok zor yaa hayattan soğudum cocuk uyuyo ne bileyim biri alıyor yardım ediyor hamilelik öylemi bulantı hiç geçmiyor 30 hafta çektim ikisinde de doğurdum ohh dedim Allah'ım kurtuldum ben kurtuldum doktor hanım kurtuldum dedim durdum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ahaha ben de senin gibiyim hatta derdim ki bi suç işlemişsem ailesi bakamayan bi çocuğı kaçırmışımdır diyordum arkadaşım da aynı şekil hatta onun gögüslerinden süt geliyormuş yeğenine baktığı sürede hormonlarını tetiklediği için. Allah tez zamanda hayırlısıyla saplıklı bir bebek nasıp etsin sana da bana da üniversiteye hazırlanırken ben de okul öncesi okuyacam diye tutturdum ama sonra farklı bir yöne yöneldim. Herkes yaşıtlarıyla gezerken çocuklar kapımızı çalar beni oyun oynamaya aşağı çapırırdı. Çocuk iyidir masumdur başka dünyaları var.

Ya böyle yorumlar gelince mutlu oluyorum yalnız degilmisim diyorum. Çocuklar=masumiyet. Gerçekten bunu görebilmek çok güzel bence. O masum masum soruları, çıkarsız hesapsız konuşmaları, hayal güçlerinin tahmin edemeyeceğimiz kadar gelişmiş olması... İnsan bir çocuk masumlugunda tüm derdini tasasini unutabilir. Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Doğum anı hepsinden daha da zor gibi geliyor bana en azından uzaktan öyle duruyorr

Rabbim size tez zamanda sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah.. kimseyi evlat özlemi ile sınamasın..
Bende tam tersiydim aslında evlendim hiç bebek sevmedim ağlamaları itici gelirdi bana.. rahatsiz olurdum..
Sonra rabbim beni evlatsizlikla sınadı 10 yıl çocuğum olmadı..
Bence anne olmak bu dünya daki en güzel şeymiş sizinde dediginiz gibi farkında olabilene..

Benim de yenidogan bir bebeğim var, gerçekten mükemmel tarifsiz sevgisi ancak bekar, uykusunu almış, ozgurce takilan kişilere özeniyorum

Kaç yaşındasınız? Okul öncesi okusaydim keşke demişsiniz de belki geç değildir açık öğretimde var

İnşallah en kısa zamanda bebisiniz olur hayırlısıyla. Hiç üzülmeyin her şeyin bir zamanı var. Herkesin nasibi farklı zamanlarda. Allah kimseye evlat hasreti cektirmesin. Amin

Benim de yenidogan bir bebeğim var, gerçekten mükemmel tarifsiz sevgisi ancak bekar, uykusunu almış, ozgurce takilan kişilere özeniyorum
Eski bekar günleri özlemek, gezip tozanlara istedikleri gibi uyuyanlara ozenmek vs bence bunlar çok normall. Ama günün sonunda o muhteşem hisle baş başa kalan sizsiniz. Bizim mis kokulu bir bebisimiz yok saglicakla buyusun

Kaç yaşındasınız? Okul öncesi okusaydim keşke demişsiniz de belki geç değildir açık öğretimde var
27. Çocuk gelişim açıktan var da okul öncesi yokk. Ya da açıktan çocuk gelişim alıp formasyon almak gerekiyor sonrasinda

Evli değilsiniz anladığım kadarıyla önce bir elekten geçinde sonra daha net anlarsınız.
Bekarım evet. Yaaa onlarin bezelye ayak parmakları bile yeter her şeyi unutmaya. Ama davulun sesi uzaktan hoş biliyorum. Allah tüm annelere kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…