- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.917
- 798
- 35
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Çok teşekür ederim mesajınız için.
Sizi tebrik ediyorum :)
Her zaman pozitif olun zaten bende öyleyimdir :)
Pozitiflik beni güçlendiriyor :) işime kariyerime odaklandım. Şu an iyim şu foto olayını da halletsem daha da iyi olacağım eminim.
Burada okuyorum "ben ayrildim mutsuzum ama o evlendi, nisanlandi mutlu" neden ben mutsuzum o mutlu diyebravo vallahi, tebrıkler. cok iyi yapmışsınız. darısı başımıza :)
ayrıca gıcık olanlar olmaya devam etsın, kıskananlar catlasın:)
yok cnm konu acmadım, burdakı konular uzerınden yorum yapıyorum. amin inşallahhhhhh, hepımızın gonlune gore versınBurada okuyorum "ben ayrildim mutsuzum ama o evlendi, nisanlandi mutlu" neden ben mutsuzum o mutlu diye
Ex esimde nisanlandi ama hic umursamiyorum cunku gecmisimle baristim gelecegime bakiyorum
yanlislar hatalar olmus olabilir onemli olan saglam adimlarla ilerlemek
baskasinin helede kin tuttugumuz insanin hayatinla denk tutmamaliyiz hayatimizi
Allah herkesin gonlune gore versin canim =) senidemi bi konun var bi goz atim
Tesekkur ederim canim
Foto olayi ne? Kbakma gozumden kacmis sanirim oyle bise okumadim
Burada okuyorum "ben ayrildim mutsuzum ama o evlendi, nisanlandi mutlu" neden ben mutsuzum o mutlu diye
Ex esimde nisanlandi ama hic umursamiyorum cunku gecmisimle baristim gelecegime bakiyorum
yanlislar hatalar olmus olabilir onemli olan saglam adimlarla ilerlemek
baskasinin helede kin tuttugumuz insanin hayatinla denk tutmamaliyiz hayatimizi
Allah herkesin gonlune gore versin canim =) senidemi bi konun var bi goz atim
afedersın pis sapık, terbıyesız, rezil.Adam da çıplak resimlerim bulunuyor.
İsterdi sürekli bende gönderildim güvendiğim için.
Ama o gün sil resimlerimi dedim madem bitti.
Silmeyeceğim dedi, seni arzuladığımda seninle sevişmek istediğimde açıp bakıcam dedi...
Tiksiniyorum.
Adam her istediğinde açıp bakıcak resimlerime
Aylincim gunlerdir izliyorum konunuEvet kendisi söyledi. Resimleri de gösterdi.
En ağırı da onun yaşına geldiğimde onu anlayacakmışım demesi. Kendisi 37 yaşında. Ben henüz çocukmuşum anlayamazmışım...
Evet bulamadim zaten :)yok cnm konu acmadım, burdakı konular uzerınden yorum yapıyorum. amin inşallahhhhhh, hepımızın gonlune gore versın
herkesten bişi buluorum kendımde o yuzden fazlalık yapmım dedım:)Evet bulamadim zaten :)
Ayy adam tam bi sapikmis yahuAdam da çıplak resimlerim bulunuyor.
İsterdi sürekli bende gönderildim güvendiğim için.
Ama o gün sil resimlerimi dedim madem bitti.
Silmeyeceğim dedi, seni arzuladığımda seninle sevişmek istediğimde açıp bakıcam dedi...
Tiksiniyorum.
Adam her istediğinde açıp bakıcak resimlerime
Aylincim gunlerdir izliyorum konunu
Daha cooook gencsin, hic dert etme sakin uzme tatli canini
Adam manyak ciktiysa sen de en hayirli sekilde kurtuldun iste bak
Yenisine saglik diyorum! Mutluluklar
Ayy adam tam bi sapikmis yahu
napacaksin?
Bir halt yiyemez, internete falan veremez basi belaya girer diye tirsar biliyordur bunu. Korkma. sikayetci olursun mecbur kalirsanAyh teşekkür ederim :)
İyim zaten, güçlüyüm.
Kariyerime odaklandım, tatil planları yaptım, spor yapıyorum vs...
Beni üzen tek şey şu çıplak foto olayı, nasıl halledecem bilmiyorum.
hahaha canim yaherkesten bişi buluorum kendımde o yuzden fazlalık yapmım dedım:)
Bilmiyorum işte.
Kahretsin ki hala mantıklı bir çözüm bulamadım...düşünüyorum ama bulamıyorum.
:)hahaha canim ya
İyi güzel diyorsunuz da, bu kardeşimiz size göre evlenmeden 4 yılını feda etmiş. 1 senede resmiyete dökse 3 yıl evli kalsa ve adamın ne adi olduğunu o zaman görseydi ve boşansaydı ömründen 4 yıl feda etmiş olmayacak mıydı ? Nikahlandıktan sonra anlarsa kaderi, nikahsız tanırsa hatası mı olmuş oluyor... Evlendikten sonra anlasaydı kadın aklanmış erkek mi hatalı olacaktı anlamadım ki...Ben kitabi yazmadım netice de bende bir kadınım benim de ilişkilerim oldu 2 kere evlendim erkeklerin ne olduğunu gayet tabi iyi biliyorum.Konu sahibine verdiğim örnekler okuduğum romandan alıntı falan değil yani.
Netice de konu Sahibi ergen falan değil gayet modern kültürlü bir aile de yetişmiş aile baskısı sebebiyle karşı cinsi tanıma şansı olmamış diyemeyiz.Hani aile ve çevre baskısı olur bir kaçış bir tutunacak dal arayışına girer hata yapar o zaman anlarım. Ailemin abimin bildiği bir ilişkide sonuç bu olmuşsa burada ki suçlu konu sahibidir zira kendi müsaade etmeseydi bu kadar üzülmeyecekti.
Herşeyi bir kenara bırakalım adamın adiliği pisliği vs. bir kadının bir erkeğe haybeden heba edeceği 4 yılı varmıdır sizce? Bence aklı başında biri için yoktur.Bir önceki yorumumda da belirttim kendi şahsım adına fikirlerimi yazıyorum. 4 yıl çok uzun bir zaman ve zaman para gibi geri alınacak bir şey değil. İlişkinin gidişatı şayet ciddiyse ilk 1 yılda resmiyete dökülmelidir.
Yoksa ilişki ne kadar uzarsa o kadar b...ku çıkar. Konu sahibinin başına gelenler gençlere tecrübe olsun diyelim bir daha da yaşanamasın.
İyi güzel diyorsunuz da, bu kardeşimiz size göre evlenmeden 4 yılını feda etmiş. 1 senede resmiyete dökse 3 yıl evli kalsa ve adamın ne adi olduğunu o zaman görseydi ve boşansaydı ömründen 4 yıl feda etmiş olmayacak mıydı ? Nikahlandıktan sonra anlarsa kaderi, nikahsız tanırsa hatası mı olmuş oluyor... Evlendikten sonra anlasaydı kadın aklanmış erkek mi hatalı olacaktı anlamadım ki...
Yavrucuğum sende yıllarım gitttiiii diye sızlanma.... 10 yıl sonraki kendini o adamla yan yana bir canlandır gözünde... Sen 35 yaşlarında ki ( bana göre bir kadının en enfes yaşıdır ) süper şahane bir kadın olacaktın. Her bakımdan... Adam kadayıf olmuş.... Adam yaşlanacak çökecek, kıskançlıklar krizler... Zaten temelde bozuk bir adam... İsabet olmuş.... Üzme kendini...
Tamam hayatım kapattım konunu.Sanırım bende olduğu gibi kimse şu foto olayına çözüm bulamayacak.
Mune istersen konuyu kapatalım çözüm yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?