kimsenin beni tanımadığı bir yere gitmek istiyorum.

kimsenin seni tanimadigi bi yerde cok yalniz kalirdin be daha da kotu olurdu durumun ((=

herkes gecmistir o "kimse beni anlamiyor!!" donemlerinden. yavas yavas gercek hayata gecis yaptiginin bi isaretidir. merak etme zamanla sen asil kimseyi anlamadiginin farkina vardiginda gecer bu duygular :10:

bu aralar o kadar çok ihtiyacım var ki böyle birşeye anlatamam :5:en azından birkaç günlüğüne beni kimsenin tanımadığı bir yerlere gitsem azıcık stres atsam süper olacak

Konuyu söylersen düzelmeyeceğini düşündüğün şeyleri anlatırsan belki yardımcı olabiliriz canım belki başka yönlerden bakarsan konulara bi çıkış yolu bulabilirsin.

Ben de iki yıl önce kimsenin beni tanımadığı yerlere gitmek istiyordum:(herkes bunu yaşıyor bazen... eşimden ayrıldığım dönemlerdi.... herkese ayrı dert anlatmak bir dertti,yaşadığım acı bir dertti,içimdeki öfke başka dertti,insanların bazen acıyarak bazen alaycı bakışları başka dertti:( nedense insan bir acı yaşadığında pek çok k işi mutluluktan ölüyor.... herkes böyle bunalımlardan geçmiştir tatlım emin ol

Sen yine iyisin kimsenin tanimadigi bir yerde olmak istiyorsun ...sonucta insanlar var...:))ben bir donem bulutlarin ustunde asilikalmak istiyorum diyordum...tek bir insan olmasin orda yatiyim:))kimsenin beni tanimadigi bir yere gitmek istedigimde depresyondan cikmitim sanirim :)))geciyor her sey geciyor...

bunalıma girmiş durumdayım . kimse beni anlamıyor. düzeleceği de yok. :(

Yeni tanışacağın insanların seni anlayacağını mı düşünüyorsun?

Gittiğin yere kafanı da götüreceksin, bahtını da. Günah keçisi olan mekan değildir herzaman, görmezden gelebilmeyi öğrenmek lazım.

Sıkıntının ne olduğundan söz etmemişsin ama buna benzer dönemleri birileri ile konuşmadan atlatamazsın, başka bir yere gitme fikri de seni bunalımdan çıkarmayacaktır.Madem burada anlatmıyorsun, en yakın arkadaşın, dostun gibi birine anlatıp rahatlayabilirsin.Ayrıca seni rahatlatacaksa şunu da söyliyim herkes bu donemlerden geçiyor, yalnız değilsin.Tek yapman gereken içine atmamak, içindeki sıkıntı ile birlikte sağlığında riske girer haberin olsun..En yakın zamanda birisi ile konuş, veya psikologa git,hiçbirini yapamıyorsan burada bizlerle paylaş..Sonuçta kimse kimseyi tanımıyor daha rahat paylaşabilirsin...Seçenek senin..

Son düzenleme:
Back
X