• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsenin benimle “keep in touch” kalmamasi

Yaa bana kimsenin isi bile dusmuyor. Oysa ki arastiran, bulan, bilen bir insanim. Bir seyi bilmiyorsam da bi googlea bakarim oyle konusurum.
Bana da işi düşen arıyor geliyor
Eş dostu geçtim kendi ailem de hastane işi olunca bana gelir kalır..
Eş ailesini kendime daha yakın hissediyorum onlar gerçekten beni çocuklarımı özleyince gelir bize ama kendi ailem işi düşünce çıkar gelir
ben de bu akşam anneme patladım :KK43:
Çocuklarıma sömestre size geliyorum dedi gelmeyeceğini biliyordum ama çocuklarım çok sevindi sonra annem bin tane bahane buldu ben de neyse tamam dedim sustum
Bu akşam da arayıp bi düğün var orda geliyorum ama düğün için geleceğim hemen döneceğim diyor :KK43:
Çok üzücü değil mi ya ?
Ben ve çocuklarım için gelmiyorsun bahane buluyorsun sonra düğün için gelirim diyorsun :KK43:
Annem bana bunu yaparken arkadaşlarımın dost dediklerimin yapması normal geliyor artık :KK43:
Ve evet boşveremiyorsun asla
Psikoloğa gittim 1 yıl boyunca ama yok geçmiyor o değersizlik hissi :(

Eş ailesini kendime daha yakın hissediyorum onlar gerçekten beni çocuklarımı özleyince gelir bize ama kendi ailem işi düşünce çıkar gelir
Çocuklarıma sömestre size geliyorum dedi gelmeyeceğini biliyordum ama çocuklarım çok sevindi sonra annem bin tane bahane buldu ben de neyse tamam dedim sustum
Bu akşam da arayıp bi düğün var orda geliyorum ama düğün için geleceğim hemen döneceğim diyor :KK43:
Çok üzücü değil mi ya ?
Ben ve çocuklarım için gelmiyorsun bahane buluyorsun sonra düğün için gelirim diyorsun :KK43:
Annem bana bunu yaparken arkadaşlarımın dost dediklerimin yapması normal geliyor artık :KK43:
Psikoloğa gittim 1 yıl boyunca ama yok geçmiyor o değersizlik hissi :(
Çok kırıcı tabiki, bide günah ya çocuklar sevinmiş. Sizin için gelmiyorum düğün için geliyorum hayret. Ne anneler varmış

Aynı ben. Sevmiyolar bizi. Bi de benim hayatım basit yani aranıp sorulup merak edilmiyorum. Klasik kadın muhabbetim yok mesela sıkılıyorum. Elbise eşya tabak çanak yemek sevmiyorum. En çok da bunlara bağlıyorum kendiminkini.

Hayir oldugum kurdugum gruplarda da kimse bir sey yazmoyor.

Gecen ay 4 kisilik bir grup kurup bir etkinlik katilimi sordum. Cevap vermeyen oldu.
Böyle bişeyi de ailemle yaşadım aile grubunda çocuklardan salatadan çorbaya kadar saçma sapan siyasi capslerden temizliğe kadar herşey konuşuluyor videolar fotoğraflar paylaşılıyordu ben de kendi kızımın piyano dersinde çaldığı bi parçayı onlarla paylaştım herkes gördü videoyu ve kimse yorum yapmadı yorumu bırakın kimse bi emoji bile atmadı :KK43:
Dediğim gibi saçma salak bi sürü şeye yorum yapan insanlar bunlar (2 ablam 4 kardeşim annem) ama ailede çevrede daha önce hiç görmediğimiz bir çocuk piyano çalıyor ve kimse tebrik etmeyi bırakın emoji bile atmadı
ben de geri çektim ve sonra soran da olmadı neden çektin diye :KK43:
Ailenin en değersizi gibi hissediyorum onlarla iken ama şükür beni çok seven eşim var ve ailesi de benim aileme göre bana karşı daha iyi merhametli.
Yine de üzücü ve yıpratıcı :(

'aranma isteği' gayet normal bir şey. Siz kendinizde demişsiniz "psikologla gerçeği konuşmuyoruz" diye. Herkes görülmek ister. Aklıma sen geldin hediyesi işte bu yüzden insanı çok mutlu eder.
Bende bu durumu yaşamıştım. Sonrasında yeni arkadaşlar edindim. eski hatalarımı yapmadım. Dert sıkıntı anlatmadım. Günlük muhabbet yaptım. Onların sıkıntılarını dinledim makul şekilde cevap verdim. Böyle olunca tekrar onlar beni aradılar. Ayrıca farklı bir arkadaş grubumun olduğu fotoğrafı paylaştım. İnan bu çok etkili. Böyle birileri yoksa bile arkadaşlarını sen aradığında yeni kişilerle tanışmış gibi anlat. Onların kafasında nasıl bir şey çizdin bunu kimse bilemez. Ama şunu unutma ki kimsenin kafasında oluşturduğu kişi, seni oluşturmaz. insanların düşüncelerinden müstesnasın.
Ayrıca inan çoğu arkadaş bu şekilde ilişkiler kuruyor. Eğer çok yakının değilse, senden bir çıkarları yoksa seni aramayabilirler.
Bu onların bileceği bir iş.

benim yegane eksigim yeni insanlar tanimamam :KK43: evdeyim hep. Sosyallesmek icin derslere de gittim ama bulamadim kimseyi
Bunu ben de yapmak istiyorum bi yola giriyorum sosyalleşmek için ama sonra bakıyorum hep verici olan benim karşı taraftan uzaklaşıyorum :(

Sana bisi soyleyeyim mi dusenler de var. Bulundugum sehirde 5-6 turk aile var su anda. Gecen yil 3 kizimolan bir aile tasindi. Kizlari neredeyse kizlarimla yasit. Bir sokak otemizdeler yuruyerek 5 dakika. Bu kadin otobandan 50dakika gidilen insanlarla bir diyalog kurdu benimle kurmadi. Ben plan yaptim bu eylulde tanistik, kizlar cok iyi anlasti, biz de nezaket dahilinde sohbet ettik iste sonra bu bahsettiğim whatsapp geubunu kurdum bu kadin cevap yazmadi. Whatsapp grubu da kizlarimiza ozel resim dersi aldirmak uzerineydi, hani soyle bir egitmen buldum ilgilenir misiniz diye sordum. Bizim vakyimiz yok trsekkurler yazmak bile bir nezakettir. Simdi ben salak bunlari bu haftasonu eve davet edeyim diye dusunuyorum cunku kimsem yok :)
Ben de arkadaslarim beni sevsin diye güya şaka olan her hakaretlerine gülerdim hic alinmiyormus gibi yapardim, nereye isteseler giderdim, sınırım yoktu, çok taviz verirdim. Siz kendinize saygi duymayinca onlar da duymuyor maalesef. Kadin sizinle iletisime gecmemisken tekrar aramak neden?

'aranma isteği' gayet normal bir şey. Siz kendinizde demişsiniz "psikologla gerçeği konuşmuyoruz" diye. Herkes görülmek ister. Aklıma sen geldin hediyesi işte bu yüzden insanı çok mutlu eder.
Bende bu durumu yaşamıştım. Sonrasında yeni arkadaşlar edindim. eski hatalarımı yapmadım. Dert sıkıntı anlatmadım. Günlük muhabbet yaptım. Onların sıkıntılarını dinledim makul şekilde cevap verdim. Böyle olunca tekrar onlar beni aradılar. Ayrıca farklı bir arkadaş grubumun olduğu fotoğrafı paylaştım. İnan bu çok etkili. Böyle birileri yoksa bile arkadaşlarını sen aradığında yeni kişilerle tanışmış gibi anlat. Onların kafasında nasıl bir şey çizdin bunu kimse bilemez. Ama şunu unutma ki kimsenin kafasında oluşturduğu kişi, seni oluşturmaz. insanların düşüncelerinden müstesnasın.
Ayrıca inan çoğu arkadaş bu şekilde ilişkiler kuruyor. Eğer çok yakının değilse, senden bir çıkarları yoksa seni aramayabilirler.
Bu onların bileceği bir iş.
Bir şey diyeyim mi o başka grupların fotoğraflarını paylaşma olayı çok doğru. Ben şimdi yaşadığım yere ilk tasindigimda bir Türk arkadaşla tanıştım, sürekli birilerinden bahseder, o benim arkadaşım o şöyle o böyle falan. Ben de ne güzel çevresi var dedim yakınında durdum belki kafa dengi birileriyle tanışırız diye. Neyse zamanla gördüm ki o benim arkadaşım dediği kişilerle ya arkadaş değil sadece tanış, hatta birbirlerini sevmiyorlar bile. Ama reklamını çok güzel yapıyordu yalan değil 😅

Böyle bişeyi de ailemle yaşadım aile grubunda çocuklardan salatadan çorbaya kadar saçma sapan siyasi capslerden temizliğe kadar herşey konuşuluyor videolar fotoğraflar paylaşılıyordu ben de kendi kızımın piyano dersinde çaldığı bi parçayı onlarla paylaştım herkes gördü videoyu ve kimse yorum yapmadı yorumu bırakın kimse bi emoji bile atmadı :KK43:
Dediğim gibi saçma salak bi sürü şeye yorum yapan insanlar bunlar (2 ablam 4 kardeşim annem) ama ailede çevrede daha önce hiç görmediğimiz bir çocuk piyano çalıyor ve kimse tebrik etmeyi bırakın emoji bile atmadı
Ailenin en değersizi gibi hissediyorum onlarla iken ama şükür beni çok seven eşim var ve ailesi de benim aileme göre bana karşı daha iyi merhametli.
Yine de üzücü ve yıpratıcı :KK43:
Ya çocuklarla ilgili fotoğraf ve resim kadar ilgi çekmeyen çok az şey vardır. Açıkçası temizlikle ilgili bir detay işime yarayacagi için, komik capsler de güldürdüğü için hoşuma gidiyor. Ama çocukların videosu falan ilgimi çekmiyor, çoğu kişinin de çekmez.

Yine de üzücü ve yıpratıcı :KK43:
Gecen bir instagrammerin sayfasina girdim bi baktim benim ayda yilda bir yaptigim paylasimlara begeni atmayan kardesimin esi kadinin her paylasimina begeni atmis.

Cocugun ilk dogum gununde fotosunu instagrrama koydum amcasi, yengeleri ne bir yorum ne bir like. Hayir ayni amca araba icin borc istedi ben verelim dedim.

Insanlarin bana vaktinin olmadigini gormek cok yaralayici.

Tam tersi sebeplerden muzdaribim. Çok aranırım, neredeyse kimseyi aramam.
İyi bir dinleyiciyim, muhabbetten sıkılsam da dinlerim yorum yaparım, farklı bakış açısı yakalamaya çalışırım vs. ama gerçekten sıkılıyorum.

Öncelikli sebeplerim biri çoğu insan lafı inanılmaz uzatıyor. 1-2 cümleyle anlatacağı şeyi uzun uzadıya anlatıyor. Bir diğer sebep de muhabbeti sürekli ‘ben’ e getiren kişiler. Sohbet bencilliğiyle çok fazla karşılaşıyorum ve artık hiç sabır gösteremiyorum.
Sizin öyle olmadığınızı farz ediyorum ama öyle insanlar da kabul etmiyor ki. Tam yukarıda saydığım gibi biri bir başkasının sürekli kendisini anlatmasından dert yakındı bana. Ağzım açık dinledim.

Hoş sohbet, bilgi alışverişi yapabileceğimiz kişilere hasretiz.

Şunu merak ettim sizi arayıp bomboş hayatını en az 40dk anlatan kimse olmuyor mu gerçekten? Yoksa bende en az 2-3 kişi var, paslaşalım :D

Yine de üzücü ve yıpratıcı :(
Valla sizin aile bı garip, herşeyi bı kenara bırak orda çocuğun başarısı var , bukadarmi anlayış , nezaket, insanlık yok . Sanatami karşılar, hoşlarına gitmedi? Öyle bile olsa işin içinde çocuk olunca farklı olmali, başkasının evlatlarını bile insan tebrik ediyor

Cocukla parktayim o nedenle kesik kesik yazıyorum kusura bakmayın

.

Şunu merak ettim sizi arayıp bomboş hayatını en az 40dk anlatan kimse olmuyor mu gerçekten? Yoksa bende en az 2-3 kişi var, paslaşalım :KK70:
sanirim ben oyle insanlari ciddiyetimle cok guzel uzaklastiriyorum.

Ben cozum odaklıyımdir. Biri bana sorun anlayirken ben kendimce cozum soyler onu iyilestirmeye calisirim. Asla soruna, negatife takili kalmam. Bir problem varsa cozum de var.

Valla sizin aile bı garip, herşeyi bı kenara bırak orda çocuğun başarısı var , bukadarmi anlayış , nezaket, insanlık yok . Sanatami karşılar, hoşlarına gitmedi? Öyle bile olsa işin içinde çocuk olunca farklı olmali, başkasının evlatlarını bile insan tebrik ediyor
Boburlenme olarak görmüşlerdir diye dusundum

Çok üzücü değil mi ya ?
Psikoloğa gittim 1 yıl boyunca ama yok geçmiyor o değersizlik hissi :KK43:
Cok uzucu gercekten.. boylesine cepte goruluyoruz. Isin kotusu cocuklarimiz da buna surukleniyor. Ben annemin bir arkadasina soyledim o annemw soyledi mi bilmiyorum; cocuklarima karsi en ufak bir degersizligi kabul etmem, cikartirim hayatlarindan dedim. Zaten dunyanin onur ucunda yasiyoruz.

İki hafta öncesine kadar beni meşgul eden bir konuydu. Oturdum tek tek ne hissettigimi (yanlız ve ilgisiz, özellikle arkadaşlar tarafından) sebebinin ne olabilecegini (sıkmış olabilirim, ilgilerini artık çekmiyorum, farklılık/hareketlik yok) ve ne yaparsam/ neler olursa memnun olabilecegimi not aldım ( azda olsa sürekliliğini kaybetmeyen iletişim, buluşmalar, bunun için dikkat çekmem gerekebilir).

İlk başta yapmacık gelmişti bana, bunu buradan açıklarken garip geliyor ama sahte bir instagram hesabı acip farklı günlerde 2 defa güya bu kişiyle kahveye buluştugumuzla ilgili story paylastim. hesabin sahibi güya iş arkadasim :) yaninada instagram hesabi sözde olmayan iki kisiyi # ile etiketledim, diger is arkadaslarimmis gibi çünkü kullanmayan iş arkadaslarim var.sonrasında kitap kahve ikilisini sevdigimden o hafta çok güzel bir cafeden foto storyme attım, gelen ilgiye sasirdim:) bunu deneyip tecrübelerinizi paylaşırsanız okumak isterim, bence olumlu yönde gelişmeler olabilir.

Back
X