- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
benim eski esim bana cok demisti vazgecemem edemem vs.. ne oldu? fos : )) onemli olan bu beylik cumleler degil.. uzulme yani.. cok gencsin, bilemezsin kaderinde neler var.. en iyi Allah'tan hayirlisini dilemek..Evet hic kimsenin HERSEYİYİM. ..26yasindayim, okudum, gencim iyiyim uzaktan bakinca. Kimse anlamaz yani içimdeki mutsuzlugu ama gelip birde içime sorsalar.Uzun süredir düşünüyorum. Bugün ölsem kimse farketmez belki ailemin dışında
Mutlu gibi yapmaktan yoruldum birgün gerçekten mutlu olcakmiyim acaba bende
...sevilince insana bir kuvvet gelir bilirsiniz kıyamet kopuyor deseler üstesinden gelirsiniz o güçle. ..o güce o kadar ihtiyacım varki uzun süredir. ..
Hiç bir adam seni çok seviyorum asla bırakmam diyip birsey yapmadı mesela benim için.Agliyorum yine, yeniden...
Onu bırakın aglattigina hayatımın içine ettiğine bile uzulmedi, o da mutlu sanıyor gerçi. Ona da sorsanız o da haklı gerçi. Sosyal medya vs malum...herkes mutlu gorunuyor
Yani o duygu çok güzeldir heralde.birinin seni kimseye degismemesi, gercekten sevmesi....
Gercekten sevmek dediysem birsey bekledigimden degil yanimda otursa hissetsem yeterdi bir omur bana.o da aldatti gitti.anlayacaginiz kimsenin vazgecilmezi, cani olamadim bu hayatta...Rabbim var tabi ama bilmiyorum işte. ..boşuna yaşamışim gibi
Okuyorum zaten teşekkür ederim.beklentilerim gerçek dışı değil yaşamak için gereken şeyler. Hatta en başta yazdığım gibi bir beklentim yok aslında. Koşulsuz seve yeterdi yada koşullu, herneyse.daglari demesini beklemiyorum kimseden adam gibi yanımda durcakti o kadar onu da beceremedi yada sevmedi yeterince.iste sorunum da tam olarak bu kimse o kadar sevmedi beniKimse vazgeçilmez değildir. Birinin her şeyi olmanız da gerekmiyor. Beklentileriniz çok gerçek dışı. İnsan ilişkileriyle ilgili kişisel gelişim kitapları öneririm size.
Amin cumlemizin.bekledigim büyük cumlelerde değildi inanin yada dağları demesi flan. ...sadece seviyorum deyip yanımda durmasiydi başka maddi manevi hiçbir beklentim yok...direk başkasini tercih etti bana.tanidiklarim çok temiz kalbin var derler çok çirkin de sayilmam ama kimse beni sevmediSanki 50 yaşında biri yazmış gibi okudum iyiki 26 yaş demişsiniz bari. Ayrıca öyle vazgeçilmez diye birşey de yok zaten hiç üzülmeyin herkes vazgeçilir bu hayatta ana baba hariç. 4.5 yıllık evliyim 2 çocuğum var bir yanlışını göreyim bak nasıl vazgeciyorum. Seni çok seviyorum sensiz olamam deyip evlenen ve o kadına neler yapan adamlar da var. Herkes için hayırlısıni bilir Rabbim. Vardır sizin için de bir bildiği. Allah gönlünüze göre versin
Bende,Evet hic kimsenin HERSEYİYİM. ..26yasindayim, okudum, gencim iyiyim uzaktan bakinca. Kimse anlamaz yani içimdeki mutsuzlugu ama gelip birde içime sorsalar.Uzun süredir düşünüyorum. Bugün ölsem kimse farketmez belki ailemin dışında
...sevilince insana bir kuvvet gelir bilirsiniz kıyamet kopuyor deseler üstesinden gelirsiniz o güçle. ..o güce o kadar ihtiyacım varki uzun süredir. ..
Hiç bir adam seni çok seviyorum asla bırakmam diyip birsey yapmadı mesela benim için.Agliyorum yine, yeniden...
Onu bırakın aglattigina hayatımın içine ettiğine bile uzulmedi, o da mutlu sanıyor gerçi. Ona da sorsanız o da haklı gerçi. Sosyal medya vs malum...herkes mutlu gorunuyor
Yani o duygu çok güzeldir heralde.birinin seni kimseye degismemesi, gercekten sevmesi....
Gercekten sevmek dediysem birsey bekledigimden degil yanimda otursa hissetsem yeterdi bir omur bana.o da aldatti gitti.anlayacaginiz kimsenin vazgecilmezi, cani olamadim bu hayatta...Rabbim var tabi ama bilmiyorum işte. ..boşuna yaşamışim gibi
Amin, hayırlısı olsun tabiki...bende genelde pollyannacilik oynayan biriydim şimdide öyle saniyorlar ama içim çok farklı. ...artık kendi kendime yalan soyleyemiyorum.aldatildiktan sonra iyice dagildim. ..istediğim süslü cümleler para vs hicbirsey değildi. Seviyorum deyip yanımda dursa yeterdi .onada kimse beni layık görmedi. ..o da gormemiski başkası icin cok rahat bıraktı beni.insnalar iyi kalplisin derler çok cirkinde sayilmam ama bilmiyorum gittiğinin benden fazla neyi vardıbenim eski esim bana cok demisti vazgecemem edemem vs.. ne oldu? fos : )) onemli olan bu beylik cumleler degil.. uzulme yani.. cok gencsin, bilemezsin kaderinde neler var.. en iyi Allah'tan hayirlisini dilemek..
Zaten dışardan bosvwrmis duruyorum artık insanları önemsemiyorum. Aldatildiktan sonra gerçekten çok zor durumlar geçirdim ve şimdi daha güçluyum .dışardakilere karşı bir savunma halinde sert duruyorum. Belkide birdaha acı yasamamak için savunma mekanizması. ..ama içim çürük aslında çok kolay dağılcak durumdayim...kimsenin dokunmasinada gerek yok durup durup ağlıyorum zaten bunları dusunupSenin değerini cevrendekiler değil sen belirlersin canım sen önce kendini sev ve saygı duy. Ben de 26 yaşındayım düşünüyorum su an beni kimse sevmese umrumda olmaz.
Sen su an kötü bir zaman geçiriyorsun sanırım ondan karamsarlasmissin boşver başkalarını.
Ben zaten hep pollyannacilik oynayan bir tiptim ama artık mutluluk yalanlariyla kendimi kandiramiyorum sanırım yetmiyorHerkesin var bir kismeti. Bu aralar gozume internette cekim yasasi carpiyor. Evrene kotu enerji yollarsan koti enerji sana geri doner. Biraz kendini rahat birak bunlari dusunme.
Kimseden beklediğim mecnun olmasi değildi. ..Kuru kuru seve yeterdi ama başkasına hiç dusunmeden gitti. ...benim için kimse birsey yapmadi dusunuyorumda kimsenin unutulmayan aşkı olmadimAma bu kadar umutsuzluğa kapılmak için yaşınız çok genç. İçinize kapanıp hayattan kopmayın. Bir de bence bu hayatta kimse kimsenin vazgeçilmezi değil zaten.
Kimseden beklediğim mecnunluk değildi sadece sevse yeterdi ...birsey yemeye biryere gitmeye hediyelere hicbirsey gerek yoktu. ...ben anlatamiyorum galiba. ...işte sevmemis diceksin. ..bende ona ağlıyorum zatenSeni aldatip giden birinin ardindan cok karamsarsin. Merak etme tek diyilsin canim. Leyla ile mecnun coktan tarih oldu.
Evet hic kimsenin HERSEYİYİM. ..26yasindayim, okudum, gencim iyiyim uzaktan bakinca. Kimse anlamaz yani içimdeki mutsuzlugu ama gelip birde içime sorsalar.Uzun süredir düşünüyorum. Bugün ölsem kimse farketmez belki ailemin dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?