KİMSENİN VAZGEÇİLMEZİ OLAMADIM BU HAYATTA

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
700
369
23
Evet hic kimsenin HERSEYİYİM. ..26yasindayim, okudum, gencim iyiyim uzaktan bakinca

Mutlu gibi yapmaktan yoruldum birgün gerçekten mutlu olcakmiyim acaba bende
...sevilince insana bir kuvvet gelir bilirsiniz kıyamet kopuyor deseler üstesinden gelirsiniz o güçle. ..o güce o kadar ihtiyacım varki uzun süredir. ..

Onu bırakın aglattigina hayatımın içine ettiğine bile uzulmedi

Yani o duygu çok güzeldir heralde.birinin seni kimseye degismemesi,
kimsenin vazgecilmezi, cani olamadim hayatta boşuna yaşamışim gibi

Son düzenleme:
Senin değerini cevrendekiler değil sen belirlersin canım sen önce kendini sev ve saygı duy. Ben de 26 yaşındayım düşünüyorum su an beni kimse sevmese umrumda olmaz.
Sen su an kötü bir zaman geçiriyorsun sanırım ondan karamsarlasmissin boşver başkalarını.

Hayatta saglikli bir birey icin hic kimse vazgecilmez degildir. Bir insan kendi benliginin otesine birilerini koyuyorsa bu bagimlilik bozuklugudur. Mesela bir adam seversin ama senin hazmedemeyecegin seyler yaparsa bye bye dersin sevsen de, ya da cok yakinin ölür sen mezara girmezsin hayata devam edersin

benim eski esim bana cok demisti vazgecemem edemem vs.. ne oldu? fos : )) onemli olan bu beylik cumleler degil.. uzulme yani.. cok gencsin, bilemezsin kaderinde neler var.. en iyi Allah'tan hayirlisini dilemek..

Sanki 50 yaşında biri yazmış gibi okudum iyiki 26 yaş demişsiniz bari. Ayrıca öyle vazgeçilmez diye birşey de yok zaten hiç üzülmeyin herkes vazgeçilir bu hayatta ana baba hariç. 4.5 yıllık evliyim 2 çocuğum var bir yanlışını göreyim bak nasıl vazgeciyorum. Seni çok seviyorum sensiz olamam deyip evlenen ve o kadına neler yapan adamlar da var. Herkes için hayırlısıni bilir Rabbim. Vardır sizin için de bir bildiği. Allah gönlünüze göre versin

Kimse vazgeçilmez değildir. Birinin her şeyi olmanız da gerekmiyor. Beklentileriniz çok gerçek dışı. İnsan ilişkileriyle ilgili kişisel gelişim kitapları öneririm size.

Kimse vazgeçilmez değildir. Birinin her şeyi olmanız da gerekmiyor. Beklentileriniz çok gerçek dışı. İnsan ilişkileriyle ilgili kişisel gelişim kitapları öneririm size.
Okuyorum zaten teşekkür ederim.beklentilerim gerçek dışı değil yaşamak için gereken şeyler. Hatta en başta yazdığım gibi bir beklentim yok aslında. Koşulsuz seve yeterdi yada koşullu, herneyse.daglari demesini beklemiyorum kimseden adam gibi yanımda durcakti o kadar onu da beceremedi yada sevmedi yeterince.iste sorunum da tam olarak bu kimse o kadar sevmedi beni

Amin cumlemizin.bekledigim büyük cumlelerde değildi inanin yada dağları demesi flan. ...sadece seviyorum deyip yanımda durmasiydi başka maddi manevi hiçbir beklentim yok...direk başkasini tercih etti bana.tanidiklarim çok temiz kalbin var derler çok çirkin de sayilmam ama kimse beni sevmedi

Bende,
Çok isterdim arayan değilde aranan olmayı ama genç kızlığımdan beri hiiiç olmadım öyle olanlar koymetini bilmiyo ne denli özel olduklarını,nekadar şanslı olduklarını bir bilseler(

benim eski esim bana cok demisti vazgecemem edemem vs.. ne oldu? fos : )) onemli olan bu beylik cumleler degil.. uzulme yani.. cok gencsin, bilemezsin kaderinde neler var.. en iyi Allah'tan hayirlisini dilemek..
Amin, hayırlısı olsun tabiki...bende genelde pollyannacilik oynayan biriydim şimdide öyle saniyorlar ama içim çok farklı. ...artık kendi kendime yalan soyleyemiyorum.aldatildiktan sonra iyice dagildim. ..istediğim süslü cümleler para vs hicbirsey değildi. Seviyorum deyip yanımda dursa yeterdi .onada kimse beni layık görmedi. ..o da gormemiski başkası icin cok rahat bıraktı beni.insnalar iyi kalplisin derler çok cirkinde sayilmam ama bilmiyorum gittiğinin benden fazla neyi vardı

Zaten dışardan bosvwrmis duruyorum artık insanları önemsemiyorum. Aldatildiktan sonra gerçekten çok zor durumlar geçirdim ve şimdi daha güçluyum .dışardakilere karşı bir savunma halinde sert duruyorum. Belkide birdaha acı yasamamak için savunma mekanizması. ..ama içim çürük aslında çok kolay dağılcak durumdayim...kimsenin dokunmasinada gerek yok durup durup ağlıyorum zaten bunları dusunup

Herkesin var bir kismeti. Bu aralar gozume internette cekim yasasi carpiyor. Evrene kotu enerji yollarsan koti enerji sana geri doner. Biraz kendini rahat birak bunlari dusunme.
Ben zaten hep pollyannacilik oynayan bir tiptim ama artık mutluluk yalanlariyla kendimi kandiramiyorum sanırım yetmiyor

Ama bu kadar umutsuzluğa kapılmak için yaşınız çok genç. İçinize kapanıp hayattan kopmayın. Bir de bence bu hayatta kimse kimsenin vazgeçilmezi değil zaten.
Kimseden beklediğim mecnun olmasi değildi. ..Kuru kuru seve yeterdi ama başkasına hiç dusunmeden gitti. ...benim için kimse birsey yapmadi dusunuyorumda kimsenin unutulmayan aşkı olmadim

Seni aldatip giden birinin ardindan cok karamsarsin. Merak etme tek diyilsin canim. Leyla ile mecnun coktan tarih oldu.
Kimseden beklediğim mecnunluk değildi sadece sevse yeterdi ...birsey yemeye biryere gitmeye hediyelere hicbirsey gerek yoktu. ...ben anlatamiyorum galiba. ...işte sevmemis diceksin. ..bende ona ağlıyorum zaten

Peki senin vazgecemedigin, saplanti haline getirdigin bir adam var mi hayatinda? Yoksa, o zaman baskasindan bunu bekleme. Kimse vazgecilmez degildir. Cok sevilse de, kimse vazgecilmez degildir..

Bu hayatta kadınlar kendisi icin yaşamayı ogrendiginde çag atlıca buna eminim. Umutsuzluga kapılmayın bir sevgiliniz yoksa siz varsınız sevgiliniz olunca sorunlariniz olmayacakmi olacak o zaman kendiniz icin yasamayi gorev edin ve kendinizi şımartın :) ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…