- 5 Temmuz 2015
- 514
- 205
- 53
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Evet var...malesef keşke olmasaydı. ..o aldattiktna sonra bunları düşünmeye başladım zaten önceden kendi kendime mutlu olabilen biriydim suan kendimi hayatta etkisiz eleman gibi hissediyorum...Peki senin vazgecemedigin, saplanti haline getirdigin bir adam var mi hayatinda? Yoksa, o zaman baskasindan bunu bekleme. Kimse vazgecilmez degildir. Cok sevilse de, kimse vazgecilmez degildir..
Benin derdim zaten evlenmek vs değil yanlış anlasilmasin. ...maddi manevi bir beklentim yok hiçkimseden ve hiçbir adamdan. ...sadece sevilmekten bahsediyorum ya...saf çıkarsiz hani sarisinprenses başkadır onu kimseye degismem demedi kimse...kimseye bilerek kazık atmadim bu hayatta...iyi birisin derler çok çirkin sayilmam ama ne eksik bende onu düşünüyorum. Megolomanlik değil yanlış anlaşılmasın. Gerçekten bulmaya çalışıyorum yanlisimi çünkü çok mutsuzumBu hayatta kadınlar kendisi icin yaşamayı ogrendiginde çag atlıca buna eminim. Umutsuzluga kapılmayın bir sevgiliniz yoksa siz varsınız sevgiliniz olunca sorunlariniz olmayacakmi olacak o zaman kendiniz icin yasamayi gorev edin ve kendinizi şımartın :) ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir
Bunlari bende hep kendime telkin ediyorum ama yetmiyor bazen o yüzden buraya yazdım. ...yinede içimi ferahlattiniz teşekkür ederimBak nedicem ((HER ŞEERDE BİR HAYIR VARDIR)) .................ŞU HAYATTA YETER Kİ SAĞLIKLI OLALIM SU AKAR YOLUNU BULUR üzme canını ..
Beni çok iyi anlamissiniz teşekkür ederim. ..evet psikolijimi öyle bir bozduki sokakta yanımda kıza şefkat gösteren adam görsem agliyordum, şimdi biraz daha iyiyim çok şükür.kimsenin iliskisinde gözüm yok kafamı kaldırıp bakmam yanlış anlaşılmasın. Ama bende ne eksik ben niye şefkat görmedim küfür duydum aldatildim diye agliyordum evet.zaten dik duruyorum ama içim çürük isteKımsenin vazgeçilmezi olmaya çalışma hiç öyle birşey yok cunku yeri geliyor 5 dkka da değişiyor dimi hersey aynı şey senin içinde gecerli sende oyle gorursun bir bakarsın vazgecmişsin ... Ondan bunu at ustunden sen bence birilerinin ilişkileriyle de kendini durumunu karşılaştırmışşın ya da kendini yalnız hissetmişşin .... Kimse kimsenin değil valla ben sana söliyim evli olsan da farketmiyor .... Kendi değerini kendin ver başını dik tut kendini kullandırtma , bu hisle hemen 2 guzel seye inanmak istersin işte onu yapma sakın ... Sev kendini :)
Benin derdim zaten evlenmek vs değil yanlış anlasilmasin. ...maddi manevi bir beklentim yok hiçkimseden ve hiçbir adamdan. ...sadece sevilmekten bahsediyorum ya...saf çıkarsiz hani sarisinprenses başkadır onu kimseye degismem demedi kimse...kimseye bilerek kazık atmadim bu hayatta...iyi birisin derler çok çirkin sayilmam ama ne eksik bende onu düşünüyorum. Megolomanlik değil yanlış anlaşılmasın. Gerçekten bulmaya çalışıyorum yanlisimi çünkü çok mutsuzum
Hepsini deniyorum inanin. Hatalarımdan biri 0 ego olmam sanırım beni haketmedi deyip silemiyorum.cicegi deniyecegim:)Tabi ki bunlar çok hoş şeyler ama kimin sana ne dediginin onemi yok bence sen iyiki varım ben birtaneyim ben olmasam ben ne yapicam flan deyip kendi egonu yükselt :) bnm annem kendine cicekciden çicek aliyordu motive olmak icin :))))
Çünkü ilerledikçe bu tip sorunlar beynimizde başedilmez hal ve hareketlere bürünüyor istemdışı depresife bağlıyo insan Allaha havale etmek ve zamana bırakmak en güzeli düşünme derinlere dalma yönünü kaybetme olur mu...Bunlari bende hep kendime telkin ediyorum ama yetmiyor bazen o yüzden buraya yazdım. ...yinede içimi ferahlattiniz teşekkür ederim
İçinde ki çürük biraz zor geçicek evet ama illa biri gelip sevicek öyle düzelicek die düşünme sakın sakın bunu yapma ve bazen beterin beteri cıkıo biliomusun birebir yasadım... Daha kötü bı hal alıyor. Ondan sen kendin neşeli olmaya çalış, çalışmak hep çok iyi gelir ! Tek çözüm hatta bence ... Herkesin var böyle hikayeleri sende işte bitane muhtemel doğulu bi afama denk gelmişsindir ole işte dogru secımler yap sakın düşürme içindekileriBeni çok iyi anlamissiniz teşekkür ederim. ..evet psikolijimi öyle bir bozduki sokakta yanımda kıza şefkat gösteren adam görsem agliyordum, şimdi biraz daha iyiyim çok şükür.kimsenin iliskisinde gözüm yok kafamı kaldırıp bakmam yanlış anlaşılmasın. Ama bende ne eksik ben niye şefkat görmedim küfür duydum aldatildim diye agliyordum evet.zaten dik duruyorum ama içim çürük iste
Sicakliginizi hissettim okurken çok teşekkür ederim:)fazla dusunuyorum sanırım haklisiniz. Belkide fazlaca ilerledi zaten bu düşünceler bilmiyorum...o an aklımda olmasada birbirine şefkat gösteren çift gördüğümde aglamakli oluyorum hemÇünkü ilerledikçe bu tip sorunlar beynimizde başedilmez hal ve hareketlere bürünüyor istemdışı depresife bağlıyo insan Allaha havale etmek ve zamana bırakmak en güzeli düşünme derinlere dalma yönünü kaybetme olur mu...
Kiii bu çok normall şuanki pskolojin ile yaşadığın müddetçe biraz zorlancaksın ama sen güçlüsün bence aşıcaksın bunu ve bizlere burda konuştukların gelicek aklına mutlu anlarını paaylaşıcaksın inanıyorum ben buna :) bu arada bende sarışın :))Sicakliginizi hissettim okurken çok teşekkür ederim:)fazla dusunuyorum sanırım haklisiniz. Belkide fazlaca ilerledi zaten bu düşünceler bilmiyorum...o an aklımda olmasada birbirine şefkat gösteren çift gördüğümde aglamakli oluyorum hem
Rabbim beterinden korusun tabiki. ..ben zaten önceden kendi kendime mutluydum bu durumu yasadiklarim yarattı. ..zaten kimseyi düşünmüyorum istemiyorum. ..ama kendime dürüst oldugumda ancak sevgi iyilestirebilirmis gibi geliyor bu hircinligimi uzuntumu. ..Çünkü savunma mekanizmasi yaptı beni böyle sanırım daha fazla üzülmemek icinİçinde ki çürük biraz zor geçicek evet ama illa biri gelip sevicek öyle düzelicek die düşünme sakın sakın bunu yapma ve bazen beterin beteri cıkıo biliomusun birebir yasadım... Daha kötü bı hal alıyor. Ondan sen kendin neşeli olmaya çalış, çalışmak hep çok iyi gelir ! Tek çözüm hatta bence ... Herkesin var böyle hikayeleri sende işte bitane muhtemel doğulu bi afama denk gelmişsindir ole işte dogru secımler yap sakın düşürme içindekileri
Hepsini deniyorum inanin. Hatalarımdan biri 0 ego olmam sanırım beni haketmedi deyip silemiyorum.cicegi deniyecegim:)
Amin insaallah hepimiz mutlu anilarimizi paylaşmaya geliriz buraya...:)siz inşallah mutlu sevilen bir sarisinsinizdir:)bu duygular aylardır geçmedi zaten o yüzden farklı fikirler duymak istedim sizede çok teşekkür ederim:)Kiii bu çok normall şuanki pskolojin ile yaşadığın müddetçe biraz zorlancaksın ama sen güçlüsün bence aşıcaksın bunu ve bizlere burda konuştukların gelicek aklına mutlu anlarını paaylaşıcaksın inanıyorum ben buna :) bu arada bende sarışın :))
sanki evliler çokmu mutlu ya karısı öldüğü ayın ertesi sevgiliedinenler, evlat bile dönüyo sırtını yeri geliyo ki...önce yaradanı sonra kendini ve aileni sev, unutma seni annenden daha çokkimse sevmicek bu dünyada.bakıyorum da bardağın hep boş tarafını görmüşsünüz, sanki evlilerin hepsi mutlu da...öf öffffEvet hic kimsenin HERSEYİYİM. ..26yasindayim, okudum, gencim iyiyim uzaktan bakinca. Kimse anlamaz yani içimdeki mutsuzlugu ama gelip birde içime sorsalar.Uzun süredir düşünüyorum. Bugün ölsem kimse farketmez belki ailemin dışında
Mutlu gibi yapmaktan yoruldum birgün gerçekten mutlu olcakmiyim acaba bende
...sevilince insana bir kuvvet gelir bilirsiniz kıyamet kopuyor deseler üstesinden gelirsiniz o güçle. ..o güce o kadar ihtiyacım varki uzun süredir. ..
Hiç bir adam seni çok seviyorum asla bırakmam diyip birsey yapmadı mesela benim için.Agliyorum yine, yeniden...
Onu bırakın aglattigina hayatımın içine ettiğine bile uzulmedi, o da mutlu sanıyor gerçi. Ona da sorsanız o da haklı gerçi. Sosyal medya vs malum...herkes mutlu gorunuyor
Yani o duygu çok güzeldir heralde.birinin seni kimseye degismemesi, gercekten sevmesi....
Gercekten sevmek dediysem birsey bekledigimden degil yanimda otursa hissetsem yeterdi bir omur bana.o da aldatti gitti.anlayacaginiz kimsenin vazgecilmezi, cani olamadim bu hayatta...Rabbim var tabi ama bilmiyorum işte. ..boşuna yaşamışim gibi
Hepsini yaptım aslında baslarda:) inkar etme mutlu gözüme evreleri vs vardır ya...hepsini geçtim ben ama bu duygular üzüntülü hal benden gecmediInanin işe yarıyorr :))) hayatinizda belli basli seyleri degistirebilirsiniz orn. Sac renginiz boyaniz giyim tarziniz vss...
Evet var...malesef keşke olmasaydı. ..o aldattiktna sonra bunları düşünmeye başladım zaten önceden kendi kendime mutlu olabilen biriydim suan kendimi hayatta etkisiz eleman gibi hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?