Kimsenin yaptigi yanina kar kalmasin

ebruli_ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
43
7
86
İzmir
selamlar kk uyeleri

Nereden basliyacagimi bilmiyorum karisiklik icin uzgunum

Bu yaz esimin issiz olmasi nedeniyle yazi annemlerde ve kv de kalarak gecirdik

Kv evinde gorumcem de yasiyor velhasil bana etmediklerini birakmadilar sonunda kavga ettik ve esimi de alarak aylarca evde iki bekar kizkardesimle anne babam ve biz alti kisi iki gozlu evde yazi gecirdik

Esim sehirdisinda is buldu tatil yoresine cok yakin ve gorusmeleri devam ederken gorumcem annesine oraya tatile gidelim kardesimin is konusu olsada onlarda kalmayalim kafamiz rahat olsun dedi
Gunler sonra kavga ettik ben esyalari topluyorum gidicez yok lavabonun tikaci eksikmis ben cope atmisim diye kaynanam basladi esim de duydu

Simdi esimin is konusu halloldu sukur biz o tatil yoresimde ev tuttuk yerlestik rahatiz

O annemlerde kaldigimiz surece esimi aramayan kv ve gorumcem simdi arayip yazin size geliriz araba da aldiniz denize fln gideriz ucakla geliriz o kadar yolu arabayla gelmeyelim nasilsa sizin araba var diyip duruyorlar

Onceleri esime hatirlatiyordum bak sana boyle yaptilar simdi hic bise olmamis gibi ariyorlar dedim
Annesine kardesine bir iki sitem etti evdeki huzursuzluk yine beni uzdu

Simdi soyle yapmayi dusundum bunlar telde konusurken duyacaklari sekilde nerede kalicaklar dicem

Annen lavabonun tikacini bulmusmu dicem

Belki diyeceksiniz ki sanki sen oyle diyince gelmiyecekler gelecekler tabiki ama hicbirsey olmamis gibi gelip yerlesmesinler
Yapyiklari yanina kar kalmasin istiyorum ya bana akil verin

Bide benim esimin ilk yil oldugu icin izni fln olmayacak rehberleri ve soforleri olacagim haspamlarin

Ben olsam boğardım onları Onlar yüzünden sakın eşinle aranı bozma,eşine sürekli söylenme,söyliyceklerini ara kayınvalidene söyle içinde kalmasın

Ne kadar yüzsüzler bide onlarla mı ugraşcaksınız onların gelmeyi plandığı tarihde annemi özledim deseniz eşinize annenize gelseniz bi kaç gün kalıp evinize dönersiniz

Eşiniz anlamıyor ve unutmuşsa gecmişi sizin yapacagınız pek bişey yok gibi , illaki gelirler. Esinizin davet etmemesi,ben yoğun çalışıyorum vaktim olmaz sizi gezdirmeye vs demesi daha doğru olurdu sanki. Çünkü esiniz işe gidecek,siz ilgilenmek durumunda kalacaksınız.
Ben sizin yerinizde olsam,hiç gezdirmem, yarım ağızla konuşurum geldiklerinde.

Ben olsam boğardım onları Onlar yüzünden sakın eşinle aranı bozma,eşine sürekli söylenme,söyliyceklerini ara kayınvalidene söyle içinde kalmasın

Ay aradim kalbim o kadar carptiki hic bise diyemedim yuzune kapattim

5 saniye acik kaldi telefon benim no yok onlarda anlamamislardir benim oldugumu

Ay arasam mi yaaa ellerim titriyi hala

Ben olsa asla kabul etmem.
tatile geliyorlarsa evlerini tutsunlar.
sana böyle davranan insanlar evine gelecek tatil niyetine hizmet edeceksin her istediği yere götüreceksin olmaz öyle.

Ne kadar yüzsüzler bide onlarla mı ugraşcaksınız onların gelmeyi plandığı tarihde annemi özledim deseniz eşinize annenize gelseniz bi kaç gün kalıp evinize dönersiniz

Yorum icin tesekkurler de evi inlara mi birakicam istedikleri gibi at kostursunlar

Yok oyle hala titriyorum yaaa bise yapmam lazim bunlara

Aslinda konusabilsem de desem ki

Yazin esyalarinizi alin gidin demesini biliyordun simdi hangi yuzle geleceksin

Arayim da diyim mi

siz evde olmasanızda gelirler yani ben öyle düşünmemiştim yani eşinizde çalışıyor ya onlar gelip napcaklar ki

Siz böyle derseniz eşinizin size karşı tepkisi ne olur :18:

Eşinle aranı bozmamak için çok fevri konuşma sen yineden yani üslubun kavga eder gibi olmamalı. Söylemek istediğini dolaylı olarak anlat anlarlar zaten,şuan siz küs müsünüz kayınvaliden ve görümcenle?

arsız kaynana ile baş etmek zor , anlaşılan seni hizmetçi gibi kullanacaklar birde oğullarına seni karalıyacaklar anlaşamadığınıza göre kalması sakınca ,eşini ikna et başka yerde kalsınlar yoksa yaz zehir olacak gibi

arkadaşım dediğini yapmak kolay olsa keşke kayınvalidene görümcene laf etsen kocanla aran açılır yaşadık hep bunları

eşinizle aranız bozulmayacaksa biran önce arayıp konuşun kimseye kendinizi ezdirmeyin sizi evden kovan hangi yüzle evinize gelecek rahatlığa bakın

Dişe diş kana kan derim.
Misafir istemediğini belirti yok illa geleceklerse ne gezdir ne huzur ver.

bence eşinden habersiz bişey yapma.
eşin söylese daha münasip olur bence

eşinizle aranızı bozmayacak şekilde halletmelisiniz bu işi. kaynananızın size karşı kullanmayacağı şekilde konuşun. arsız insanlarsa her şekilde gelirler zaten ama siz de onlara hizmetçilik yapmak, gezdirmek zorunda değilsiniz. eşiniz işe gitti mi hiç yüzlerine bakmazsınız olur biter.

eşinden gizli arayıp konuşma bence bu kez sizin aranız bozulmasın
eşine de istemediğini söyle
onlar aradığında da nerde kalacaksınız yerinizi erkenden ayırın da yazın çok kalabalık oluyor
yer bulamazsınız dersin
anlarlar heralde ne demek istediğini

gelsinler, gelsinlerde goster hanyayı konyayı..... ben olsam kocam yokken hıc ama hıc huzur vermezdım, bir dahada gelecek yuzlerını bırakmazdım.. yaptıklarını yuzlerıne de carpar dururdum, durabılıyorlarsa dursunlar bakalım evimde....

eşine açıkca evde misafir istemedigini söyle
amA tartışma çıkmasına engel olun
sakin sakin konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…