Bence sen hala içinde kalan hırsını onalra deme derdindesin.Daha yazın gelebilme ihtimalleri de sebebin olmuş aramışsın.Bir lavabo tıpasını dert etmişsin.O bile içinde kalmamış demişsin.Bak kayınpederin telefonda sürekli eşime anne demedin diyor.Ben anne bile demeye tenezzül etmediğim,düğün zamanında bana sıkıntı yaşatan insanın evinde,her ne sebeple olursa olsun kalmazdım.İşi iyice ağız dalaşına çevirmişsiniz karşılıklı.Tamam sana haksızlık yapılmışıtr,kırılmışsındır,üzülmüşsündür ama insanları değiştiremezsin veya terbiye edemezsin.Sen senden özürdilemelerini telafi etmelerini beklersin ama karşı tarafın özürdilemek için kendisini haksız görmesi seni haklı görmesi lazım.
Senin burada muhatap olacağın kişi eşin.Sen kayınvalideni buraya hangi yüxle geleceksin demek için arama cesaretini gösterdiğine göre,hiç aramadan direk eşine ben buraya gelmelerini istemiyorum diyebilirdin.Ki eşin ailesiyle nereye kadar görüşmeyecek.Bugün seni istediği kadar desteklesin eşin,yarın yine ailesiyle görüşecek.En zor zamanında kovulduğu halde görüşmüş eve bekliyor.
Bazen bazı şeyleri ardına atmak,zamana bırakmak gerek üzülmemek için.Sen ne dersen de eşinin anası babası kardeşi.Yapabileceğin tek şey mesafe koymak,yüzgöz olmamak.Belki onlarda geleceğinden değil de,yolunu yapıyorlardır görüşmek için.Daha yaza var.Burda konuşması gerekn biri varsa o da eşindi.Anne tamam gelmek istiyorsunuz da sizin aranızda ben çalışıyorum izin alamam,eşimle de problemleriniz var nasıl olacak demeliydi.
Yazdiklarinizi okudum tesekkurler deger vermissiniz zaman ayirmissiniz yazmissiniz herkes icin gecerli
Evet baktiginizda bir lavabo tikacinin ne onemi var dimi? Seviye bu kadar da dusurulmez diyesi geliyor insanin ki benim ilk tepkim de boyleydi agzimi bile acmadim
Lakin dusununce mesele bir iftira ki siz susup susup arkadan sinsice baskalarinin malina zarar veriyorsunuz
Ev halidir birsey kirir belki degerli birsey kaybolur ben evdeydim diye ustume kalabilir ki bu sebepten kabul edilemez
Ben kaynanamla ve gorumcemle bir kere agiz dalasina girdim ondada gorumceme kizdim neden boyle yapiyorsun derken annesi kosarak geldi suratina yumrugu yersin dedi eli yumruk yapmis yanagimda ben de bagirdim cagirdim sonra tartisma basladi
Ben birsey olsada ses cikarmam sadece morali bozuk otururum hal zaten vaziyeti anlatir cunku
Ben bu trlefon konusmasiyla sozlu anlattim ilk defa brlki boyle anlasilir diye
Kv ile fevri konustum ama kp ile gayet dikkatli konustum ve bence koseye sikisti savunamadi ama yinede haklisin diyemedi ogrenmis oldum
Esime defalarca konus desemde beni takmazlar kizlari var isin ucunda dedi meseleyi anlatinca da bak anladin mi ben sana dedim anlamazlar diyor bana
Icimden adam ailenle kavga ettim resmen hic kizmiyacakmisin dedim uc yillik kocam ben bile sasirdim
Bu saatten sonra gelirlerse gelsinler misafir ne olursa olsun misafirdir basim ustune
Ben her seye susan saf olmadim ya bir kere bu da yeter esime bana destek ol davet etme dedim tmm gelicez derlerse diyo bana o zaman gelme deme gelsinler sen favet etmemekle bak ben esimden yanayim demis oluyosun zaten dedim