Kimsenin yaptigi yanina kar kalmasin

Yazdiklarinizi okudum tesekkurler deger vermissiniz zaman ayirmissiniz yazmissiniz herkes icin gecerli

Evet baktiginizda bir lavabo tikacinin ne onemi var dimi? Seviye bu kadar da dusurulmez diyesi geliyor insanin ki benim ilk tepkim de boyleydi agzimi bile acmadim
Lakin dusununce mesele bir iftira ki siz susup susup arkadan sinsice baskalarinin malina zarar veriyorsunuz
Ev halidir birsey kirir belki degerli birsey kaybolur ben evdeydim diye ustume kalabilir ki bu sebepten kabul edilemez
Ben kaynanamla ve gorumcemle bir kere agiz dalasina girdim ondada gorumceme kizdim neden boyle yapiyorsun derken annesi kosarak geldi suratina yumrugu yersin dedi eli yumruk yapmis yanagimda ben de bagirdim cagirdim sonra tartisma basladi
Ben birsey olsada ses cikarmam sadece morali bozuk otururum hal zaten vaziyeti anlatir cunku
Ben bu trlefon konusmasiyla sozlu anlattim ilk defa brlki boyle anlasilir diye
Kv ile fevri konustum ama kp ile gayet dikkatli konustum ve bence koseye sikisti savunamadi ama yinede haklisin diyemedi ogrenmis oldum

Esime defalarca konus desemde beni takmazlar kizlari var isin ucunda dedi meseleyi anlatinca da bak anladin mi ben sana dedim anlamazlar diyor bana
Icimden adam ailenle kavga ettim resmen hic kizmiyacakmisin dedim uc yillik kocam ben bile sasirdim

Bu saatten sonra gelirlerse gelsinler misafir ne olursa olsun misafirdir basim ustune
Ben her seye susan saf olmadim ya bir kere bu da yeter esime bana destek ol davet etme dedim tmm gelicez derlerse diyo bana o zaman gelme deme gelsinler sen favet etmemekle bak ben esimden yanayim demis oluyosun zaten dedim

Ben zaten annelikten cikarmasini istemiyorum ki
Bana karismasinlar benim evimde gelip te bana aga olmasinlar

Onlarin evinde soyle bir duzen var (yazarken acaba abartiyormuyum diyorum ama en azindan gozlemim bu) neredeyse kiz salona gelince babasi da dahil ayaga kalkicaz yer vericez
Insan birak erkek kardesini babasinin yaninda koltuga uzanmis ayaklaruni da koltugun yaslanma yerine koyar mi gerci bu onlarin arasinda ama ben evdeki konumu anlatmaya calisiyorum
Esim abla derken ben ismiyle hitap ediyorum acaba ona mi bozuluyor bilmiyorum surekli laf sokmalar ger seye birsey demeler
Hadi ben konusmuyorum sessiz sedasiz kenardayim ben doktora yapiyorum ortalik lisans mezunu dolu artik bir onemi yok yuksek lisans da onemli degil doktora onemli, benle ugrasmak icin boyle konusuyor gibi geliyor bana
Kardesim konusu acilmamis etmemis ne bu her dakka birsey ya lafima birseyler sussam alttan alttan esime diyorum e o oyle diyor
E o oyleyse neden hocasiyla rektorle iyi anlasiyor bize gelince boyle guluyor esim

Yukarida soyledim sozlu hic konusmistik simdi de boyle mi dusunuyorsunuz? Evetse taktir edicem ben yapamadim cunku demek siz olsaniz yaparsiniz

Tabiki kimsenin yaptigi yanina
Kalmasin , kalmamali !

Hangi yuzlw sana geliyorlar anliyamadim ben zaten
Yuzsuzlugun bukadari yani pess !!
ben senjn yerinde olsam gelmeden once
Engel olurdum ..
cunku geldiklerinde zaten huzur olmayacak.
acik acik soyle istemedigini.

Yooo bu satten sonra konusmam zaten ben anlattim anlayan anlardi

Birseye karisirlarsada ltf ben boyle yapmak istiyorum mudahale etmeyin ( ltf demem belki sinirlenursem)

Ben konusunca rahatladigimi ve uzuldugumu fakettim ben gelinimle biyle olsun istemem ne demek oglumun evine gitmiyecekmiyim? Hakediyorlarmiydi hayir o kadar da degil yani! Ama biraz saygi biraz seviye biraz dusunsunler sonra gelirler

Senin kizin prenses biz kulkedisi degiliz tmm kizin kadar sev diyemem ama yalandan da olsa insan kizim der..

ohhh söylediklerin birde eşinin son tepkisi. çok iyi olmuş yaa.

Ben de bu kadar beklemiyordum ama esim uzuluyor senin ailen nasil benimki nasil diye
Insallah biraz duzelirler duzeliriz

gökçe özelden ulaşamıyorum.. konuyu bölmek istemezdim konu sahibinden çok özür....salon takımı için canım bit pazarına bir ara uğrasana

gökçe özelden ulaşamıyorum.. konuyu bölmek istemezdim konu sahibinden çok özür....salon takımı için canım bit pazarına bir ara uğrasana

Su an kusuz zaten ahh dolayli olarak anliyacak olsalar keske .... Ama yalan soylemis olmayayim ben fevriyim tabiki konusurken hakarett etme sovle gibi birsey yapmadim ama pat pat direk soyluyorum kurtulmam lazim bundan

içinde kalınca da kötü oluyorsun.. hiç muhatap olmamayı başarırsan tamam ama böyle biraya geldiği zamanlar ister istemez birşeyler oluyor e susuyorsun. işte o zaman kötü oluyorsun.

canım orası senin evin. eşinin kardeşleri annesi daha kadar kötü gıcık olurlarsa olsunlar gerçek bu. sen burda yapacağın şey onları evimde istemiyor tavrı değil. sonuçta kötü muamele görmüşsün ama onlarda da durmuşsun. sen de onlar gibi ol demiyorum. ama senin evin.. bilsinler orasının senin evin olduğunu..

yani kendi düzenin neyse onu bozma.. istediğini yap senin evin olduğunu senin düzenin olduğunu ve daha önemlisi bunu bozamayacaklarını anlaması lazım. mağdem seninle konuşmazlar daha iyi sende konuşmazsın.. ama hoşgeldin de.. sonra onların yanında oturmak zorunda değilsinn. birlikte gezmek gitmek.. onlar gitsin ne yapacaklarsa yapsın.. benim işlerim var de.. öyle sürekli de iş yapma. mağdem geliyorlar her işi sen yapma.. nelerle meşgul olursun ne yaparsın ona bak.. kitap oku,nette müzik dinle,

Valla haklisin esimle aram bozulurmu gorucez artik ama esim de cok kirgin kizgin zaten
asla eşinle kavga etme.. onların yanında asla.. ama konuş isteklerini söyle. istemesini bilerek.. sakin,yapıcı.

Oyle dersem kimse gelmesin gibi olur abileri gelebilir annemler gelebilir bu sefer onlar da gelmesin diyebilir diye cekiniyorum
yani mutlaka öyle olacaktır.. haksız da olmaz.. çünkü kendin biliyorsun ailesine kırgın kızgın olsa da ailesi sonuçta.

Gecen yil gorumcem geldi bize o zaman yurtdisindaydik

Bir odali evde kaliyorduk gorumcem birak sofra kendi yatagini bile bir gun bile toplamadi ilk uc gun ben topladim sonra orali olmadim salonda yatak durdu kaldi oyle

hımm bak böyle birşeyi asla toplama.. gelsinler kendileri toplasınlar.kendileri kalıyor. sen belirsi bir süre onlarla olacaksın. o zaman kadar da öyle olmuş çok mu.. tamamen köleliğe girer.. orada o toplanmıyorsa gelin toplamamış olmaz.kendi eksikleridir..

Biri bana danissaydi ben de bunlari derdim ama cok zor gelip benim evimde beni saksi yerine hizmetci yerine sofor yerine koyacaklar yasamak zor inan

işte onları olmayacaksın.orası senin evin.. ağırlamanın sınırı yok.. orası senin evin.. evinde misafir gibi hissetme.. hissetmeyin.. hani kapınızı açmışsınız sonrasında onlar da eli tutuyor. sizin eve gelecekse herşey müşterek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…