Kimsesiz çocuklara yardım

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
İyi akşamlar :) küçüklüğünden beri hayalini kurduğum bir proje vardı,Çok şükür bunu hocamın desteğiyle gercekleştireceğim çok mutluyum:)

Arkadaşlar ben kimsesiz çocuklara maddi manevi elimden geldiğince çevremdekilerinde desteğiyle yardım etmeye baslayacagım, hocam giyilmeyen kıyafetlerleri atmayalım onları yıkayıp üyüleyip götürelim dedi inşaallah böyle baslıycaz ilk olarak, gerçekten bu zamana kadar en çok yapmak istediğim şeydi bu.. Ailem arkadaşlarım bu konuda maddi manevi destek olacaklar ,

Ben bu konuda başka neler yapabilirim bütün fikirlere açığım nerden nasıl baslayayım benim için çok önemli bir konu daha önce kimsesiz cocuklara yardım eden arkadaşlar varsa da çok iyi olur fikir verme konusunda , neler yapabilirim bu konuda şimdiden çok teşekkürler...

Kırtasiye-okul gereçleri alıp,giyilmeyen ya da ucuz yollu toptal mont ayakkabı bot alarak Doğu İllerine yollayabilirsin.
Bende katılmayı düşünüyorum.

Kırtasiye-okul gereçleri alıp,giyilmeyen ya da ucuz yollu toptal mont ayakkabı bot alarak Doğu İllerine yollayabilirsin.
Bende katılmayı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim ,bu proje konusunda çalışma yapmıştım hocamda destek verince hocam la birlikte baslıycaz inşaallah,

O çocuklara ulaştıgınızda size fısıldar neler istediklerini.
Aslında diyecegim bu degildi
ALLAH yolunuzu güzel kalpli insanlara ulaşmanızı tez zamanda kolay kılsın.
Yaptıgınız hayrlı olsun

Çok teşekkür ederim ,bu proje konusunda çalışma yapmıştım hocamda destek verince hocam la birlikte baslıycaz inşaallah,
Eğer yapabilirseniz instagram fenomenlerine başvurabilirsiniz.
Mesela onlarda insanların gönüllü bağışa (para yasal değil sanırım) katılmaları için aracılık ederler. Bir adres belirlersiniz insanlar o adrese gereçler kıyafet vs yollayabilirler. Bu daha mantıklı gibi geliyor,kampanyayı da siz yönetirsiniz. Çocuk sevindirmek mükemmel bir duygu,sizi tebrik ediyorum.

O çocuklara ulaştıgınızda size fısıldar neler istediklerini.
Aslında diyecegim bu degildi
ALLAH yolunuzu güzel kalpli insanlara ulaşmanızı tez zamanda kolay kılsın.
Yaptıgınız hayrlı olsun
Önce İstanbul dan baslıycaz, çocukları ziyaret edecez, sonrada başka şehirlere gideceğiz Allahın izni ile inşaallah çok teşekkür ederim

Biz eşimle köy okulunda öğretmeniz çocuklarımızın maddi durumları da iyi değil bazı yerlere başvurduk ama geri dönüş olmadı çocuklar için kitap kırtasiye malzemesi lazım. Okulumuz Batı’da bir okul o yüzden de ama İnan’ın Doğuda şartlar daha zor

Eğer yapabilirseniz instagram fenomenlerine başvurabilirsiniz.
Mesela onlarda insanların gönüllü bağışa (para yasal değil sanırım) katılmaları için aracılık ederler. Bir adres belirlersiniz insanlar o adrese gereçler kıyafet vs yollayabilirler. Bu daha mantıklı gibi geliyor,kampanyayı da siz yönetirsiniz. Çocuk sevindirmek mükemmel bir duygu,sizi tebrik ediyorum.
Suan maddi acıdan karşılayabilir iz bu konuda yeterli cevrem var ama söylediğinizde cok mantıklı ,ben ebe adayıyım inanın çocukları çok seviyorum üniversiteden bir hocam sayesinde yapıyorum bunları yoksa bu kadar büyük bir proje hazırlayamazdım çok teşekkür ederim..

Biz eşimle köy okulunda öğretmeniz çocuklarımızın maddi durumları da iyi değil bazı yerlere başvurduk ama geri dönüş olmadı çocuklar için kitap kırtasiye malzemesi lazım. Okulumuz Batı’da bir okul o yüzden de ama İnan’ın Doğuda şartlar daha zor
Yarın hocama bu konuyu iletcem, inşaallah sizlerede gönderebiliriz yarın size kesin dönüş yaparım

Suan maddi acıdan karşılayabilir iz bu konuda yeterli cevrem var ama söylediğinizde cok mantıklı ,ben ebe adayıyım inanın çocukları çok seviyorum üniversiteden bir hocam sayesinde yapıyorum bunları yoksa bu kadar büyük bir proje hazırlayamazdım çok teşekkür ederim..
İnşallah binlerce çocuğa ulaşıp mutlu edebilirsiniz. İyi projeler,iyi başarılar dilerim. :)

O tür kurumlarda çalışan çok yakınım var ayrıca staj yaptım çocuklara gelen şeyler çok fazla olduğu bazen çöpe gittiğini bile gördüm bence bu tür kurumlara bağış yapmayın köy okullarına,ihtiyacı olan aileleri belirleyip onlara gönderebilirsiniz.

O tür kurumlarda çalışan çok yakınım var ayrıca staj yaptım çocuklara gelen şeyler çok fazla olduğu bazen çöpe gittiğini bile gördüm bence bu tür kurumlara bağış yapmayın köy okullarına,ihtiyacı olan aileleri belirleyip onlara gönderebilirsiniz.
onların herşeyleri var giyim kırtasiye yemek.tek eksıkleri ilgi sevgi rehberlik edecek aklı başında eğitimli büyükler dostlar.

onların herşeyleri var giyim kırtasiye yemek.tek eksıkleri ilgi sevgi rehberlik edecek aklı başında eğitimli büyükler dostlar.
Kesinlikle tamamen katılıyorum herşeyleri var aile haricinde bizim görmediğimiz markalı giysiler oyuncaklar vs vs

Ayrıca çocuklara giden yemekler bile çöpe gider onlar yedirilmez çocuklara

Kesinlikle tamamen katılıyorum herşeyleri var aile haricinde bizim görmediğimiz markalı giysiler oyuncaklar vs vs

Ayrıca çocuklara giden yemekler bile çöpe gider onlar yedirilmez çocuklara
7 ay oncesıne kadar ben ayda 2 kere gıderdim.çocuklarım var orda kendi çocuklarım gibi oldular.akıl verıyorum yol gosterıyorum derslerde yardımcı oluyorum.Memurluk hakları var.Ama çoğu bunu ıdrak edemeden ziyan olup gıdıyorlar yanlış yollarda yanlış insanların elinde yazık

Back
X