akşamlayacak lafını ilk kez duydummEvet hanımlar durumum tam da bu galiba esim ve ailesi dışında kimsem yok Allaha şükür evlatlarim var ama kimseden kastım öz ailem...
Nerdeler ihtiyacım olduğunda ben sevinirken üzülürken ağlarken onlar nerdeler??? Koca bir hiç gibiler yada onlar için ben öyleyim bilmiyorum...son konumu okumussaniz kardesimle problemlerimiz olduğunu biliyorsunuzdur onun dışında annem her zman bana karşı umursamaz hissettiren bir kadın aramızda hep bir mesafe var malesef
Ondan ayrı büyüdüm ama bu benim suçum değildi ki hep onun istediği gibi bir evlat oldum hanımefendi çizgisini bozmayan kardeşine annelik yapan yeri geldiğinde onu bile sırtlayan hep ben oldum
Bebegimi karnimda kaybettim ilk gece annem yanimda kaldı hastaneden taburcu oldum kayinvalidem bakti bana o ise tam 10 gün sonra geldi ziyaretine oysa benim ona daha çok ihtiyacım vardı hasta dedim uzuluyo ondan gelmiyor dedim avuttum kendimi
Esim cezaevine girdi kaynanama nispet 2 ay kaldı yanında sağolsun ama hep bunaldigini hissettirerek
Evime ayda yılda bir gelir onunda cogunda aksamlamaz dolayısıyla esimde beni çok götürmez
Telefon desen ben aramazsam aramaz hep bi bahanesi vardır ya kardesimdedir ya kardeşim ondadir ya hastadır ya konturu yoktur ama nedense başkalarını arayabilir
Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama annemin beni sevmediğini düşünmeye başladım sadece evlat olduğum için ilgi göstermek zorundaymis gibi hissediyorum hareketlerinden ama sorsanız canını verir ilk göz agrisiyimdir falan falan
Bugün ise oğlumun doğum günü günlerdir biliyor en son dün konuşup kardeşimi davet etmeyecegimi söyledim oda ben gelirim dedi az önce konuştuk kardeşim bebeğini ona bırakıp lazere gitmiş saat 4ten sonra gelecekmiş (ve muhtemelen gelince annemde aksamlayacak )ben yarın teyzenle gelir giderim dedi çok bozuldum sesimden anlamıştır tamam dedim kapattım arkasından msj attim yarın gel aksamla oglan oglenci zaten o gelene kadar gitmiş oluyorsun çocuk uzuluyo diye ama asıl amacım şayet gelirse başbaşa kalıp konuşmak
Annem seker hastası ve en ufak biseyde eliyüzü kizarip buhran geçiriyor şekeri çıkıyor onu fazla üzmek istemiyorum ama artık biseyleein farkına varsın istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum desteklerinizi bkliyorum arkadaşlar
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Tabi ki hayır :) önceki konumda kardesimden söz etmiştim sadece o arsizlik yapiyor diye sanki sadece o varmis gibi davranmasindan bıktım asla kiskanmak gibi düşünmeyin lütfen sadece onunla neden daha az görüşmek istediğimi ifade etmek istiyorumortada dert goremedim, sorun goremedim. ilgileniyor, belki biraz daha az ilgileniyor sizinle demek ki ama annelik birazda ihtiyaca gore olmalidir bence. bazi cocuklar ozel ilgi bekler, bazi cocuklar kendi baslarinin caresine daha iyi bakarlar filan. sizi oyle goruyor anneniz belkide?
bosu bosuna icerlemissiniz bana kalirsa. konusup ne diyeceksiniz, anne beni az seviyosun mu diyeceksiniz? biraz acayip geldi bana.
Belki yöresel bir soylemdir bilmiyorum :) biz burda böyle söyleriz ağız alışkanlığı ışteakşamlayacak lafını ilk kez duydumm
Eşim öyle misafir gibi hissettirmez hiç rahat etsinler diye elinden geleni yapar ama annem gelmeyip geldiği zamanda onu beklemeden gittiği için oda alınıyor kendisini dışlanmış hissediyor birde önceki konumda demiştim her gittiğimde kardeşim orda olduğundan rahatsız oluyoruz aslında telefon konusunda da hiç öyle telefondan sikilacak bir tip değil annem :/Ya eşinizden çekiniyor olabilir. Çok öyle anne var, evi daha çok damadın evi olarak gördüğünden sık gelip gitmeyen, gidince kalmayan. Telefon mevzusunu bilemiyorum, çünkü ben de tel de konuşmayı hiç sevmem. Gerçekten elzem bişey yoksa kolay kolay kimseyi aramam.
Siz annenize gidin ama, o gelmiyor diye eşim götürmüyor demek çok saçma. Eşinizin annenizle olan dinamiğinizde bir söz hakkı yok bence.
Neden dert olmasın ki canim herkes kaynana gorumce anlatınca dert oluyo bende anneden muzdaribim ondan çok şey beklemiyorum sadece burda da bir evladı var hatirlasin istiyorum evet başımın çaresine bakarım ama benimde anne sefkatine ihtiyacım var bilsin istiyorum ben zaten anneden ayrı büyümüş eksik bir çocukluk yaşadım babamı kaybettim genç kız olamadım annem elalem ne der diye büyüttü onun gözüne girebilmek için her istediğini yaptım ama hiç bir zman yetemedimortada dert goremedim, sorun goremedim. ilgileniyor, belki biraz daha az ilgileniyor sizinle demek ki ama annelik birazda ihtiyaca gore olmalidir bence. bazi cocuklar ozel ilgi bekler, bazi cocuklar kendi baslarinin caresine daha iyi bakarlar filan. sizi oyle goruyor anneniz belkide?
bosu bosuna icerlemissiniz bana kalirsa. konusup ne diyeceksiniz, anne beni az seviyosun mu diyeceksiniz? biraz acayip geldi bana.
Bu attığınız yorumun hanımefendinin derdiyle ne alakası var söyler misiniz? Ayrıca herkese açık bir platform burası,dolayısıyla dini yorum yapmak yasak. Forum kurallarında yazıyor bu. Herkes sizinle aynı dine inanmak zorunda değil.Kimsesiz değilsin.. ALLAH var. Bak ne diyor ayet "Ben ki sana çok yakınım." (Bakara/186)
Aslında bu çok yeni bir durum ben kardesimle telefonlasiyorum ama bir müddet eslerimizi gorusturmeme kararı aldım bense bu soğukluğu hep aramızda hissettim malesefAile anne baba kardeş seçemediklerimiz ve tavırlarından mutsuz olsak da katlanmak zorunda olduklarımız
Zor Ve sıkıntılı bir durumdasınız
Anneniz kardeşinizle görüşmüyor oluşunuzu nasıl karşılıyor ? Size soğuk durmasının bir ilgisi olabilir diye düşündüm
Allah yardımcınız olsun . Umarım annenizle istediğiniz sıcaklığı yakalarsınız en kısa zamanda
Geceye kadar kalacak demek.akşamlayacak lafını ilk kez duydumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?