• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsesizim :(

Evet canım sosyal çevre en iyi is ortaminda saglaniyor. Ayy valla seni kocaman kucaklayasim geldi. :-) sanki böyle uzağa gelin gidenleri kardeşim gibi goruyorum :-)

hal durum aynı olunca kardeş gibi hissediyor insan :) evlilik yeni bir düzen taşınmak zor şeyler ya :) ama insanoğlu hepsine alışıyor atlatıyor .

Merhaba canım, bende Sivaslıyım :)
Yeni ortamlara gitsen yeni arkadaşlar edinmeye çalışsan .
Evinin yakınlarında ki kuaförler mesela .
Yada kek yapıp komşulara götürebilirsin muhabbetiniz artar zamanla .
Bir şeyler hazırlayıp komşularını çay içmeye çağırabilirsin .
Yada evcil hayvan alabilirsin, en güzel seçenek bence bu .
Evde kedi besliyorum 2 haftadır çok iyi geldi bana tavsiye ederim :)

Kedi ye sonuna kadar katılıyorm terapi gibi oluo onu sevmk oksamak en kısa zamanda al derim...

Ben de Eskişehir'e gelin geldim 6 sene oldu. Gariptir daha ilk geldiğimde de ne yapıcam nasıl alışıcam demedim kafamda kurmadım. Eşim zaten evlenmeden hemen beni ehliyet kursuna yazdırmıştı evlenince kurs başlayacaktı balayından döndük ona gittim yürüme mesafesiydi ama arası vardı sırf yolları öğreneyim diye araca binmezdim böyle çarşıyı filan öğrendim. Eşimle her haftasonu dışarı çıktık yürüyerek gezdirdi gösterdi nerede ne var. Sonra ehliyet bitti aldım ehliyeti işe girdim bu sefer hem evde sıkılmadım hem çevrem oldu tek tük arkadaşım oldu. Sonra bilgisayar programları için kursa gittim, açıköğretim sınavlarım için iki dersten kursa gittim bir ara işten çıktım o zamanda hafta içi kendim alışverişe çıktım komşularımla tanıştım evde yaptıklarımdan götürdüm onlar getirdiler derken tanıştık gerçi hep yalı insanlar var kaynanamların eski oturduğu yer olduğu için ama kapımı çalan oluyor hiç olmazsa birkaç genç çiftte vardı. Sonra eşimin işyerinden arkadaşlarının eşleriyle tanıştım gittik geldik birbirimize iyice alıştım. :34:

Ben de Eskişehir'e gelin geldim 6 sene oldu. Gariptir daha ilk geldiğimde de ne yapıcam nasıl alışıcam demedim kafamda kurmadım. Eşim zaten evlenmeden hemen beni ehliyet kursuna yazdırmıştı evlenince kurs başlayacaktı balayından döndük ona gittim yürüme mesafesiydi ama arası vardı sırf yolları öğreneyim diye araca binmezdim böyle çarşıyı filan öğrendim. Eşimle her haftasonu dışarı çıktık yürüyerek gezdirdi gösterdi nerede ne var. Sonra ehliyet bitti aldım ehliyeti işe girdim bu sefer hem evde sıkılmadım hem çevrem oldu tek tük arkadaşım oldu. Sonra bilgisayar programları için kursa gittim, açıköğretim sınavlarım için iki dersten kursa gittim bir ara işten çıktım o zamanda hafta içi kendim alışverişe çıktım komşularımla tanıştım evde yaptıklarımdan götürdüm onlar getirdiler derken tanıştık gerçi hep yalı insanlar var kaynanamların eski oturduğu yer olduğu için ama kapımı çalan oluyor hiç olmazsa birkaç genç çiftte vardı. Sonra eşimin işyerinden arkadaşlarının eşleriyle tanıştım gittik geldik birbirimize iyice alıştım. :34:

Canım moral veriyorsun valla :-) inşallah bende böyle alisabilirim :-) sen nerden eskişehir e gelin gittin. Ayrıca eskişehir çok güzel bir il. Kpss de ilk tercihlerim arasında olcak :-)

Cnm halk eğitim haricinde pilates kursları var.Sonra 25 den büyük değilsen genç denizlinin tiyatro,resim vb. gibi kursları var.Bunlar için beklemiyorsun hemen başlıyorsun kayıt olup. Komşu gezmeleri olabilir önce senin davet etmeni beklerler.Sonra kendiliğinden gelirler:1:

Insan kendi kendine yetebilmeli bazen.... Kitap okuyarak, tasarımlar yaparak, elişi yaparak, .... Ki zamanlar tanırsın birilerini, sırf yalnız kalmamak için samimi olmamalısınız zaten herkesle... Hersey zamanla:nazar:

cnm bende 2,5 yıl oldu evleneli ist den geldim ben valla hala aynıyım sadece eşim var birde kızım ama insan dedii gibi anne istiyor veya kardeş baba istiyor ya da dertleşebileği bir arkadaş hep eş olmuyor yorgun oluyor vakti olmuyor yetemiyor biyerde seni o yüzden çok iyi anlıyorum bu arada ben demokrasi tarafındayım sen ne taraftasın:)))

Cnm halk eğitim haricinde pilates kursları var.Sonra 25 den büyük değilsen genç denizlinin tiyatro,resim vb. gibi kursları var.Bunlar için beklemiyorsun hemen başlıyorsun kayıt olup. Komşu gezmeleri olabilir önce senin davet etmeni beklerler.Sonra kendiliğinden gelirler:1:

ya bilmiyordum :) 24 yaşındayım bakayım onlara bir ara inşallah :) ya komşularımı davet ettim ama gelmediler bir ara birşeyler hazırlayıp davet etmeyi deüşünüyroum zorlaya zorlaya ısrarla getireceğim :D :D şu sınavları atlatır atlatmaz :D burda adetmiş ilk önce yeni evli çift gitmeden onlar gelmezmiş :D eşimde pek sevmez öyle kendinden yaşça büyüklerle oturmayı :) ondan onu götüremiyorum :) bakalım artık ilerleyen günlerde :)

cnm bende 2,5 yıl oldu evleneli ist den geldim ben valla hala aynıyım sadece eşim var birde kızım ama insan dedii gibi anne istiyor veya kardeş baba istiyor ya da dertleşebileği bir arkadaş hep eş olmuyor yorgun oluyor vakti olmuyor yetemiyor biyerde seni o yüzden çok iyi anlıyorum bu arada ben demokrasi tarafındayım sen ne taraftasın:)))

sevindimmmmmm seni bulduğuma :) ben umutkent1 deyim sgk nın üst tarafında :) tam denizliyi öğrenemedim demokrasi nerde oluyor çözemedim şu an :/

Insan kendi kendine yetebilmeli bazen.... Kitap okuyarak, tasarımlar yaparak, elişi yaparak, .... Ki zamanlar tanırsın birilerini, sırf yalnız kalmamak için samimi olmamalısınız zaten herkesle... Hersey zamanla:nazar:

dediğim gibi evde çok şey yapıyorum aslında boş kalmıyorum ama ben arkadaş ortamlarını çok severim ondan bire anne özlemi var ondan birlerine ihtiyaç duyuyorum

Back
X