Kimsesizlik

Kimsesiz değilsiniz.Dini inancınız ne bilmiyorum ama eğer inanıyorsanız sizi hiç bırakmayan bi Yaratıcınız var Sizden hiç bıkmaz. Her derdinizi dinler. Ona sığının
İnancı bııyım cok sukur hep dua ederim bu da benim sınavım belki de haklısınız yaradan yeter

Benim de biraz benzer ama tek fark annemle görüşüyorum yakınız şuan.
Benim için problem olan kısmı belki biraz ergenlik çağlarımla olmuştur şuan 28 yaşındayım.
Ben babamı küçük yaşta kaybettim, onunla ilgili hatırladığım anılarım çok fazla değildir sadece çok şefkatli bir insan olduğunu hatırlıyorum.
Annemin 2. Evliliği ise fiyaskoydu benim için. Çok kavga ettik, çok evden kovuldum, ananemde kaldım, 18imde tek yaşadım sürekli bir atraksyon. Çok zengin bir adamdı. Maddi açıdan bir problemim yoktu benim için tek artısı belki de bu olmuştur.
Ben babamı kaybettiğimden beri, yapı olarak güçlüyümdür. O yüzden çok umursamadım işime bile geliyordu yani o yaşta ayrı evde yaşamak her gün hangover :) çok derin etkilemedi beni o yüzden.
Ama sizin durumunuzda içime en çok oturan düğünümü kimsesiz yaptım demeniz oldu. İşte bu bana çok koyardı. Sizi anlayabiliyorum o yüzden. Geriye kalanlar için ise insan belli bir yaştan sonra kendi kendine yetiyor.

Merhaba aynı yastayız sizinle bende 19 yasımdan 24 e kadar tek yasadım evden uvey babam olunce annemin yanına gectım o da anca 1 sene barındırdı sonra unıversıteye gittim evlenirken düğünüm bile olmadı ki kimsem yok ıstemedım tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın

Rica ederim ne demek. Ben de annemle yaşıyorum şuan. Çok benzer hayatlar yaşamışız. Canınız sıkkın olduğunda, dertleşmek istediğinizde her zaman mesaj atabilirsiniz :)

şu an ü Tüm mallar şuan üvey annedeyse baba ölünce hak iddia edemeyebilir düşüncesindeyim ama şimdiden babaya karşı dava açabilir dedemin bize de ait olan mirası üvey anneme yaptı amacı bize mal vermemek diye,avukat birileri varsa yorum yaparsalar güzel olur.
Anne babanız sizden ne kadar uzak durursa o kadar iyi yarın bir gün sizi daha çok üzebilme ihtimalleri var.
Eğer eşiniz sizi üzecek kadar hakaret ediyorsa ayrılmaktan korkmayın,aileniz ezmiş çocuktunuz ama eşinize bari ezdirmeyin çocuğunuzun gözünde ayakları yere basan sağlam bir anne olun.Siz mutsuzsanız çocuğunuzda mutsuz olur,İnşallah hayatınız güzelleşir.

Son düzenleme:
COk tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın mallar durumunu gercekten bende bilmiyorum aslında evet avukata danısmak lazım uvey anne baba olunce bize verecekmiş payları ben hıc sanmıyorum haklısınız dusunuyorum suan annemle konusuyor olsam evı gelır karıstırırdı babamla konusuyor olsam gelır aksama kadar yatar esımden borc falan isterdi uzak olmak daha ıyı dogru ama iste insan uzuluyor kavga oluyor gidip kafamı dınlıcek kimsem yok Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim mallar konusunda evet avukata danısmak ıyı okucak o aklımda ve evet uzak olmak galıba daha iyi annem olsa ortalığı karısrırır babam olsa aksama kadar yatar esımden para falan isterdi eminim ama iste insan arkasında bir dayanak arıyor bu hayatta napalm bu da benim kaderımmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…