Kimsesizlik

Esimin evlilik danıamanına gideceğini hıc sanmıyorum siddet ihanet yok agzı bozuk ve cok ınatcı bir insan ne dıyım Allah ıslah etsın cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın
Aslında aşılmayacak sorunlarınız da yok gibi. Siz dediğiniz gibi kendinizi garantiye alın sonrasına bakarsınız. Mutluluklar.

Aslında aşılmayacak sorunlarınız da yok gibi. Siz dediğiniz gibi kendinizi garantiye alın sonrasına bakarsınız. Mutluluklar.
Dogru dediniz esim konusunda bir sekil idare ediyoruz aslında ama bana hakaretınde kavgasından enazında gıdıcek kafamı dagıtacak bir ailem olsaydı

Umarım onlar yaşlanıp muhtaç duruma düşünce merhamet edip siz onlara sahip çıkmazsınız. Sürünürler.

Umarım onlar yaşlanıp muhtaç duruma düşünce merhamet edip siz onlara sahip çıkmazsınız. Sürünürler.
Bakıcagımı hic sanmıyorum universıtedeyken aclıktan karnıma agrılar gırdıgını Ikı saat yol yurudugumu 8 yasınsayken ugradıgım tacizi ve bunu anneme soylememe ragmen hıc Bısey yapmayıp o kısının cocuklarıyla gorusmesını babamın bir kadın ıcın bizi terketmesını bana bir liralık yardımı olmamasını ikisinde erkek cocugu delisi olmasını umarım unutmam umarım benim cektıgım acıları iliklerine kadar yasarlar cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın

Dogru dediniz esim konusunda bir sekil idare ediyoruz aslında ama bana hakaretınde kavgasından enazında gıdıcek kafamı dagıtacak bir ailem olsaydı
Ağzı bozuk insan ben de hiç sevmem ama şunu anladım yazdıklarınızdan bu eşinizin genel tavrı sanki. Sizlik bir durum yok gibi geldi bana. Adamın ağzı hep bozuk zaten. Normal değil kesinlikle ama aşılmayacak bir durum da değil.

Üzülme üzülme hatta çok sevin ki hayat seni böyle bir tecrübeyle olgunlaştırmis ,acı gören insan iyidir ,hayatin kiymetini bilir. Kendi kiymetini bil zaten bu devirde canim dedigin arkani döndüğünde seni baskasiyla çekistiriyor.Gercek dostluklar yok artik bitmiyorsa da çıkar iliskisi.Hepimizin hayatinda olmuştur zorluklar kendini ve evladini sev,hakaret eden kocana karsi da temkinli ol.Para biriktir,çalışıp..

Evet sinirlendiği an baskası da olsa agrı bozuk babası 80 yasında hala annesine kufur edıyor sasmamak lazım artık sıddet yok ihanet yok diye şükür ediyoruz napalm

COk tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın para biriktirmek zaten bende hastalık bir lira gecsın biriktirdim kucuklukteb beri boyleyım yasadıgım hayattan bellı ki kızım buyusun calısıcam zaten 15 yasından beri calısıyor um sade wiki yıldır calısmıyorum oda dogum vs

nedir bu erkek sevdası yaa benim annemde erkek kardesime lisedeyke harclık verir bana vermezdi neymiş o erkekmiş kızım ne haddine, ama en buyuk kazıgıda ogullarında yedi ama hala ogulcu akıllanmazlar. ben 2 dogumumuda aglayarak gecirdim ilk dogumumda cok zorlandım ama 2ci dogumumda rabbim güc verdi dogum yaptm 1 gun sonra hic dogum yapmamış gibiydim her isimi yaptm. kendi kendime ayaklanmak zorundayım diye tenkin ettim kendimi ondan mı bilmiyorum. icimdeki sevgi bitti resmen

Aileyi secemyoruz ama bazen oyle guzel dostluklar oluyor ki aileyi aratmyor. Umarim dostlarnz vardr.onlar yeter sze..Allah iyi insanlarla karsilastrsin insallah

Cevap verdiğiniz ıcın tesekkur ederım Malesef o kadar yaygın ki erkek cocuk sevdası ama bu gıbı insanlarda genelde kızlarının eline kalır benim annemin anneside oyleydı anneminde uvey erkek kardesı vardı anneannem ona yapardı onun cocuklarını harclık verır bize vermezdi ve memurdu dusunun ama olgunun elinde öldü öldüğünde 4 aydır yıkanmadıfı ortaya cıktı felctı tum varını yogunu ogluna yedırmişti kendide aynı yoldan gıdıyor ne diyelim Allah indan bulsunlar

Aileyi secemyoruz ama bazen oyle guzel dostluklar oluyor ki aileyi aratmyor. Umarim dostlarnz vardr.onlar yeter sze..Allah iyi insanlarla karsilastrsin insallah
Cevap verdiğiniz ıcın tesekkur ederım evet cok sukur Ikı arkadasım var burda dertlestıgım tayınle geldik buraya bir yıl oldu guzel dostlarım oldu Allah hepimizi guzel ınsanlarla karsılastırsın

Ah benim canim bacım ablalarinla görüşmüyor musun

Merak etme onlar bu yaptıklarının bedelini yaşamadan ölmezler.sen onlara karşı hiçbir kusur işleme bu saatten sonra uzak olsunlar yeter.günü gelince hakkını ararsın maddi yönden.bu saatten sonra zaten manevi olarak bir faydaları dokunmaz.kardeşlerinizin bir suçu yok onlara kinlenmeyin.aranızda kötü şeyler geçmediyse onlarla ilişki kurmayı deneyebilirsiniz aslında hepiniz anne babalarınız yüzünden mağdursunuz.o kayırılan erkek çocukları bile ileride bunun derdini çekecekler anne baba yüzünden.

Para pul mevzularina girmeyecegim de..
İçim parçalandi okurken.
Bir insanın evladından daha önde tuttuğu ne olabilirki dünya üstünde? Kendi parçan ya !

Ne kadın sevdası ne adam sevdasıymış be..

Yaşadiklari yaşlara yazık gerçekten.

Ben varım kardeşım. Gidecek bir yer bulamazsan kapım açık. Bir tas çorbamı payşaşırım seninle. Evladın evladımdır. Derdin derdim. Yanlız değilsin. Bende varım.

Seni cok iyi anliyorum bende annem babam oldugunden beri kimsem yok hissiyatindan bir türlü cikamiyorum.Esimle tartissam veya bir tatil olsa gidecek bir kapim yok.Hatta sirf bu yuzden en buyuk hayalim 1 odalida olsa bir ev alip icine iki koltuk atip bir kavga aninda veya tatilde sanki aileme gidermisim gibi gitmek belki cogu insana bu istegim sacma gelebilir ama boyle bir ev hayalim var...Fakat diger taraftan bakinca da evladim var , esim var ve kimsesiz degilim diyorum.Kimsesiz degilim.Sizinde evladiniz esiniz varmisve sizde kimsesiz degilsiniz. kimsesizlik olumsuz bir his biz aslinda kimsesiz degiliz.Umarim bu histen sizde bende bizim gibi olanlarda en kisa zamanda kurtuluruz demekten baska bir sey gelmiyor aklima..

Yorum yazanlara bile teşekkurle başlayacak kadar düşünceli birisin.ahh ahh nerde g.tu başı ayrı oynayan aklı beş karış havada türlü saçmalıklara gömülmüş evlatları icin bile çırpınan anne babalar varken sizin gibi zorluklar icinde bile iyi yetişebilmiş bir evlâdı öteleyebilen vicdanını susturmuş anne babalar umarım ayni kimsesizliği yaşarlar.

Yatacaktım artik ama vallahi aklıma takılacaksınız...Hayat bundan sonra hep gülsün size inşallah.kimsesiz hissettğinizde maneviyatınıza sığının.Allah yar ve yardımcıniz olsun.

Kendini gelistirmissin. Vicdan merhamet sahibisin. Cahil degilsin. Evladin simdi anlamiyor olsada ilerde sırdaşın arkadaşın olur.

Ben varım
Ne anne var ne baba. Onlardan görmediğimi kayınvalidemden görürüm belki dedim başlarda o da iyiydi. Tıpkı yeni doğan bebege ayilip bayılıp akabinde, çocuğun ergenligi gencligi herseyini rezil rusva eden anneler gibi o da gercek yüzünü gösterdi ve artık o da yok ! ☹
Bende dogum yapacağım kısmetse kimse olmayacak
Bende bir tek kardesimle görüşüyorum ama o da bazen onlara cok benziyor biliyor musun ! ☹
Esimle de sorun yaşayınca daha da üzülüyorum cok yalnızım. Bir tane kopegim bir de eşim var. Bir de karnımdaki heyecan ve mutlulukla onum doğmasını bekliyorum. Ailemizi secebilseydik keşke degil mi. Hicte üzülmüyorlar inan ki. Biz onlarin umrunda değiliz hic bir zamanda olmadık ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…