Aslında aşılmayacak sorunlarınız da yok gibi. Siz dediğiniz gibi kendinizi garantiye alın sonrasına bakarsınız. Mutluluklar.Esimin evlilik danıamanına gideceğini hıc sanmıyorum siddet ihanet yok agzı bozuk ve cok ınatcı bir insan ne dıyım Allah ıslah etsın cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın
Dogru dediniz esim konusunda bir sekil idare ediyoruz aslında ama bana hakaretınde kavgasından enazında gıdıcek kafamı dagıtacak bir ailem olsaydıAslında aşılmayacak sorunlarınız da yok gibi. Siz dediğiniz gibi kendinizi garantiye alın sonrasına bakarsınız. Mutluluklar.
Bakıcagımı hic sanmıyorum universıtedeyken aclıktan karnıma agrılar gırdıgını Ikı saat yol yurudugumu 8 yasınsayken ugradıgım tacizi ve bunu anneme soylememe ragmen hıc Bısey yapmayıp o kısının cocuklarıyla gorusmesını babamın bir kadın ıcın bizi terketmesını bana bir liralık yardımı olmamasını ikisinde erkek cocugu delisi olmasını umarım unutmam umarım benim cektıgım acıları iliklerine kadar yasarlar cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcınUmarım onlar yaşlanıp muhtaç duruma düşünce merhamet edip siz onlara sahip çıkmazsınız. Sürünürler.
Ağzı bozuk insan ben de hiç sevmem ama şunu anladım yazdıklarınızdan bu eşinizin genel tavrı sanki. Sizlik bir durum yok gibi geldi bana. Adamın ağzı hep bozuk zaten. Normal değil kesinlikle ama aşılmayacak bir durum da değil.Dogru dediniz esim konusunda bir sekil idare ediyoruz aslında ama bana hakaretınde kavgasından enazında gıdıcek kafamı dagıtacak bir ailem olsaydı
Evet sinirlendiği an baskası da olsa agrı bozuk babası 80 yasında hala annesine kufur edıyor sasmamak lazım artık sıddet yok ihanet yok diye şükür ediyoruz napalmAğzı bozuk insan ben de hiç sevmem ama şunu anladım yazdıklarınızdan bu eşinizin genel tavrı sanki. Sizlik bir durum yok gibi geldi bana. Adamın ağzı hep bozuk zaten. Normal değil kesinlikle ama aşılmayacak bir durum da değil.
COk tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın para biriktirmek zaten bende hastalık bir lira gecsın biriktirdim kucuklukteb beri boyleyım yasadıgım hayattan bellı ki kızım buyusun calısıcam zaten 15 yasından beri calısıyor um sade wiki yıldır calısmıyorum oda dogum vsÜzülme üzülme hatta çok sevin ki hayat seni böyle bir tecrübeyle olgunlaştırmis ,acı gören insan iyidir ,hayatin kiymetini bilir. Kendi kiymetini bil zaten bu devirde canim dedigin arkani döndüğünde seni baskasiyla çekistiriyor.Gercek dostluklar yok artik bitmiyorsa da çıkar iliskisi.Hepimizin hayatinda olmuştur zorluklar kendini ve evladini sev,hakaret eden kocana karsi da temkinli ol.Para biriktir,çalışıp..
Bakıcagımı hic sanmıyorum universıtedeyken aclıktan karnıma agrılar gırdıgını Ikı saat yol yurudugumu 8 yasınsayken ugradıgım tacizi ve bunu anneme soylememe ragmen hıc Bısey yapmayıp o kısının cocuklarıyla gorusmesını babamın bir kadın ıcın bizi terketmesını bana bir liralık yardımı olmamasını ikisinde erkek cocugu delisi olmasını umarım unutmam umarım benim cektıgım acıları iliklerine kadar yasarlar cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın
Cevap verdiğiniz ıcın tesekkur ederım Malesef o kadar yaygın ki erkek cocuk sevdası ama bu gıbı insanlarda genelde kızlarının eline kalır benim annemin anneside oyleydı anneminde uvey erkek kardesı vardı anneannem ona yapardı onun cocuklarını harclık verır bize vermezdi ve memurdu dusunun ama olgunun elinde öldü öldüğünde 4 aydır yıkanmadıfı ortaya cıktı felctı tum varını yogunu ogluna yedırmişti kendide aynı yoldan gıdıyor ne diyelim Allah indan bulsunlarnedir bu erkek sevdası yaa benim annemde erkek kardeskme lisedeyke harclık verir bana vermezdi neymiş o erkekmiş kızım ne haddine, ama en buyuk kazıgıda ogullarında yedi ama hala ogulcu akıllanmazlar. ben 2 dogumumuda aglayarak gecirdim ilk dogumumda cok zorlandım ama 2ci dogumumda rabbim güc verdi dogum yaptm 1 gun sonr hic dogum yapmamış gibiydim her isimi yaptm. kendi kendime ayaklanmak zorundayım diye tenkin ettim kendimi ondan mı bilmiyorum. icimdeki sevgi bitti resmen
Cevap verdiğiniz ıcın tesekkur ederım evet cok sukur Ikı arkadasım var burda dertlestıgım tayınle geldik buraya bir yıl oldu guzel dostlarım oldu Allah hepimizi guzel ınsanlarla karsılastırsınAileyi secemyoruz ama bazen oyle guzel dostluklar oluyor ki aileyi aratmyor. Umarim dostlarnz vardr.onlar yeter sze..Allah iyi insanlarla karsilastrsin insallah
Ah benim canim bacım ablalarinla görüşmüyor musunMerhaba hanımlar içimi sizlere dökmek istedim benım aynı durumda olan ya da akıl vermek isteyen olursa seve seve dinlerim. Benim annem babam ben 2 yasınsayken ayrılmış ben annemle Ikı ablam babamla buyudü. Babamı hayatım bıyunca 4 defa gordum ayrılma sebebi olan bayanla evli Ordan Ikı cocugu var. Babamla en uzun vakit gecırmem bir ay oldu onda da surekli elestırı yanında staj yapmaya gıtmıstım zateb esıde benı pek istemediğini tavırlarıyla bellı etti bir daha da gorusmedım onlarla. Annem ben 7 yasınsayken evlendı bende yanındaydım uvey baba beni sevmediğini istemediğini her zaman belli etti hıc aynı sofrada yemek yiyemedim. Annem onun doldurusuyla benı cok dövdü annem de zaten normal bir kadın degıl. Uvey babamdan bir oglu var hem annem hem babam erkek cocuk hastası. Biz uc kızı asla sevmediler neyse annemle 3 yıldır gorusmuyoruz zateb benı evde istemediğini o evin uvey erkek kardesımın Oldugunu her fırsatta dile getirdi bende unıversıte ıcın evden ayrıldım 25 yasında ondan once gidemedim hep calıstım lise yıllarından beri sırf bana harclık yollamamak ıcın gıttıgımı gunde beri bir defa aramadı. 3 yıldır hıc konusmadık. Cok zor sartlarda hıc bir destek olmadan okudum kimsesiz evlendım sımdı 1.5 yasında kızım var dogum da kımse yoktu sonrasında kimse yoktu cok ıcım acıyor cevremde torunlarına bakan anneanne lerı birbirine düşkün kardes lerı goruyorum ıcın parcalanıyor. Esimle sorunlarım oluyor gıdıcek bir kapım yok kimsesizlik ne kadar kotu Bıseymıs var mı aranızda benım gıbı belki dertlesırız Burdan biraz.
Ben varım kardeşım. Gidecek bir yer bulamazsan kapım açık. Bir tas çorbamı payşaşırım seninle. Evladın evladımdır. Derdin derdim. Yanlız değilsin. Bende varım.Merhaba hanımlar içimi sizlere dökmek istedim benım aynı durumda olan ya da akıl vermek isteyen olursa seve seve dinlerim. Benim annem babam ben 2 yasınsayken ayrılmış ben annemle Ikı ablam babamla buyudü. Babamı hayatım bıyunca 4 defa gordum ayrılma sebebi olan bayanla evli Ordan Ikı cocugu var. Babamla en uzun vakit gecırmem bir ay oldu onda da surekli elestırı yanında staj yapmaya gıtmıstım zateb esıde benı pek istemediğini tavırlarıyla bellı etti bir daha da gorusmedım onlarla. Annem ben 7 yasınsayken evlendı bende yanındaydım uvey baba beni sevmediğini istemediğini her zaman belli etti hıc aynı sofrada yemek yiyemedim. Annem onun doldurusuyla benı cok dövdü annem de zaten normal bir kadın degıl. Uvey babamdan bir oglu var hem annem hem babam erkek cocuk hastası. Biz uc kızı asla sevmediler neyse annemle 3 yıldır gorusmuyoruz zateb benı evde istemediğini o evin uvey erkek kardesımın Oldugunu her fırsatta dile getirdi bende unıversıte ıcın evden ayrıldım 25 yasında ondan once gidemedim hep calıstım lise yıllarından beri sırf bana harclık yollamamak ıcın gıttıgımı gunde beri bir defa aramadı. 3 yıldır hıc konusmadık. Cok zor sartlarda hıc bir destek olmadan okudum kimsesiz evlendım sımdı 1.5 yasında kızım var dogum da kımse yoktu sonrasında kimse yoktu cok ıcım acıyor cevremde torunlarına bakan anneanne lerı birbirine düşkün kardes lerı goruyorum ıcın parcalanıyor. Esimle sorunlarım oluyor gıdıcek bir kapım yok kimsesizlik ne kadar kotu Bıseymıs var mı aranızda benım gıbı belki dertlesırız Burdan biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?