Kimsesizlik

Aybuke18

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
573
516
23
Merhaba hanımlar içimi sizlere dökmek istedim benım aynı durumda olan ya da akıl vermek isteyen olursa seve seve dinlerim. Benim annem babam ben 2 yasınsayken ayrılmış ben annemle Ikı ablam babamla buyudü. Babamı hayatım bıyunca 4 defa gordum ayrılma sebebi olan bayanla evli Ordan Ikı cocugu var. Babamla en uzun vakit gecırmem bir ay oldu onda da surekli elestırı yanında staj yapmaya gıtmıstım zateb esıde benı pek istemediğini tavırlarıyla bellı etti bir daha da gorusmedım onlarla. Annem ben 7 yasınsayken evlendı bende yanındaydım uvey baba beni sevmediğini istemediğini her zaman belli etti hıc aynı sofrada yemek yiyemedim. Annem onun doldurusuyla benı cok dövdü annem de zaten normal bir kadın degıl. Uvey babamdan bir oglu var hem annem hem babam erkek cocuk hastası. Biz uc kızı asla sevmediler neyse annemle 3 yıldır gorusmuyoruz zateb benı evde istemediğini o evin uvey erkek kardesımın Oldugunu her fırsatta dile getirdi bende unıversıte ıcın evden ayrıldım 25 yasında ondan once gidemedim hep calıstım lise yıllarından beri sırf bana harclık yollamamak ıcın gıttıgımı gunde beri bir defa aramadı. 3 yıldır hıc konusmadık. Cok zor sartlarda hıc bir destek olmadan okudum kimsesiz evlendım sımdı 1.5 yasında kızım var dogum da kımse yoktu sonrasında kimse yoktu cok ıcım acıyor cevremde torunlarına bakan anneanne lerı birbirine düşkün kardes lerı goruyorum ıcın parcalanıyor. Esimle sorunlarım oluyor gıdıcek bir kapım yok kimsesizlik ne kadar kotu Bıseymıs var mı aranızda benım gıbı belki dertlesırız Burdan biraz.

Boşverin kimsesiz olun, yeter ki kendiniz ayakta dimdik durmayı bilin.
Ama ne olursa olsun annenizde de babanızda da hakkınızı bırakmayın. O evde de miraslarda da sizin hakkınız var. Paragözlülük diyenler olacaktır ama bu paragözlülük değil, size çocukluk yaşatamayan insanlar bu kadarını da yapsınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşverin kimsesiz olun, yeter ki kendiniz ayakta dimdik durmayı bilin.
Ama ne olursa olsun annenizde de babanızda da hakkınızı bırakmayın. O evde de miraslarda da sizin hakkınız var. Paragözlülük diyenler olacaktır ama bu paragözlülük değil, size çocukluk yaşatamayan insanlar bu kadarını da yapsınlar.
Cevap yazdığınız ıcın tesekkur ederım babam zaten dedemden kalan tarlalar dahil esının ustune yapmıs ölürse eşi bize verırmiş inanmıyorum annemın evı var zaten kucuklukten beri bize ilerde imza Verırsınız oğlana kalsın derdi ortanca ablama hala dıyormus oburlerı vermez napcam diye evet bende bırakmayı dusunmuyorum hakkımı ama umarım bu kımsesızlıgı yaslandıklarında iliklerine kadar yasarlar

Aynen hakkınızı bırakmayın. Görüsmeye devam etseniz senin yuvani da bozarlar. İnan böylesi daha iyi
Teşekkür ederim cevap verdıgnız ıcın evet zarar verırler ama kimsesizlik o kadar kotu ki esim bazen oyle hakaretler edıyor ki diyorum annem babam olsa bunları bana diyemez cok ıcım acıyorbazen bosanmak ıstıyorum gıdecek yer yok hadı onu gectım bosanıraam kızım da beni gıbı olur en buyuk korkum bu

Cevap yazdığınız ıcın tesekkur ederım babam zaten dedemden kalan tarlalar dahil esının ustune yapmıs ölürse eşi bize verırmiş inanmıyorum annemın evı var zaten kucuklukten beri bize ilerde imza Verırsınız oğlana kalsın derdi ortanca ablama hala dıyormus oburlerı vermez napcam diye evet bende bırakmayı dusunmuyorum hakkımı ama umarım bu kımsesızlıgı yaslandıklarında iliklerine kadar yasarlar
Yaşlansalar bile bakmayın, annenizin çok sevdiği oğulcuğu babanızın çok sevdiği minnoş karısı baksın. Babanızın yaptığı da mirastan mal kaçırmadır babanız vefat edince hakkınızı söke söke alın maneviyat olarak bir işe yaramamışlar maddiyatınızı asla bırakmayın. Son önerim yavrunuza sıkı sıkıya sarılın, siz kimsesiz değilsiniz en değerli nimetini evladınız var. Ona bakınca bu düşüncelerinizden vazgeçeceğinize eminim.

Yaşlansalar bile bakmayın, annenizin çok sevdiği oğulcuğu babanızın çok sevdiği minnoş karısı baksın. Babanızın yaptığı da mirastan mal kaçırmadır babanız vefat edince hakkınızı söke söke alın maneviyat olarak bir işe yaramamışlar maddiyatınızı asla bırakmayın. Son önerim yavrunuza sıkı sıkıya sarılın, siz kimsesiz değilsiniz en değerli nimetini evladınız var. Ona bakınca bu düşüncelerinizden vazgeçeceğinize eminim.
Annem seker hastası kalp krizi gecırmıs hala dıyormus evı bırakın bu arada oglu unıversıteyı 2 yıllık bir bolum kazandı ama bir gun bile gıtmemıs aksam 5 e kadar uyuyan sabaha kadar pc de takılan biri ilahı adalet iste evet o gunler gelırse ben her turlu yasal mucadelemı verıcem ve dedıgınız gıbı ikisine de kesinlikle bakmam benım bu dunya da bakmakla sorumlu oldugum tek kısı biricik kızım ınsallah o benim gıbı olmucak cok tesekkur ederım dinlediğiniz ve cevap verdıgnız ıcın hersey gonkunuzce olsun

Annem seker hastası kalp krizi gecırmıs hala dıyormus evı bırakın bu arada oglu unıversıteyı 2 yıllık bir bolum kazandı ama bir gun bile gıtmemıs aksam 5 e kadar uyuyan sabaha kadar pc de takılan biri ilahı adalet iste evet o gunler gelırse ben her turlu yasal mucadelemı verıcem ve dedıgınız gıbı ikisine de kesinlikle bakmam benım bu dunya da bakmakla sorumlu oldugum tek kısı biricik kızım ınsallah o benim gıbı olmucak cok tesekkur ederım dinlediğiniz ve cevap verdıgnız ıcın hersey gonkunuzce olsun
Allah evladınızla size güzel bir yol çizsin inşallah. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz hele ortada 1.5 yaşında dünya tatlısı bir prenses varsa. Herkes ettiğini bulsun, size birşey olmasın. Ne demek, canınız sıkkın olduğunda dahi bana yazabilirsiniz, İyi günler dilerim.

Allah evladınızla size güzel bir yol çizsin inşallah. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz hele ortada 1.5 yaşında dünya tatlısı bir prenses varsa. Herkes ettiğini bulsun, size birşey olmasın. Ne demek, canınız sıkkın olduğunda dahi bana yazabilirsiniz, İyi günler dilerim.
İyi günler dilerim hersey gonlunuzce olsun hayatınız da temız kalbinız gıbı guzel gecsın

Yüreğim parçalanıyor böyle konuları okuyunca :( Bunu yapanları karşıma alıp sarsıp, bir insanın hayatını mahvetmeye ne hakkınız vardı diyesim geliyor.
Haklısınız Bende hep demek istiyorum madem bu kadar birbirinizden nefret edıyosun uz neden uc cocuk yaptınız ama onların cevabı acık erkek olur diye Allahından bulsunlar ne dıyım teşekkür ederim cevap verdıgınız ıcın

ablalarınızla görüşmüyor musunuz? üniversiteye gitmişsiniz çalışmıyor musunuz?
Merhaba Ikı ablam var galiba beraber buyumedıgımız ve ailelerimizın bizi birbirine gelenle susman etmeye calıstı gı ıcın Bı bag hıc kuramadık ortanca ablamla telefondan konusuyoruz buyuk le bir muhabbetimiz yok annem bizi bıraktı senı aldı modunda nedense sucu bana atıyor ılgınc. Calısmıyorum kızım kucuk kpss ye hazırlanıyorum kızım uyuduk a ders calısıyor um tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın

Merhaba Ikı ablam var galiba beraber buyumedıgımız ve ailelerimizın bizi birbirine gelenle susman etmeye calıstı gı ıcın Bı bag hıc kuramadık ortanca ablamla telefondan konusuyoruz buyuk le bir muhabbetimiz yok annem bizi bıraktı senı aldı modunda nedense sucu bana atıyor ılgınc. Calısmıyorum kızım kucuk kpss ye hazırlanıyorum kızım uyuduk a ders calısıyor um tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın

ne alakaymış ya o zaman babanız da onu aldı sizi bıraktı? hem anneniz almışta ne olmuş çocukluğunuzdan beri gün yüzü göstermemiş keşke iki tarafta almasaymış çocuk esirgeme kurumuna verselermiş.

umarım kpss de güzel bir puan alıp atanırsınız

ne alakaymış ya o zaman babanız da onu aldı sizi bıraktı? hem anneniz almışta ne olmuş çocukluğunuzdan beri gün yüzü göstermemiş keşke iki tarafta almasaymış çocuk esirgeme kurumuna verselermiş.

umarım kpss de güzel bir puan alıp atanırsınız
Üvey anne cok kotu luk yapmıs onlara ondan oyle dıyormus bende gun tuzu gormedım inanın tek mutlu oldugum yer okuldu cok basarılıydımda ama unıversıteye bile 25 yasında gıdebıldım umarım dedıgınız gıbı olur ıyı bir puan alırım da kızımın geleceğini kurtarırım

Aybuke18, çok zor durumunuz, Allah size zihin açıklığı, ailevi huzur ve sağlık versin. Aileniz keşke zamanında tüm çocukları yurda verseymiş. Belki sizi evlat edinen olurdu.
Ne yazık ki toplumda yapılan bir Araştırma ile aile sağlığının genelde %80 bozuk olduğunu göstermişler. Yani sadece %20 ailede sağlıklı tanımına uyan, işlevsel aile var. Kendinizi kaptırmayın kendi ailenize odaklanın. Benim anne annem ve dedemin iki taraftan da sıkıntılı aile yapısı varmış, üvey evlat, şiddet vs vs. İkisinin bir sürü çocuğu oldu. Sonuçta bir şekilde hayat devam ediyor. Siz haklarınızı koruyun, bunlardan ümidinizi kesmeniz sizin için daha hayırlı olabilir. Evlendiğiniz insanın annesi ve babasına da çok bel bağlamayın. Harika anne babalar çıkarlar vs orasını bilemem. Umarım iyi niyetli, düzgün insanlar karşınıza çıkar da sizi her halinizle kabul edecek düzgün komşu- arkadaş ilişkisi kurarsınız.

Aybuke18, çok zor durumunuz, Allah size zihin açıklığı, ailevi huzur ve sağlık versin. Aileniz keşke zamanında tüm çocukları yurda verseymiş. Belki sizi evlat edinen olurdu.
Ne yazık ki toplumda yapılan bir Araştırma ile aile sağlığının genelde %80 bozuk olduğunu göstermişler. Yani sadece %20 ailede sağlıklı tanımına uyan, işlevsel aile var. Kendinizi kaptırmayın kendi ailenize odaklanın. Benim anne annem ve dedemin iki taraftan da sıkıntılı aile yapısı varmış, üvey evlat, şiddet vs vs. İkisinin bir sürü çocuğu oldu. Sonuçta bir şekilde hayat devam ediyor. Siz haklarınızı koruyun, bunlardan ümidinizi kesmeniz sizin için daha hayırlı olabilir. Evlendiğiniz insanın annesi ve babasına da çok bel bağlamayın. Harika anne babalar çıkarlar vs orasını bilemem. Umarım iyi niyetli, düzgün insanlar karşınıza çıkar da sizi her halinizle kabul edecek düzgün komşu- arkadaş ilişkisi kurarsınız.
Cevap verdıgınız ıcın cok tesekkur ederım evlendıgım kısının ailesiyle mesafelıyım cunku cok sever insanlar dusene tekme atmayı haklısınız uzak durmak belkı en iyisidir zaten hep dua ederim Allahım hayırlısı ise beni gorustuk diye babamdan bir beklentim yok zaten bıg bag kuramıyorum ama iste anne ne kadar kotu luk yaptıysa da keske dıyorum yanımda olsa

Back
X