Hiç kimseye anlatamadığınız derdiniz olunca ne yapıyorsunuz?
Kadınlar kulübü sağolsun içindeki en büyük derdi anlattım ama zaman zaman insan reel de biriyle oturup kahve yudumlarken anlatmak istiyor yeri geliyor eşine söylemek istiyor ama birine anlatmamam gereken şeyler olduğunu hissedince içte yaşamak büyük dert oluyorYok şükür. Sorunlarim hatta rezilliklerim var ama anlatabildigim kisiler var.
Cevrenizi samimi mi bulmuyorsunuz? Yoksa cekingenlikten mi anlatamiyorsunuz?
Buraya yazin isterseniz. Icini dökmek ferahlatır insani. Bir cok kisi buraya dertlerini dökmeye, paylasmaya geliyor.
Bu sitenin bağımlısı oldum herseyi buraya yazar oldumBuraya yazıyorum. Burasi bunun için var.
Minnoş kadinlar kulübüm
Var, bunun için bir terapistle görüşüyorum. Kimseye anlatamadığım bir değil bir sürü derdim varmış meğer. Ne acılar sığdırmışım içimeHiç kimseye anlatamadığınız derdiniz olunca ne yapıyorsunuz?
Kadınlar kulübü sağolsun içindeki en büyük derdi anlattım ama zaman zaman insan reel de biriyle oturup kahve yudumlarken anlatmak istiyor yeri geliyor eşine söylemek istiyor ama birine anlatmamam gereken şeyler olduğunu hissedince içte yaşamak büyük dert oluyor
İyi geliyor mu gerçekten psikolog falan mıVar, bunun için bir terapistle görüşüyorum. Kimseye anlatamadığım bir değil bir sürü derdim varmış meğer. Ne acılar sığdırmışım içime
Şaka bir yana gerçekten çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim
Kız kardeşime ve anneme anlatıyorum.Hiç kimseye anlatamadığınız derdiniz olunca ne yapıyorsunuz?
Evet canım uzman psikolog. Bir de düşün biz online seans yapıyoruz kliniğe gitsem kim bilir ne şahane olurdu.İyi geliyor mu gerçekten psikolog falan mı
Benim de bir terapiste ihtiyacım var sanırım hele bu pande mi den sonra .Bu forumda açmış olduğum konularım var yazdıklarım hala onların etkisinde kalıyorum .zaman zaman aklıma geliyor unutamıyorum ne kimse ile paylaşabiliyorum ailemle hiç paylaşamam üzemem eşimle konuşmaya kalksam o da susup cevap veremiyor o da konuşmaz istemiyor .bir terapist iyi gelir bence deEvet canım uzman psikolog. Bir de düşün biz online seans yapıyoruz kliniğe gitsem kim bilir ne şahane olurdu.
Şöyle söyleyeyim, bizim dümdüz önemsemeden üzerinde düşünmeden kurduğumuz bir cümlenin içinden aslında çocukluğumuzda travma yaratmış bir olayı çıkarabilyor. Şok oluyosun aaa gerçekten öyleydi diyosun kendince bir süre sonra çıkarımlar yapmaya başlıyorsun falan. Biz yaklaşık 4 aydır görüşüyoruz, yavaş yavaş azalmaya başladı seanslarımız bu demek oluyor ki ben artık bir terapiste ilk zamanki kadar ihtiyaç duymuyorum sorunla karşılaştığımda
Espirisi çok döndü sosyal medyada ama okumuş insanlar bunlar tabii ki hayatınıza s.çmışlar diyemiyolar, daha ince söylüyolar
Terapistinizin adını öğrenebilir miyim? Ben de daha önce terapi aldım online şekilde fakat pek olumlu etkisi olmadı.Var, bunun için bir terapistle görüşüyorum. Kimseye anlatamadığım bir değil bir sürü derdim varmış meğer. Ne acılar sığdırmışım içime
Şaka bir yana gerçekten çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim
Genelde ne çok incitmişler seni diyorlarEvet canım uzman psikolog. Bir de düşün biz online seans yapıyoruz kliniğe gitsem kim bilir ne şahane olurdu.
Şöyle söyleyeyim, bizim dümdüz önemsemeden üzerinde düşünmeden kurduğumuz bir cümlenin içinden aslında çocukluğumuzda travma yaratmış bir olayı çıkarabilyor. Şok oluyosun aaa gerçekten öyleydi diyosun kendince bir süre sonra çıkarımlar yapmaya başlıyorsun falan. Biz yaklaşık 4 aydır görüşüyoruz, yavaş yavaş azalmaya başladı seanslarımız bu demek oluyor ki ben artık bir terapiste ilk zamanki kadar ihtiyaç duymuyorum sorunla karşılaştığımda
Espirisi çok döndü sosyal medyada ama okumuş insanlar bunlar tabii ki hayatınıza s.çmışlar diyemiyolar, daha ince söylüyolar
Artık psikologa anlatıyorum. İçimde tuta tuta hasta olmuşum.Hiç kimseye anlatamadığınız derdiniz olunca ne yapıyorsunuz?
Aynen öyle ülkece ihtiyacımız var hepimizin özellikle dediğin gibi bu pandemi sürecinden sonraBenim de bir terapiste ihtiyacım var sanırım hele bu pande mi den sonra .Bu forumda açmış olduğum konularım var yazdıklarım hala onların etkisinde kalıyorum .zaman zaman aklıma geliyor unutamıyorum ne kimse ile paylaşabiliyorum ailemle hiç paylaşamam üzemem eşimle konuşmaya kalksam o da susup cevap veremiyor o da konuşmaz istemiyor .bir terapist iyi gelir bence de
Dilersen özelden yazayımTerapistinizin adını öğrenebilir miyim? Ben de daha önce terapi aldım online şekilde fakat pek olumlu etkisi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?