Kimseye anlatamadm derdim

bazen kendimide suçluyoru aslında.yani ailesinin yaptıgı seyle yuzunbden eşime cok kızdım..eşim boşver onlar ne derse desin biz mutlu olalım.bu konuları kapatalım dedi ama ben bunu beceremedim.acaba ben mi bu hale getirdim..

Kusurabakma da hiç sanmıyorum..

Bu tarz kaynana sorunları yaşayan nice çiftler var, hiçbirsi de 8 ay ara vermiyor, hem eşin sana yaklaşıyormuş bir takım şeyler oluyormuş ama asıl olay başlayacağı zaman ''boşver uyuyalım ''diyormuş.. Dalga geçer gibi.:bbo:

Bir sorunu var eşinin ama ne anlamadım..
Alıcan eşini karşına diyceksin ki şekerim;

--Bu böyle gitmez, bu sorunu düzeltmemiz lazım, ben eski konulara sünger çektim kapadım, artık mutlu olmak için ne gerekiyorsa yapıcam, 3.kişilerden bahsedip seni ve kendimi yıpratmıycam ama sen de üzerine düşeni yapmalısın..cinseliik konusunda asıl çözümü bulup, gerekirse tedavi yollarını denemelisin vss..... vs.. demekten başka çaren yok

binbir cesit korunma yöntemleri var be güzelim....cocuk istemeyen bir adam esinle yatmayarakmi bu durumdan kurtuluyor...:delphin:

heradam o kadar bilincli olmayabilir
erkekler aileleri tarafindan cok doldurusa gelebilirler, annem diyorsa bi bildigi vardir mantigindalar cogu
sakin yaklasma hamile kalir korunsan da kalabilir falan diye korkutmus olabilir birileri

canım ddigim gibi ailesi yüzünden problem yaşadık..eşimde sürekli onların yaptıklarını konuşuyoruz.öyle olunca benım bişey yapacak hevesim kalmıyo diyo..ilişkiden önce yasnacak hersey yasanıyo.sonra saat gec oldu banyo yapıpuyuyamyoz diye..arkamızı dönüp yatıyoz

Bak güzelim, benim anladığım kadarıyla yaptığımız yorumlara hep olumsuz yaklaşıyorsun ve sorunun ısrarla kayınvalidenle yaşadığınız problem olduğunu savunuyorsun. Kusura bakma ama tartıştınız diye 7-8 ay eşiyle olmayan bir erkek sorunludur.
Her şeyi yapıyorsunuz ama o noktaya gelince adam mazeret üretip işi bırakıyor. Bunca yıllık evliyim, öpüşüp koklaşıp o raddede hadi bana iyi uykular deyip arkasını dönen bir erkek olacağını sanmıyorum. Eşinde bir problem var ve bu kayınvalidenle alakalı değil. Eşin gururuna yedirip söyleyemiyor bence, sen en iyisi bir uzman yardımı al. Durum normal değil, sorunda kayınvaliden değil.

heradam o kadar bilincli olmayabilir
erkekler aileleri tarafindan cok doldurusa gelebilirler, annem diyorsa bi bildigi vardir mantigindalar cogu
sakin yaklasma hamile kalir korunsan da kalabilir falan diye korkutmus olabilir birileri

Şaka yapıyosunuz galiba.:uhm:
Yok eğer böyle erkekler varsa (hani böylelerine erkek demek caiz değil ama) hemen boşayın gitsin derim.
Hangi devirde yaşıyoruz yahu, çoluk çocuk bile doğum kontrol yöntemlerini bilirken evli bir erkeğin bu düşüncede olması inanılmaz.
Sonra inansa bile yahu bir adam 7-8 ay nasıl yapmadan durur anlamıyorum, yanında eşi olacak ve adam duracak. Cıııkkkk inanmıyorum ben bu mazerete.

Şaka yapıyosunuz galiba.:uhm:
Yok eğer böyle erkekler varsa (hani böylelerine erkek demek caiz değil ama) hemen boşayın gitsin derim.
Hangi devirde yaşıyoruz yahu, çoluk çocuk bile doğum kontrol yöntemlerini bilirken evli bir erkeğin bu düşüncede olması inanılmaz.
Sonra inansa bile yahu bir adam 7-8 ay nasıl yapmadan durur anlamıyorum, yanında eşi olacak ve adam duracak. Cıııkkkk inanmıyorum ben bu mazerete.

He valla..Çok komik..delikafadulden
Çocuk yapmaktan çekiniyor diye bana yaklaşmayacak adamın alnını karışlarım ben beeeee...:olmaz:

Eşine artık hiiç çekici gelmiyor olabilirsin bu da bir ihtimal ama 7-8 ay süre için geçersiz..Ne kadar da çekici gelmesen de, sağlıklı bir erkek 7-8 ay dayanamaz yine yapar yapacağını..

Geriye tek bir şey kalıyor..
Eşinin, senin de bilmediğin bir erkeklik sorunu var canım..Anladın?

Tam bir ilişki için yeterli zemini sağlayamıyor adam...
Elinde değil, çeşitli bedenen ve beyinsel faktörlerin etkisi ile hazırlanamıyor olaya.. Böyle olunca da ''boşver uyuyalım ''diyor...Bilmem anlatabildim mi?

Sen bir daha ki yakınlaşmada iyi bir gözlem yap bakalım..Anladın sen onu..

fiziksel bir problem oldugunu sanmıyorum ama psıkolojık olabilir..en dogru cozum psıkologa gitmek olacak galiba

bu işin tartışmalarla alakası yok. bizdede butür aile meseleleri yüzünden eşimin kafasını etini yemişimdir tartışmışızdır ama .senin dediğin tarzda hiç etkilenmedik.aksine aramıza soğukluk girmesin diye eşim daha çok üstüm düşer :kedi:

Eşine artık hiiç çekici gelmiyor olabilirsin bu da bir ihtimal ama 7-8 ay süre için geçersiz..Ne kadar da çekici gelmesen de, sağlıklı bir erkek 7-8 ay dayanamaz yine yapar yapacağını..

Geriye tek bir şey kalıyor..
Eşinin, senin de bilmediğin bir erkeklik sorunu var canım..Anladın?

Tam bir ilişki için yeterli zemini sağlayamıyor adam...
Elinde değil, çeşitli bedenen ve beyinsel faktörlerin etkisi ile hazırlanamıyor olaya.. Böyle olunca da ''boşver uyuyalım ''diyor...Bilmem anlatabildim mi?

Sen bir daha ki yakınlaşmada iyi bir gözlem yap bakalım..Anladın sen onu..

haklsın arkadaşım ağzına sağlık.Hepimizin aile hayatında nice nice sorunlar var..Ne kaynana derdi şiddet vs.vs ne dertler var üsttesinden gelinmeyen..Hadi 1 ayı belki anlarımda ama 7-8 ay çok uzun bir süre..Bence önce eşini pisikoloğa sonrada üroloğa gitmeye ikna et...buda sana düşüyor..Kolay gelsin allah yardımcın olsun canım.

fiziksel bir problem oldugunu sanmıyorum ama psıkolojık olabilir..en dogru cozum psıkologa gitmek olacak galiba

Fiziksel bir problem olduğunu sanmıyorum ne demek güzelim, sen anlamıyormusun yakınlaştığınızda fiziksel olarak problem olup olmadığını, sen deniz'imin ne dediğini anladın, burada açıkca yazmıyoruz. İnan sorunun çözümü için ısrarla uzmana gidin diyorum.

bence sizin ayri kalmaniz lazim bakalimm ona n diyor esinn soyle 1 2 hafta bir ayri kalin ozaman hersey anlasilirr ama bu arada sen hep onu gozetliceksin onun haberi olamadankaydirigubbakcemile4

Fiziksel bir problemi sen bakmakla anlayamazsın canım zaten..Ayrıca fiziksel bir problem derken yara,kırık ,çıkık yada başka birşey kastedilmiyor..Canım anla işte.....

bencede 7,8 ay çok uzun bizde annesiyle ilgili puroblemler yaşıyoruz kavgalar ama o orda biter benim eşimin 20 gün önce babası öldü o halde bile eşimle bir süre sonra ilişkiye girdik benim eşim 1 gün zor geçirir yani anlatmak istediğim piskolejik değil gibi geliyor sende bir puroblem varmı düşündünmü

Fiziksel bir problemi sen bakmakla anlayamazsın canım zaten..Ayrıca fiziksel bir problem derken yara,kırık ,çıkık yada başka birşey kastedilmiyor..Canım anla işte.....

Canımcım tabiki fiziksel bir problemi varsa bakmakla anlayacak arkadaş. Bilmem anlatabildim mi :)))
Eğer başka bir şeye bağlı rahatsızlıksa bunu anlayamaz tabiki.

7-8 ay iliskiye girmek istemeyen bir erkekde mutlaka ters giden birseyler var arkadasim.

Ailesi olan tartismalari bahane olarka gösterdigni düsünüyorum...ne alaka yani anlamadim.:delphin:

Bence esini iylikle güzellikle konusarak mutlaka bir doktora gitmek icin ikna et....ya saglik acisindan yada piskolojik acidan bir problemi var bence.CADIARZU

bencede en güzeli bir uzmana gözükmek hayatimopuyorumnanaktan

Bana da cok garip geldi ne kadar sorun olursa olsun 8ay ne demek yani..boşanın cok sorun varsa ki zaten kardeş kardeş yasıyorsunuz..eşiniz eşcinsel degildir umarım..doktora gitmeniz şart..bu şekilde evlilik olmaz...altında koca bi sebep var bence...eşiniz sizi sevmiyor sizden soğumuş olabilir mi?cinsellikten soğumuş diyorsunuz ya acaba asıl sizden mi soğudu?bunları cevaplayın kafanızda..sonra da eşinizle oturun ve konuşun..

Farklı bir yaklaşım olacak ama aklıma gelmedi değil...aceba kayınvaliden soğuma muskası gibi birşey mi yaptırdı? ınanmam aslında ama bazıları ısrarla gerçek olduğunu savunur..aslında inanan da tutar inanmayan da tutmazmış.

7-8 ay evli bir erkeğin cinsel hayatının olmaması,daha doğrusu böyle bir ihtiyaç hissetmemesi gerçekten çok ilginçkafamçokkarıştı.başka birisinin olması ihtimali yok demişsin,o zaman gerçekten ciddi anlamda psikolojik sorunları var herhalde canım.erkeklerin kafalarının en iyi çalıştığı konu cinsellik ve diğer arkadaşların da söylediği gibi sıradan kavga ve tartışmalrın onlar üzerinde bu kadar büyük bir etki yarattığı en azından bu sitedeki arkadaşlarımız--bende dahil-- tarafından gözlemlenmemiş:kedi:.adamakıllı konuş eşinle.evlilik bu şekilde nereye kadar sürer ki:uhm:

ciddi bir sorun var ya bence ama adam iyi dayanmış 8 ay ya..acaba başka biri mi var diye düşünmeden edemiyor insan inş yoktur.

Back
X