Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede 7,8 ay çok uzun bizde annesiyle ilgili puroblemler yaşıyoruz kavgalar ama o orda biter benim eşimin 20 gün önce babası öldü o halde bile eşimle bir süre sonra ilişkiye girdik benim eşim 1 gün zor geçirir yani anlatmak istediğim piskolejik değil gibi geliyor sende bir puroblem varmı düşündünmü
Canımcım tabiki fiziksel bir problemi varsa bakmakla anlayacak arkadaş. Bilmem anlatabildim mi :)))
Eğer başka bir şeye bağlı rahatsızlıksa bunu anlayamaz tabiki.
of ya bilmiyorum kafam cok karısık..bu aksam konuscam esimle..
Ebru'cum konuştunmu kocanla, merakta bırakma bizi. (Fazla merak oldu benimkiside, inşallah başıma bir şey gelmez)
Bence eşinin ya testeronu düşük ya gay ya da fizyolojik olarak iktidarsızlık sorunu yaşıyor tedavi olabilir.(Gaylik hariç)Anne tartışmaları falan faso fiso
Bencede tartışmalar sadece mazaret. bir erkekkk 7-8 ay boyunca muhakkak istek duymalıdır.Eğer duymuyorsa arkadaşın dediği gibi ya psikolojik sorunları var cinselliğe kapatmış kendini,yada bunu söylemek çok zor ama gay.eşimin arkadaşı vardı 2 çocuğu vardı eşi hep derdi benle birlikte olmuyo aylar geçse hiç yanaşmıyo ancak ben yanaşırsam oluyo bu normal mi diye :kedi: bu kişinin gay olduğunu eşimin arkadaşları öğrenmiş kanıtlarıyla. Yani demek istediğim bu duygular ülkemizde bastırılması gereken duygulardır.O yüzden düşüncelerini söylemek zordur.Bilmiyorum yaa allah başa vermesin inşallah böle bişey değildir canım :Saruboceq:
Bir an önce konuş mazeretleri kabul etme ve sorunu bir an önce öğren :teselli:
böyle bi ihtimal aklıma bile gelmedi.düşüncesi bile kötü.o dediginiz gibi bişey olsa anlaşolmazmı.ya ooof
Bu son ihtimalin üstünde durulmalı bence..Bu durumda olan çoğu erkek,bu yanlarını kamufle etmek için evleniyor ve mutsuz,ot gibi evlilikler yaşanıyor..Ama eşim hep yanımda dışarı gittiği yok diyorsan da tek bi seçenek kalıyor geriye..eşin masturbasyon bağımlısı..Ay çok zor bi durum yaa..Allah yardımcın olsun canım..
çok birarada olmakta bazen ilişkiyi laçkalaştırabiliyor..biraz özletsen kendini?iyi olmazmı?başka bir şehirde birkaç tanıdığına git,bir iki gün çok fazla da uzatma arayı.dönünce senin yokluğun belki zor gelince daha çok anlar kıymetini.