Kimseye anlatamadm derdim

bencede 7,8 ay çok uzun bizde annesiyle ilgili puroblemler yaşıyoruz kavgalar ama o orda biter benim eşimin 20 gün önce babası öldü o halde bile eşimle bir süre sonra ilişkiye girdik benim eşim 1 gün zor geçirir yani anlatmak istediğim piskolejik değil gibi geliyor sende bir puroblem varmı düşündünmü

nasıl bır problem canım anlamadım

Canımcım tabiki fiziksel bir problemi varsa bakmakla anlayacak arkadaş. Bilmem anlatabildim mi :)))
Eğer başka bir şeye bağlı rahatsızlıksa bunu anlayamaz tabiki.

Burduk cum tabi bakarak anlayacak...Ben bakmak derken ferklı bir bakmakdan bahsetmiştim..Anlatamadım herhalde......anladın amasenn.....:kedi:

Bence eşinin ya testeronu düşük ya gay ya da fizyolojik olarak iktidarsızlık sorunu yaşıyor tedavi olabilir.(Gaylik hariç)Anne tartışmaları falan faso fiso

durum biraz anaormal geldi bana..7-8 ay çok uzun bi süre değilmi..ve bi tartışmayla bu duruma gelinmez cnm..bu bi bahane kesinlikle...bi doktora mı gitseniz??

Ebru'cum konuştunmu kocanla, merakta bırakma bizi. (Fazla merak oldu benimkiside, inşallah başıma bir şey gelmez)

yok canım konusamadım.misafırım geldı aksam cok da gec gıttıler o saattede konuyu hıc acmadım..bu aksam kesın konusacam ama..istemiyosan ayrılalım dıycem.kendi bilir.artık bunaldım yoruldum.

Bence eşinin ya testeronu düşük ya gay ya da fizyolojik olarak iktidarsızlık sorunu yaşıyor tedavi olabilir.(Gaylik hariç)Anne tartışmaları falan faso fiso

Bencede tartışmalar sadece mazaret. bir erkekkk 7-8 ay boyunca muhakkak istek duymalıdır.Eğer duymuyorsa arkadaşın dediği gibi ya psikolojik sorunları var cinselliğe kapatmış kendini,yada bunu söylemek çok zor ama gay.eşimin arkadaşı vardı 2 çocuğu vardı eşi hep derdi benle birlikte olmuyo aylar geçse hiç yanaşmıyo ancak ben yanaşırsam oluyo bu normal mi diye :kedi: bu kişinin gay olduğunu eşimin arkadaşları öğrenmiş kanıtlarıyla. Yani demek istediğim bu duygular ülkemizde bastırılması gereken duygulardır.O yüzden düşüncelerini söylemek zordur.Bilmiyorum yaa allah başa vermesin inşallah böle bişey değildir canım :Saruboceq:
Bir an önce konuş mazeretleri kabul etme ve sorunu bir an önce öğren :teselli:

Bencede tartışmalar sadece mazaret. bir erkekkk 7-8 ay boyunca muhakkak istek duymalıdır.Eğer duymuyorsa arkadaşın dediği gibi ya psikolojik sorunları var cinselliğe kapatmış kendini,yada bunu söylemek çok zor ama gay.eşimin arkadaşı vardı 2 çocuğu vardı eşi hep derdi benle birlikte olmuyo aylar geçse hiç yanaşmıyo ancak ben yanaşırsam oluyo bu normal mi diye :kedi: bu kişinin gay olduğunu eşimin arkadaşları öğrenmiş kanıtlarıyla. Yani demek istediğim bu duygular ülkemizde bastırılması gereken duygulardır.O yüzden düşüncelerini söylemek zordur.Bilmiyorum yaa allah başa vermesin inşallah böle bişey değildir canım :Saruboceq:
Bir an önce konuş mazeretleri kabul etme ve sorunu bir an önce öğren :teselli:

böyle bi ihtimal aklıma bile gelmedi.düşüncesi bile kötü.o dediginiz gibi bişey olsa anlaşolmazmı.ya ooof

böyle bi ihtimal aklıma bile gelmedi.düşüncesi bile kötü.o dediginiz gibi bişey olsa anlaşolmazmı.ya ooof

Canım benim örnek verdiğim gibi 2 çocuğu var adamın kim tahmin edebilirki böyle birşeyi ?İnan hiç anlamıyosun.umarım canım böyle değildir bu en kötü ihtimal :umursamaz: tabi daha önce tanışıyomuydunuz neler yaşıyoduz kaç yıllık evlisiniz ,başka odalarda veya farklı yerlerde denedinizmi bunlarda önemli yani kafamçokkarıştı

Bu son ihtimalin üstünde durulmalı bence..Bu durumda olan çoğu erkek,bu yanlarını kamufle etmek için evleniyor ve mutsuz,ot gibi evlilikler yaşanıyor..Ama eşim hep yanımda dışarı gittiği yok diyorsan da tek bi seçenek kalıyor geriye..eşin masturbasyon bağımlısı..Ay çok zor bi durum yaa..Allah yardımcın olsun canım..

Bu son ihtimalin üstünde durulmalı bence..Bu durumda olan çoğu erkek,bu yanlarını kamufle etmek için evleniyor ve mutsuz,ot gibi evlilikler yaşanıyor..Ama eşim hep yanımda dışarı gittiği yok diyorsan da tek bi seçenek kalıyor geriye..eşin masturbasyon bağımlısı..Ay çok zor bi durum yaa..Allah yardımcın olsun canım..

canım evet eşimle hep beraberiz.yani birlikte calışoyoruz.öyle gözü dışarda olan gece hAYatı olan bı ınsan degi.arkadaşlarıyla ayda yılda bır cıkar.onun harıcınde alsaşm 7 8 deyincce evde.mutsuz bı evlılıgım yok aslında genel olarak iyiyiz.tartışmamız olursa bu kesin onun ailesi yuzunden oluyo.masturbasyon oluyını da bılemıyorum hıc denk gelmedim..bazen benlemı alakalı acaba dıye duşünuyorum ama öyle olsa ailesi bana bişey soyledi bende eşime eve gelince ayrılalım gotur benı dedim kabul etmedi.sorun ben olsam kabul ederdi ayrılmayı..bu aksam sorucam ama her sordugum da cevap aynı yıne aynı olacak:sürekli annemgilin yaptıklarını konusup tartısıyoz insanın hevesi kalmıyo

Annenlerin yaptıkları yüzünden kırılma darılma olur tamam ama 7-8 ay sekteye uğramış bir cinsel hayat için çok ufak bir bahane bu..erkekleri biliyoruz sonuçta..cinsellik onlar için bize göre olduğundan çok daha önemli ve kıymetli bir konu...tamam cinsellik psikolojiyle ilgili bişey ama bunun biyolojik kısmı da var..bu kısmını nasıl hallediyor onu bi düşünmek lazım..

canım bağzı erkekler iş yoğunluğundan sitresten parasal konulardan manevi sıkınılardan çok etkilenebiliyo
herkez aynı olacak diye bişey yok benim eşimde 4 ay işsiz kalmıştı ayda 1 falan oluyo adamın kafası başka bi yerdedeydi çünkü anlıyodum onu bende istemiyodum
eşinde ailesi ve senle ilgili arada kalmaktan çok etkileniyo olabilir haa bu normal bi durummu hayır bu kadar faal durumlarını bile etiklecek kadar kafasına takması normal değil doktora gitsin ve sosyal sorunlarım bile cinsel hayatımı etkiliyo desin

Başka türlü sağlıkla ilgili bi problem olabilir (YANı aile yada başka psikolojik sorunlardan kaynaklanmayan) bünyesel bir problem yada aldatma diycem ama ihtimal yok dedin

canım psikolojik yada başka bir rahatsızlığı olabilir bir doktorla görüşmeyi deneseniz bence faydası olur

çok birarada olmakta bazen ilişkiyi laçkalaştırabiliyor..biraz özletsen kendini?iyi olmazmı?başka bir şehirde birkaç tanıdığına git,bir iki gün çok fazla da uzatma arayı.dönünce senin yokluğun belki zor gelince daha çok anlar kıymetini.

Son düzenleme:
çok birarada olmakta bazen ilişkiyi laçkalaştırabiliyor..biraz özletsen kendini?iyi olmazmı?başka bir şehirde birkaç tanıdığına git,bir iki gün çok fazla da uzatma arayı.dönünce senin yokluğun belki zor gelince daha çok anlar kıymetini.

öyle yapacamcanım..datcaya gidecem.1hafta 10 gun kalıp dönecen..ama cok şükür düzeldi bizim sorunumuz..uzun uzun konustuk eşimle..evliligi istemiyosan bitirelim dedim.ama cok şükür herşey yoluna gırdı

öncelikle bir üroloji uzmanına sorun yoksa psikiyatriye oradanda sorun yoksa evlilik danışmanına gidin bence

Back
X