- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
şimdi ben kendimden pay çıkarıyorum da; ben de mesela eşime ilk zamanlardaki gibi değilim. hem cinsel hem duygusal anlamda özellikle de bunu son 2 haftadır yoğun yaşıyorum. eşimden uzakttayım öğretmen oldugum için belki bununda etkisidir bilemiyorum. neden derseniz; bizim tartışmalarımız oldu ve ben hep affeden alttan alan küskünlüğe tahammülü olmayan bir insan oldugum için hep sırlaşıyordum o da hep kendini çekerdi. bunlar ben de o anda bir kırgınlık yaratmıyordu cünkü anı kurtardım diyordum..ama şimdi bunlar, yaşadıklarım, beklentilerim hep aklıma gelıyor ve bunlar aklıma geldikçe de eşimden uzaklaşıyorum. mesela ben onunla saatlerce sohbet edebilir, bıkmadan usanmadan onu dinleyebilrdim. onsuz en fazla 1 hafta durabilirdim. ve ben şu anda eşimden 15 gündr uzağım..özledim karıcıgımı dese bile dokunuyor.ve kendi kendime tam bir çıkmazdayım.. bir 15 gün daha olsa dayanabilirm diyorum..
size gelince bence eşiniz size kırgın.. ve sizden beklentileri vardı ama bunlar gerçekleşmedi. mesela ona tokat attım diyorsunuz, bu bir erkek için bence affedilmesi zor birşey düşünsenize erkekliğe sığmaz diye birşey vardır. belki sizden saygı bekledi ama siz saygı duymadınız, bunun gibi şeyler de onu sizden uzaklaştırdı. yani anladıgım kadarıyla siz kendinizi ezdirmiyim derken eşinizin kişiliğini zedelediniz.
sakın benim eleştirimi yanlış anlamayın..ben kendimden yola çıkarak sadece böyle bir yorumda bulundumm..
Erkekler pek geçmisteki seylere bakmiyorlar, kadinlar onu yapar. Ki eger öyle olduysa bile tavirlarini dogrulamiyor. Anladigim kadariyla saat 3,4lerde eve geliyor. Bunlar normal tavirlar degil.
Bence baska bir kadin var..