- 30 Nisan 2015
- 98
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi bir hayaldi
-
adam derken diliniz sürçtü sanırım eşini aldatan biri adam değil insan bile olamazEnişteniz olacak adamla konuşun
Ablam bunuda kaldiramazneden söylemeyeceksin ablanın aldatılması daha mı hoşuna gider sanıyosun.
kendini koysana yerine bi ne olursa olsun bilmek istemez misin? ben olsam isterim
yine de sana kalmış
16 yasina yeni girdi onunda pisklojisi cok kotu oda ne yapcagini bilmiyokaç yaşında yeğeniniz?Canım benim şahit olduğu şeye bakın, of üzülüyorum o yavrucaklara
tiksiniyorum o yavruları şu durumlara düşüren ana babalardan.
16 yasina yeni girdi onunda pisklojisi cok kotu oda ne yapcagini bilmiyobitek bna anlatti
Babasin dan nefret ettigini soyledi bnde cok zor durumda kaldim ne yapicam ablam da bu ayin sonunda gelcek nasl soylenir ki bu durum inslh kendisi gorur yakalar onuİçinde tutamamış işte nasıl tutulur ki böyle bi durum..
İşte çocuğunun gözünde küçültüyorlar kendilerini, Allah ıslah etsin hepsini.
Eniştenizi ödüllendiriyorsunuz.Arkdslar ablam isinden dolayi egitim gormeye gitti evli 3 cocugu var bugun yegenim enistemi facede konusmalarini gormus bi kadin la konusmus samimi ce enistem daha once ablami yine aldatmisti onu affetti zaten piskolajisi bozuk ve sanirim yine aldatiyor konusmalari bna gonderdi yegenim babam biriyle konusuyo dedi bende sakin annene soyleme dedim cunku gercekten ablamin piskolajisi bunu kaldirmaz simdi napcam kimseyede anlatamiyorum
Ablama soylersem cok kotu olcak bbu ikinci oluyo digerinde bi kadin getirmisti ablam cok kotu gunler yasadiNiye söylemiyorsun? Benım ablam olsa duramam söylerdim yazık degıl mı? Benım arkadasım sevgılısını aldatıyor dıye benım uykularım kaçıyor valla, ben ettım sız etmeyın
Niye söylemiyorsun? Benım ablam olsa duramam söylerdim yazık degıl mı? Benım arkadasım sevgılısını aldatıyor dıye benım uykularım kaçıyor valla, ben ettım sız etmeyın
Bende nefret ediyorym boyle insanlardan ablam memu ayaklari uzerinde durabiliyo ama sanirjn enisteni de seviyo bu durumu ogrenirse tabi birakir ama piskljk olarak yipranirpsikolojik destekci esliginde soyleyin. ilerde ogrenicek hersey daha zor ve karisik hale gelmesin/ enistenizin tiyniyetine tukurebili miyim? evet yapabilirim tesekkurler.
Çok üzüldüm canımArkdslar ablam isinden dolayi egitim gormeye gitti evli 3 cocugu var bugun yegenim enistemi facede konusmalarini gormus bi kadin la konusmus samimi ce enistem daha once ablami yine aldatmisti onu affetti zaten piskolajisi bozuk ve sanirim yine aldatiyor konusmalari bna gonderdi yegenim babam biriyle konusuyo dedi bende sakin annene soyleme dedim cunku gercekten ablamin piskolajisi bunu kaldirmaz simdi napcam kimseyede anlatamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?