kimseye anlatamiyorum zor bi durum yardim edin!!

Korkunç bir son, sonu olmayan korkulardan daha iyidir. Bence ablana kesinlikle söylemelisin canım

söylemelisin tabi...
pfff pislik bir koca ,bu durumu bilen çocuk ve kız kardeş ama senin haberin olmasın...
ablan gerçekten zor durumda..

Anlamadim gitti ya.
Birisi 'aaaman ben karismiyim kimimki bn, haddim yok burnumu sokmuyum zaten yakini degilim. Benj ilgilendirmezzz' diye bisy anlatmiyor aldatilan kisiye.

Biriside 'o benim canim ablam/ abim/ annem / yakinim/ cok sevdgim dayanamaz kiyamam uzulmesine, benden duymasin' diye susar.

Iyide kim anlaticak peki bu durumu o kandirilican sucsuz gunahsiz insanlara?

tabi ki söylemelisiniz.kandırmaya devam etsem daha mı iyi ? 16 yasındaki yiğeniniz de bir gün tak edip söyleyebilir o zaman teyzem biliyordu da diyebilir.ben asla ablamdan böyle birşey saklayamam yazık değil mi

bencede ablanıza söylemelisiniz, böyle durumda kendi başınıza gelse (Allah korusun) bunu öğrenmiş olan kimsenin kesinlikle size hemen söylemesini isterdiniz değilmi?
Şöyleki ablanızın psikolojisi açısından, söylediğiniz zamanda ablanıza full destek olmanız lazım, ve kesinlikle bir psikiyatr veya psikolog yardımı için vakit kaybetmeden randevu almalısınız. devlet hastanelerinde bedava, maddiyat ile alakası yok yani. kendisini üzüp yıpratmaya değecek bir kocası yok, o pislik için kendisini üzmesine izin vermeyin, bir psikiyatr ile görüşüp bu dönemi daha sakin ve düzgün bir psikoloji ile atlatması için yardım alın.
Allah yardımcınız olsun.

Kadın evi için,yuvası için, daha iyi imkanlarda olalım diye iş için eğitime gitsin.Kocası olacak cibiliyetsizde hemen aldatma olayına girsin.Oh valla ne alaa memleket ablanıza söyleyin kaldırıp kaldırmayacağını kendi karar versin sonuçta ölüm yok ya ucunda en azından saf yerine enayi yerine konulmaktan iyidir.Hele eş olacak kişiye ne demeli insanın kendisine saygısı yoksa ne karısına nede evladına saygısı olur.Biri benim ablama yapsa anında söylerdim.Tabii önce o enişte olacak cibiliyetsizi sağlam haşlardım.

bence söyle ablan o pislikten kurtulsun biranönce..

enişteniz ablanızı haketmiyor bu çok net.söyliyemem diyorsanız uyarın dikkatli olma konusunda.zor bir durum allah yardımcınız olsun.

Her şerde bi hayır
Her hayırda bi şer vardır ...
Yarının ne olacagını bılemezsiniz ..
O sizin ablanız bugun bunu soylemez ortersenız yarın oburgun Allah korusun ablanız belkı daha kotu seylerle karsılasabılır.
Bence bılmeye hakkı var..

bence direk eniştene söyle ya sen anlatırsın ablama yada ben söylerim diye, biraz tutuşsun bakalım..

eniştenle konus ve ailesine bu yaptıgını söyleyeceğini söyle

Sen aynı durumda olsan bilmek istemez miydin?Benim kardeşim yapsa ilk onla konuşmam.Eminseniz düzgün bir dille anlatırsınız.Önce adamla konuşun kendisi anlatsın durumu eşine sen söylemezsen ben söylerim dersin.Bi kaç gün mühlet ver anlatmadıysa sen ikisinide bir araya getir ablana onun yanında söyle.NE kadar üzücü de olsa öğrendiğinde senin önceden bildiğini bilirse daha çok yıklıır.

peki konuşmalar nasıl? yani ilişkisi var mı ,bu konuşmalardan ilişkiden emin oldunuz mu?
adam resmen önceden kuma getirmiş ablanın üzerine ,ablanızın dağılması normal değil mi?bence ömrü boyunca çekmektense 1 sefer daha dağılır,çocuklarıyla sizle ailesiyele beraber yaralar sarılır..en azından sornasında mutlu olur ablanız..
ben biraz salağım heralde,bu tür konularda hep arkadaş ,abla vs söylenmeli diyorum...sonradan barışsa da söylenmeli..içim rahat olur en azından,vicdanım rahat olur.gerisi kendi kararı..genelde söyleme derler de insanlar..

Ben olsam söylerim. Yani çok zor ama söylemelisin. Ablanın bunu bir şekilde bilmesi lazım. Şahsen benim kardeşim bilipte bana söylemez ise; o koca ile kardeşimi de silerim.

Acı ama gerçek öyle böyle yüzleşmek zorunda ve güçlü olmak.. Bence delil toplama şansın varsa konuşmadan önce delil topla sonra konusursun.

Konusmalari cok samimi balim faln la sesleniyo msj da enistem kadin da ben bosuna yasamisim iyiki varsin faln diyo

Acı ama gerçek öyle böyle yüzleşmek zorunda ve güçlü olmak.. Bence delil toplama şansın varsa konuşmadan önce delil topla sonra konusursun.
Bende oyle yapcam yegenim konusmalari kopyalasin yoksa inkar eder eniste bile demek istemiyorum o adam cok yalanci dediginiz gibi delil toplycm

Soz konusu ablam ise soylerdim .. bence soyleyin yoksa enisteniz daha cok kotulukler yapicaktir.. o konusma kayitlarinida saglam bir yere kaydedin ilerde lagzim olabilir..

Babanız hayattaysa ona söyleyin kulaklarını çeksin gözünü korkutsun. Ya da söz sahibi büyük bir kimseye söyleyin. Dede amca gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…