- 9 Temmuz 2012
- 347
- 530
- 53
- Konu Sahibi cocochanelll
Kızlar ben çevremdeki insanlara hiçbirşey anlatamıyorum çünkü en yakın arkadaşım,hatta kız kardeşim dahil herkes başka bir gün anlattıklarımı konuşma sırasında genelleyerek bana geri döndürüyor. mesela ben nişanlımın oturduğu evle çok övünmesinden hoşlanmadığımı söylemiştim en yakın arkadaşıma, biz o konuyu nişanlımla kapattık üstünden bir sürü vakit geçti en yakın arkadaşımla aramızda geçen muhabbet sonunda alakasız yerde nişanlım için;
-görgüsüz ya o çocuk gibi herşeyle övünüyor.
(hiç alakasız yerde ve en yakın arkadaşımla nişanlım toplamda yarım saat muhabbet etmiştir şimdiye kadar, o evle övünme meselesinin de benle ilgili başka bir şeyden olduğu ortaya çıkmıştı ve anlatmıştım)
bu yüzden kimseye onunla yaşadığım şeylerden tartışmalardan ya da normal konuşmalardan bahsedemiyorum.
kızkardeşim de aynı şekilde onunla yaşadığım her sorunda hem beni hem onu suçlamak saçmasapan küsmek ne olacak hiç bilmiyorum. evlenince de mi aynısı olacak böyle sorunlarımı kimseye anlatamıycam.
oysa ne olurdu hep destekçi olup yapıcı yorum yapsalar,
nişanlım için sürekli olumsuz şeyler söylüyorlar ve ben kendilerine bir şey anlatmadığım çok da birbirleriyle görüşmelerini istemediğim halde diyorlar. çünkü biliyorum görüşseler beni olumsuz etkileyecekler.
sadece içimi dökmek istedim.
-görgüsüz ya o çocuk gibi herşeyle övünüyor.
(hiç alakasız yerde ve en yakın arkadaşımla nişanlım toplamda yarım saat muhabbet etmiştir şimdiye kadar, o evle övünme meselesinin de benle ilgili başka bir şeyden olduğu ortaya çıkmıştı ve anlatmıştım)
bu yüzden kimseye onunla yaşadığım şeylerden tartışmalardan ya da normal konuşmalardan bahsedemiyorum.
kızkardeşim de aynı şekilde onunla yaşadığım her sorunda hem beni hem onu suçlamak saçmasapan küsmek ne olacak hiç bilmiyorum. evlenince de mi aynısı olacak böyle sorunlarımı kimseye anlatamıycam.
oysa ne olurdu hep destekçi olup yapıcı yorum yapsalar,
nişanlım için sürekli olumsuz şeyler söylüyorlar ve ben kendilerine bir şey anlatmadığım çok da birbirleriyle görüşmelerini istemediğim halde diyorlar. çünkü biliyorum görüşseler beni olumsuz etkileyecekler.
sadece içimi dökmek istedim.