kimseye bir şey anlatamamam

Valla ben de anlatmiyorum ...cunku zamaninda anlattigim seyleri annemin diger kardesime,teyzemin herhangi birine,kardsimin kocasina,arkadasimin kendi arkadasina anlattigini gorunce kimseye guvenim kalmadi...milletle geyik yapiyorum ama sorunlarimi anlatmiyorum...ya buraya yaziyorum ya da icime atıp biriktiriyorum problemleri...boylesi daha guvenli geliyo...

Çatlarsınız o zaman.:KK12:

Valla ben buraya birseyleri yazarken bile icim icimi kemiriyor ne rahat rahat anlatabiliyorum nede rahatlikla yazabiliyorum yazdiktan sonra gunlerce ya bi tanidigim okurda tanirsa korkusuyla yasiyorum

Bu kadar büyük bir platformda nasıl tanınacaksınız ki??:KK57:

Anlatma. Bu arada benim sözümona en yakın arkadaşım nişanlım için böyle bir şey söyleseydi artık en yakın arkadaşım olamazdı.

Çok ileriyi düşünerek eş adayiyla ilgili sorunlar tartışmalar asla aile üyelerine anlatilmamali tecrübeyle sabittir.

Evham iste taninmayiz degil mi cidden

Şaka mı yapıyorsunuz?
Ya da dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ama bu kadar büyük bir platform da konunuzdan sizi bulacak insanı gider taaa alnının orta kabağından öperim yani.:KK30:

Va
Şaka mı yapıyorsunuz?
Ya da dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ama bu kadar büyük bir platform da konunuzdan sizi bulacak insanı gider taaa alnının orta kabağından öperim yani.:KK30:

Valla gayet ciddiyim.Dediginiz gibi koca platform hic degilse en az 20 25 tanidigimiz var desek platformda birde bi kac konuyu detayli olarak paylasmissak bi tanidigimiz bir konuyu okuyunca tahmin ettiktwn sonra actigi eski konulara bakarsa ki ordada iste farzi misal tanidigimizin bildigi konulardan biri varsa yandik ki yandik:KK42:

Sahsen ben bir tanidigimin bildigim bir kac konusuna denk gelsem cikaririm diye dusunuyorum

Ama tabi temennim durumun sizin düşündüğünüz gibi olmasi

Hatta isterseniz soyle bi baslik acalim belki tanidigina denk gelen olmustur

Va

Valla gayet ciddiyim.Dediginiz gibi koca platform hic degilse en az 20 25 tanidigimiz var desek platformda birde bi kac konuyu detayli olarak paylasmissak bi tanidigimiz bir konuyu okuyunca tahmin ettiktwn sonra actigi eski konulara bakarsa ki ordada iste farzi misal tanidigimizin bildigi konulardan biri varsa yandik ki yandik:KK42:

Sahsen ben bir tanidigimin bildigim bir kac konusuna denk gelsem cikaririm diye dusunuyorum

Ama tabi temennim durumun sizin düşündüğünüz gibi olmasi

Hatta isterseniz soyle bi baslik acalim belki tanidigina denk gelen olmustur

:KK51::KK51: çok hoşsunuz.
Ama dediğiniz çok düşük bir ihtimal.

bende sevgilimle yaşadığım sorunları ablamla paylaşmam. yapıcı değil kırıcı yorum yapıyor. Ve kendinde öyle bi hakkı görüyor.
zamanla sana karşı kullanır insanlar. Dikkat et her zaman :)

İnsanların tepki vericeği şeyleri kimseye anlatmam.Bu tür ''herşeyi'' anlatabildiğim tek yer kadınlar kulübü :)))))) İçimi dökmek için burayı kullanıyorum.İnsanlara varsa bi derdim seçerek anlatırım, yargılanıcağım bişeyse anlatmam gelir burda yazar anlatırım.Tabiki burdada yargılayanlar oluyor ama çoğu mantıklı olması gereken şeyleri söylüyorlar. Ayrıca sürekli bunu karşına getirebilicek insanlar değil buradakiler sonucta.O yüzden sen genel olarak dertlerini buraya anlat, çevrendekilere bahsetme. Ortada hiç bir sorununuz yokken ne güzel nişanlım var nede mutluyuz dediğinde ''hee bilmesek inanıcaz'' tavrıyla yaklaşan insanlar bütün enerjini düşürür.Herkesin etrafındada böyle boş insanlar vardır. Kendini üzdüğüne değmez.

Kızlar ben çevremdeki insanlara hiçbirşey anlatamıyorum çünkü en yakın arkadaşım,hatta kız kardeşim dahil herkes başka bir gün anlattıklarımı konuşma sırasında genelleyerek bana geri döndürüyor. mesela ben nişanlımın oturduğu evle çok övünmesinden hoşlanmadığımı söylemiştim en yakın arkadaşıma, biz o konuyu nişanlımla kapattık üstünden bir sürü vakit geçti en yakın arkadaşımla aramızda geçen muhabbet sonunda alakasız yerde nişanlım için;

-görgüsüz ya o çocuk gibi herşeyle övünüyor.

(hiç alakasız yerde ve en yakın arkadaşımla nişanlım toplamda yarım saat muhabbet etmiştir şimdiye kadar, o evle övünme meselesinin de benle ilgili başka bir şeyden olduğu ortaya çıkmıştı ve anlatmıştım)

bu yüzden kimseye onunla yaşadığım şeylerden tartışmalardan ya da normal konuşmalardan bahsedemiyorum.
kızkardeşim de aynı şekilde onunla yaşadığım her sorunda hem beni hem onu suçlamak saçmasapan küsmek ne olacak hiç bilmiyorum. evlenince de mi aynısı olacak böyle sorunlarımı kimseye anlatamıycam.
oysa ne olurdu hep destekçi olup yapıcı yorum yapsalar,
nişanlım için sürekli olumsuz şeyler söylüyorlar ve ben kendilerine bir şey anlatmadığım çok da birbirleriyle görüşmelerini istemediğim halde diyorlar. çünkü biliyorum görüşseler beni olumsuz etkileyecekler.

sadece içimi dökmek istedim.
kaleme bile söyleme sırrını, gider kağıda yazar..

Tam tersi de oluyor nişanlıma kız kardeşimle konuştuğumuz bir konuyu anlatıyorum başka bir zaman o konu için diyo ki;
-senin kardeşin de bir tuhaf.

bunu niye yapıyolar ya hiç konuşmayayım mı hep mi geyik yapayım saçma şeylere maruz kalmamak için.
bir tane böyle olmayan arkadaşım var o da çok uzakta ancak telefondan konuşabiliyorum.
çok yoruldum sıkıldım bıktım yıldım.
insan gibi derdimi dinleyin ya, burda bile konu açtığımda birileri ya eski konularıma bakarsa diye yazamıyorum gerçekten canımı sıkan şeyleri.
ama böyle böyle demiştin diyecekler diye. ne yapayım kuyuya mı bağırayım sıkıntılarımı.

Merhaba kızlar.bir çok konuda oldugu gıbı bu konuda da yanlız degılsınız:)geçenlerde ailem bize geldi sohbet esnasında eşimle birbirimize karşılık vermediğimizi böylece bır tartışma çıkmadığından bahsedıyordum kahve içerken.bana demesinler mi sizde çok soguksunuz! Ne biçim evlilik diye! Abooooo ben evlılıgımın guzellıgınden bahsederken konu nereye geldı.ve o an karar aldım asla ve asla evlılıgımle ılgılı aıleye eşe dosta ıyı ya da kötü konuşmak yokkkk.:)

Valla benı tanıyan kopegımın resiminden tanır.ama cok şükür daha kımseyı kınamadım burdan:)

Back
X