- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
- 83
- Konu Sahibi cocochanelll
%100 emin olmadigin kimseye anlatma malesef insanlar oyle evlenince hele daha da iyi anliyosun anlatmamak gerektigjni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
linki var mı?
Seni çok iyi anlıyorum. .ben de kimseye dert anlatmak istemiyorum. Sonra bana dönüyor yada ben unutuyorum üstünü örtüyorum ama insanların aklında anlattıklarım kalıyor sonra ben üzülüyorum. çareyi yazmakta buldum kağıda döküyorum derdimi. Buraya da yazmıyorum çünkü bazen burda da aynı şeyler oluyor. insanlar geçmiş konu ve yorumlarına bakıp sen böyle böyle demişsin falan diyor. . O yüzden sana tavsiyem en iyi dinleyici kağıttır insanı çok rahatlatıyor.Kızlar ben çevremdeki insanlara hiçbirşey anlatamıyorum çünkü en yakın arkadaşım,hatta kız kardeşim dahil herkes başka bir gün anlattıklarımı konuşma sırasında genelleyerek bana geri döndürüyor. mesela ben nişanlımın oturduğu evle çok övünmesinden hoşlanmadığımı söylemiştim en yakın arkadaşıma, biz o konuyu nişanlımla kapattık üstünden bir sürü vakit geçti en yakın arkadaşımla aramızda geçen muhabbet sonunda alakasız yerde nişanlım için;
-görgüsüz ya o çocuk gibi herşeyle övünüyor.
(hiç alakasız yerde ve en yakın arkadaşımla nişanlım toplamda yarım saat muhabbet etmiştir şimdiye kadar, o evle övünme meselesinin de benle ilgili başka bir şeyden olduğu ortaya çıkmıştı ve anlatmıştım)
bu yüzden kimseye onunla yaşadığım şeylerden tartışmalardan ya da normal konuşmalardan bahsedemiyorum.
kızkardeşim de aynı şekilde onunla yaşadığım her sorunda hem beni hem onu suçlamak saçmasapan küsmek ne olacak hiç bilmiyorum. evlenince de mi aynısı olacak böyle sorunlarımı kimseye anlatamıycam.
oysa ne olurdu hep destekçi olup yapıcı yorum yapsalar,
nişanlım için sürekli olumsuz şeyler söylüyorlar ve ben kendilerine bir şey anlatmadığım çok da birbirleriyle görüşmelerini istemediğim halde diyorlar. çünkü biliyorum görüşseler beni olumsuz etkileyecekler.
sadece içimi dökmek istedim.
Banada atarmisiniz su linki merak ettimsanki doğru olmadı buraya koymak ben özelden atıyorum linki sana
Annem ayrı alem her konuyu bir şekilde dolaştırıp kendi ailesinin durumuna getirir. Bana bir şey anlatılırsa ben tavisye veririm sonra da unuturum. tekrar tekrar koymam önüne.Belki kıskançlık yapıyolardır. Malesef böyle kimseye anlatılmıyor. Ben kendi anneme anlatıyorum.
Aynen tamamıyla katılıyorum size.Valla ben de anlatmiyorum ...cunku zamaninda anlattigim seyleri annemin diger kardesime,teyzemin herhangi birine,kardsimin kocasina,arkadasimin kendi arkadasina anlattigini gorunce kimseye guvenim kalmadi...milletle geyik yapiyorum ama sorunlarimi anlatmiyorum...ya buraya yaziyorum ya da icime atıp biriktiriyorum problemleri...boylesi daha guvenli geliyo...
sanki doğru olmadı buraya koymak ben özelden atıyorum linki sana
Bununla ilgili bdv de konu acicam