Kimseye danismadan is yapan apartman teyzesi

10 liraya da silinmez şimdi 15 tl iyi her zaman vermeyin sizde hanıma söyleyin sırayla alsın herkesten memnun olmadığınız bir yer varsa yine söyleyin

1 ayda en fazla 10 kere silinir toplu bir para ödenir her kattan su alır ,
Ağır kaldırmıyorum diyin oldun bitsin

Bu işlere pek bulaşmayın sonra temizlikçi kaçar bir anda haklıda olsanız günah keçisi olursunuz demedi demeyin. Ağrısız başınızı ağrıtmayın. Fiyat çok değil ödeyin gitsin ama su için diğerlerinden iste deyip vermeyin hamile taşıyamıyorum kusura bakma 🙈 ya da her hafta ben veremem de diğerlerinden iste. Diğerleri yok derse not bırakın geldiğiniz gün 5 litrelik plastik şişe de su bıraksınlar akşamdan kapının önüne. Bizim apartmanda öyle pek çalışan olmadığı halde kadın sabah sabah rahatsız etmesin diye böyle çözüm bulduk gayet iyi oluyor. Hafta da kaç gün geliyorsun diyin sabit günlerde gel insanlar düzenli bıraksın diyerekte günleri sabitleyin. 💡 😁

Gün belirlemek en iyisi yoksa herkes kafasına göre takılıyor.
Not:Eğer düzen seviyorsanız sakin 2 3 katlı apartmanlarda oturmayın.3 yıl olacak ben 3 katlı 6 dairelik bir apartmana taşınali herkesle konuşmama rağmen daha bir kez bile merdiven temizlemeye kimse tutulmadı. Bir iki aya bir canı isteyen temizliyor.Ben önce çalışıyordum şimdi de bebeklerin olduğu için karışmıyorum çünkü bir kadın tutalım düzenli gelsin demekten yoruldum.Bu konuyu görünce iç dökesim geldi.

Boşver hayat kısa ,bu kadar ufak şeyleri kafana takma.2,5 tl farkediyor ağzını yorduğuna değmez.

Back
X