- 18 Ağustos 2012
- 736
- 1.112
- 113
- 27
Bir süredir görüştüğüm birisi var işi gereği uzun süre yurtdışında. Bundan yalnızca bir saat kadar önce aklıma nereden geldiyse dur şu çocuğun ismini google'a bir yazayım bakayım ne çıkacak diye düşündüm. Nerden aklıma gelir,niçim gelir bilmiyorum. Hot or not adlı bildiğiniz bir flört&çöpçatanlık sitesine üyeliği varmış meğer. Ve işin kötüsü Yalnızca birkaç saat önce girmiş o uygulamaya. Ben salak gibi onun whatsapptaki son görülmesine bakıp uyumuştur yorulmuş çocuk diye düşünürken hemde... Sabır taşı olsaydı çatlardı. En son ilişkimde de aldatılmıştım. Bu kişiyle her ne kadar tam bir ilişki sahibi olmasak da aramızda bir şeylerin olduğu bariz belli. Ben bu sitede sahte hesap oluşturup mesaj gönderdim ama maalesef siteden çıkmış benim mesajımı görmeden. Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık. Güvendiğim her insandan darbe yiye yiye bende aşka,sevgiye,güvene dair hiçbir şey kalmadı. Şimdi bu hesapla sohbeti biraz ilerletip daha sonra bu konuşmaların ekran görüntüsünü alıp whatsappa o şahısa göndermek gibi bir düşüncem var. Aklım karmakarışık kalbim darmadağın ne yapsam olmuyor. Lütfen bi akıl verin