kimseye guvenilmezmis

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Hakikaten kimseye guvenilmezmis bu hayatta ne arkadaşa ne dosta sene sevgiliye çok sinirliyim çok ben bunları hakedicek hicbir şey yapmadım.İnsanlara güvenmek ve inanmak dışında ama onlar iyi niyetimi suistimal ediyorlar.Artık kimseye guvenmicem.Karakteri beş para etmez insanlar yüzünden kendimi uzuyorum kaç gündür.Suç olmayacağını bilsem adamın telini eşcinsel süyelerine dagıtıcam gitsin.Ben bu dünyanın adaletine yanayım iyiler mi hep üzülür.Hayatıma birisi kafa atıp gitmiş gibi olanlara çok sasırıyorum.

Son düzenleme:
Ne oldu ndn bu kadar uzuldun biraz daha acarsan bi fikir veririz

Belli ki güvenmemen gerektiğini acı bir şekilde tecrübe etmişsin. Bir musibet bin nasihatten iyi artık daha temkinli olacaksındır. Ne yaptılar bilmiyorum da sen hiç birşey yapmamayı dene tepkisiz kal, eğer haklıysan o zaman etkili bir şekilde karşındakinin canını yakabiliyorsun.

Hayırdır noldu sana?

Haketmedigim şekilde yarı yolda bırakıldım kızlar haketmedigim laflar isittim.Gebersin istiyorum allah belasını versin.

Hicbir şey mi yolunda gitmez ya ne okul hayatı ne özel hayat üzüntü sıkıntı dert dert dert yeter be diye isyan edesim var.Bu aralar ne çok hata yapıyorum ben ne de salağım.Şu hicbir şeyi kafaya takmayan insanlar var ya onlar gibi olmayı o kadar çok isterdim ki hicbir şeyi kafaya takmamayı ama nerde ben anca burada kendimi hasta ederim.

Babana bile guvenmeyeceksin bu devirde, ciddiyim. Sevgili baba anneabi vs hepsi yariyolda birakabiliyo..kimseye cok guvenmeyin arkadas, olan size olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…