- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Yasamenerjisi
-
Şu an bile o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi anlatamam size .Kendi kendime söz verdim aramayacağım kimseyi diye .Herkes benim değerimi anlasın dedim artık .Ne kadar değer verirse o kadar değersizleşiyo insan. Ne kadar fedakar olursan o kadar kullanılıyosun. İnsan yaşayarak deneyimliyo ne yazıkki bunları. Ne kadar yufka yürekli olursan sana karşı o kadar katı oluyolar.
Öğrendiğim şey şu, biraz bencik olucaksın, biraz sert.... Yoksa hiç ediliyo insan.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim ,şuan o kadar kötü hissediyorum ki kendimi bunları hiç düşünemiyorumİnsanlar sana alıştıkları için farklı bir tavırla görünce şaşırmışlardr o yüzden onlara zaman ver.ve tavırlarında bence istikrarlı olmalısın kendini yok sayıp başlkalrını yüceltmeye gerek yok.SENDEN DEGERLİSİ YOK.
Valls bende çok mutsuzum. Geçicek, hayat böyle malesef düzen bu şekilde. Bi mutsuz olucaz, bi mutlu.Şu an bile o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi anlatamam size .Kendi kendime söz verdim aramayacağım kimseyi diye .Herkes benim değerimi anlasın dedim artık .
Evet ben bunu gec de olsa farkettim ,baktım ben herkes için parçalandıkça ,herkes iyi olsun dedikçe ,biri benden yardım istediğinde hemen koştukça değerim kalmamış ..Unutma insanlar seni kullanamaz hale geldiklerinde değiştiğini söylerler. Demek ki doğru yoldasın
Eşimle olan tartışmalarımızda bile ben haklı olmama rağmen hiç uzatmadım hatta içim rahat etmedi ,kalkıp sevdiği tatlıları falan yapıp ,işten dönerken sevdiği şeyleri alıp sürpriz yapmıslıgım vardır..onda da noldu şimdi en ufak şeyde beyfendi küsüyor ,kılını kıpırdatmıyorAynı beni özetlemişsiniz sizi çok iyi anlıyorum, 3 gündür eşimle konuşmuyoruz, kardeşim de tekmeyi attı bana, onlar için ne iyilikler yaptığımı anlatmayacağım. Ben de aramıcam bundan sonra kimseyi. Şu hayatta beni karşılıksız seven tek varlık kızım
eee hem oyle dee sonrada bu karari acikla. aciklama geregi bile duymadiginiz zaman bu karari alin biraz erken olmus lafla olmuyor bu islerMerhaba hanımlar iyi akşamlar
Biraz da olsa içimi dökmek istedim ,uzun olursa kusura bakmayın lütfen ..Bu yaşıma kadar hep kimsenin kalbi kırılmasın,kimse incinmesin vs diye uğraştım hatta haklı olduğum konularda bile kimseyle küs kalmaya içim el vermediği için hep gidip konuşmaya çalıştım ,alttan aldım..Artık farkediyorum ki ben bunu kendimi hiçe sayarcasına yapmışım ve kimsenin bana saygısı kalmamış..Ve artık son zamanlarda yaşadıklarımdan dolayı da artık kimseye bu tavizi vermeyeceğim konusunda kendi kendime söz verdim ve bunu ilk olarak ailemle olan bir ortamda dile getirdim ve tavrımı koydum,sonu ne mi oldu?Ben suçlu oldum ,terbiyesiz oldum ,saygısız oldum .Bunları bana da hayatımda en güvendiğim ,kalem dediğim ailem söyledi .Şuan herkese kırgınım ,kimseyle konuşmuyorum ,kimsenin de beni arayıp sorduğu yok zaten ..hayata karşı kırgınım ,belki depresyonda olabilirim onun da kararını veremiyorum artık.
Benim eşim gibi. Zaten kılını kıpırdatmıyodu da hoş. Şu hayatta en çok kime iyilik yapıyosak onlardan görüyoruz en büyük zararı zatenEşimle olan tartışmalarımızda bile ben haklı olmama rağmen hiç uzatmadım hatta içim rahat etmedi ,kalkıp sevdiği tatlıları falan yapıp ,işten dönerken sevdiği şeyleri alıp sürpriz yapmıslıgım vardır..onda da noldu şimdi en ufak şeyde beyfendi küsüyor ,kılını kıpırdatmıyor
Aynen öyle ..çok haklısınızBenim eşim gibi. Zaten kılını kıpırdatmıyodu da hoş. Şu hayatta en çok kime iyilik yapıyosak onlardan görüyoruz en büyük zararı zaten
Ben hep şey düşünürdüm ,eşimle paylaşmayacaksam kardeşimle ailemle birşeyleri paylaşmayacaksak kiminle paylaşacağız ?gördüm ki biraz değişik tavır sergileyince kimse yokmuş yanında .Aynı beni özetlemişsiniz sizi çok iyi anlıyorum, 3 gündür eşimle konuşmuyoruz, kardeşim de tekmeyi attı bana, onlar için ne iyilikler yaptığımı anlatmayacağım. Ben de aramıcam bundan sonra kimseyi. Şu hayatta beni karşılıksız seven tek varlık kızım
Yok maalesef, kendinden başka kimseden fayda yok bu devirde.Ben hep şey düşünürdüm ,eşimle paylaşmayacaksam kardeşimle ailemle birşeyleri paylaşmayacaksak kiminle paylaşacağız ?gördüm ki biraz değişik tavır sergileyince kimse yokmuş yanında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?