Evet, belki de evlenince aldatılacaktım. Ama sadece biraz içim buruk.. kıza da biraz kırgınım bilmiyorum…Karaktersiz eski nişanlın, arkadaşının sevgilisiyle mi birlikte olmuşAllah kurtarmış sizi böyle bir karakter yoksunundan
sizde hayal kırıklığı yaratmş olması normalEvet, belki de evlenince aldatılacaktım. Ama sadece biraz içim buruk.. kıza da biraz kırgınım bilmiyorum…
Beraberken dünyanın en iyi adamıydı.. işte o yüzden kimseye güvenmeyin yazdım…40 tane fakir çocuğu sevindirin
Verilmiş sadakanız varmış
Ailede kim karşı çıkmışsa gidin bir teşekkür edin elini felan öpün
Gerçekten şaka gibilerBenim bi arkadaşım nişan atmıştı, Nişanlısı kısa süre sonra çok yakınız, akraba gibiyiz dediği komşusunun kızı ile evlendi. Üstelik kızı nişanlarına getirmişti kız adama abi diyordu. dahası oğlan 35 eşi olan komşu 19 yaşındaydı
Tamam işte herkes hakettiği yerde. Buluşmuşlar. Eğer sen bu pis çocuğu haketseydin şuan birlikte olurdunuz ama haketmemişsin ki farklı yerlerdesinizMaalesef aileler yüzünden bir kaç ay önce nişan attım ve acısı hala taze. Nişanlımın iş yerine gitmiştim orda bi kız vardı müşteri olarak bizi tanıştırdı kız Xin sevgilisi dedi. X dediğim onun en yakın dostu. 4 ümüz takılalım mı diye sohbet geçti kız bana yakın davrandı düğüne davet ettim orda. Kızın arkasından Xle ciddi değiller sadece takılıyorlar rahat biri dedi. Bugün duydum ki kızın evinde kalıyormuş arada kıza hediyeler yolluyormuş kız geçen ona küsmüş bu ona yalvarmış. Kıza elimde değil Xe ihanet etmek istemiyorum ama sanırım sana duygularım var demiş, kızda ona sana aşık oldum demiş ama sevgili olamamışlar. Birlikte olmuşlar. Eski nişanlım geçen hafta doğumgünümdü imalı doğum günü sözü paylaşmış kız çıldırmış sinirden X e biz beraber olduk deyip her şeyi anlatmış X bana söyledi . Şok oldum sadece ikisinede çok kızgınım ikisininde bana ihanet ettiğini düşünüyorum ya da belkide bu bir üzüntü sadece derdimi anlatmak istedim
Yaaa çok teşekkür ederimTamam işte herkes hakettiği yerde. Buluşmuşlar. Eğer sen bu pis çocuğu haketseydin şuan birlikte olurdunuz ama haketmemişsin ki farklı yerlerdesinizömür boyu ağlayacağına üç gün ağla ama kurtulduğuna sevin
Kimsenin size ihanet ettigi falan yok. Eski nisanliniz iyi ki sizden kurtulmus.Maalesef aileler yüzünden bir kaç ay önce nişan attım ve acısı hala taze. Nişanlımın iş yerine gitmiştim orda bi kız vardı müşteri olarak bizi tanıştırdı kız Xin sevgilisi dedi. X dediğim onun en yakın dostu. 4 ümüz takılalım mı diye sohbet geçti kız bana yakın davrandı düğüne davet ettim orda. Kızın arkasından Xle ciddi değiller sadece takılıyorlar rahat biri dedi. Bugün duydum ki kızın evinde kalıyormuş arada kıza hediyeler yolluyormuş kız geçen ona küsmüş bu ona yalvarmış. Kıza elimde değil Xe ihanet etmek istemiyorum ama sanırım sana duygularım var demiş, kızda ona sana aşık oldum demiş ama sevgili olamamışlar. Birlikte olmuşlar. Eski nişanlım geçen hafta doğumgünümdü imalı doğum günü sözü paylaşmış kız çıldırmış sinirden X e biz beraber olduk deyip her şeyi anlatmış X bana söyledi . Şok oldum sadece ikisinede çok kızgınım ikisininde bana ihanet ettiğini düşünüyorum ya da belkide bu bir üzüntü sadece derdimi anlatmak istedim
Allah kurtarmış geçmiş olsun.İyiki evlenmeden önce ayrılmışsiniz.Maalesef aileler yüzünden bir kaç ay önce nişan attım ve acısı hala taze. Nişanlımın iş yerine gitmiştim orda bi kız vardı müşteri olarak bizi tanıştırdı kız Xin sevgilisi dedi. X dediğim onun en yakın dostu. 4 ümüz takılalım mı diye sohbet geçti kız bana yakın davrandı düğüne davet ettim orda. Kızın arkasından Xle ciddi değiller sadece takılıyorlar rahat biri dedi. Bugün duydum ki kızın evinde kalıyormuş arada kıza hediyeler yolluyormuş kız geçen ona küsmüş bu ona yalvarmış. Kıza elimde değil Xe ihanet etmek istemiyorum ama sanırım sana duygularım var demiş, kızda ona sana aşık oldum demiş ama sevgili olamamışlar. Birlikte olmuşlar. Eski nişanlım geçen hafta doğumgünümdü imalı doğum günü sözü paylaşmış kız çıldırmış sinirden X e biz beraber olduk deyip her şeyi anlatmış X bana söyledi . Şok oldum sadece ikisinede çok kızgınım ikisininde bana ihanet ettiğini düşünüyorum ya da belkide bu bir üzüntü sadece derdimi anlatmak istedim
Neye dayanarak böyle yazdınız? Konu sahibinin eski konularını mı biliyorsunuz? Ne olursa olsun kimse böyle bir ş..sizliği hak etmez gerçi deKimsenin size ihanet ettigi falan yok. Eski nisanliniz iyi ki sizden kurtulmus.
Karaktersiz iki insan kendiliğinden hayatınızdan çıkmış. Gidin çocuk falan sevindirin bence.Maalesef aileler yüzünden bir kaç ay önce nişan attım ve acısı hala taze. Nişanlımın iş yerine gitmiştim orda bi kız vardı müşteri olarak bizi tanıştırdı kız Xin sevgilisi dedi. X dediğim onun en yakın dostu. 4 ümüz takılalım mı diye sohbet geçti kız bana yakın davrandı düğüne davet ettim orda. Kızın arkasından Xle ciddi değiller sadece takılıyorlar rahat biri dedi. Bugün duydum ki kızın evinde kalıyormuş arada kıza hediyeler yolluyormuş kız geçen ona küsmüş bu ona yalvarmış. Kıza elimde değil Xe ihanet etmek istemiyorum ama sanırım sana duygularım var demiş, kızda ona sana aşık oldum demiş ama sevgili olamamışlar. Birlikte olmuşlar. Eski nişanlım geçen hafta doğumgünümdü imalı doğum günü sözü paylaşmış kız çıldırmış sinirden X e biz beraber olduk deyip her şeyi anlatmış X bana söyledi . Şok oldum sadece ikisinede çok kızgınım ikisininde bana ihanet ettiğini düşünüyorum ya da belkide bu bir üzüntü sadece derdimi anlatmak istedim
Böyle derler, sonra da kızın kapısında köle olurlar. Bu kızın yüzüne gülüp arkasından konuşan ahlaksızla ayrılmanız hayırlı olmuş.Kızın arkasından Xle ciddi değiller sadece takılıyorlar rahat biri dedi.
Ne alaka, konuyu okumadan yorum yazdınız sanırımKimsenin size ihanet ettigi falan yok. Eski nisanliniz iyi ki sizden kurtulmus.
allahın sevgili kuluymuşsunuz bu adamla evlenmiş olsaydınız nasıl sıkıntılar yaşayacaktınız az çok belli oldu...insanda haysiyet olmalı biraz, çok karaktersizmişMaalesef aileler yüzünden bir kaç ay önce nişan attım ve acısı hala taze. Nişanlımın iş yerine gitmiştim orda bi kız vardı müşteri olarak bizi tanıştırdı kız Xin sevgilisi dedi. X dediğim onun en yakın dostu. 4 ümüz takılalım mı diye sohbet geçti kız bana yakın davrandı düğüne davet ettim orda. Kızın arkasından Xle ciddi değiller sadece takılıyorlar rahat biri dedi. Bugün duydum ki kızın evinde kalıyormuş arada kıza hediyeler yolluyormuş kız geçen ona küsmüş bu ona yalvarmış. Kıza elimde değil Xe ihanet etmek istemiyorum ama sanırım sana duygularım var demiş, kızda ona sana aşık oldum demiş ama sevgili olamamışlar. Birlikte olmuşlar. Eski nişanlım geçen hafta doğumgünümdü imalı doğum günü sözü paylaşmış kız çıldırmış sinirden X e biz beraber olduk deyip her şeyi anlatmış X bana söyledi . Şok oldum sadece ikisinede çok kızgınım ikisininde bana ihanet ettiğini düşünüyorum ya da belkide bu bir üzüntü sadece derdimi anlatmak istedim
Valla kardeşim evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü.bence uzulecegine çok şanslı oldugun için şükret.evlenince napardi bu adam.nisan atmak nedirki ama evlenince boşanmak çok daha zor.hic üzülme kurtulmussunEvet, belki de evlenince aldatılacaktım. Ama sadece biraz içim buruk.. kıza da biraz kırgınım bilmiyorum…
X ????Kimsenin size ihanet ettigi falan yok. Eski nisanliniz iyi ki sizden kurtulmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?