• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseye ihtiyaç duymamak

3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum :KK53:

Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.

Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek. :rapci: O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.

Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?
bence en iyisi..
ben insanlari tanidikca herkesden nefrt eder oldum..
etrafimda imi yuzlu o kadr insan var ki bazen tek olmak kotu arkadasliktan iyidir..
esin sana herseyine yetiyorsa daha ne..
birgun benim de karsima senin gibi dusundurecek biri cikar mi acaba???
pek umidim yok ama sanslisin..
ins aran hep iyi olur ..
aman nazar degmesin..

Ben de sizdenim ailemden arkadaslarımdan ççoook uzakta yaşıyorum yakınımda olsalar illa görüşürdüm şu durumda da kimseyi hayatıma alamıyorum içimden gelmiyo sadece eşimle değil kitaplarımla dizilerimle filmlerimle mutfağımla kendimle mutluyum size de mutluluklar dilerim

Baya baya geniş bir fanteziniz var, hayret ettim şu an. Şak diye çözüverdiniz benim hayatımı, gelmişimi geçmişimi :oha::KK9::KK9::KK9:
Siz varya benim yaşadığım hayatın, arkadaşlıkların yanından bile geçmeyi bırak, hayal bile edemezsiniz :cool: Daha fazla açıklama yapmayacağım. Zaten gereksiz, siz kafanızda kendi kendinize kuruyorsunuz zaten :rolleyes:
ayy koptum haklısın yaklayaşmam sana majesteleri...puahhaha. arkadaşlıklarına yaklaşamam e sen kendin diyorsun kestiler görüşmeyi kimseyi istemiyorum diye hangi arkadaşlıklarının yanına yaklaşamayım kimsen yok ki kocanda başka .. kendi kimliğin bile yok kendini eşin üzerinden tatmin ediyorsun bir hayatın yok .. imrendiğim hayat bu değil üzgünüm canım .. senin gibi hayatı olan yüzlerce kadın var bu kk da .. sen ayrılıcalıklı değilsin yani ...
ay yazık klavyeden hava atıyorsun aklınca .. sen beni benim hayatımı biliyor musun ..
kendini rezil etme bence ... sen benim kulvraımda zaten değilsin .. olamazsın .. tanışalım istersen gör kimim neyim hodri meydan taze gelin ..
kimse seni arkadaş olarak görmüyor işte nedenide belli . bence sen kıskanç birisin . eminim eşinide deli gibi kıskanıyorsundur arkadaşlarım kapar mazallah diye korkuyorsundur ondan arkadaşa ihtiyacım yok diyorsun ...

tipik kendine güvenmeyen hayatı koca ve çocuktan ibaret sanan türk kızı .. nasıl bir hayat yaşıyorsunda yanına yaklaşamayacağım valla çok güldüm ya akşam akşam ...
yurt dışında doğmuşsun büyümüşsün ama azcık kültüründen medeniyetinden almamışsın ...

Son düzenleme:
Durumun gayet normal de... şu eşlere babam kardeşim demek fazlaca tuhafıma gidiyor, eşim benim herşeyimdir demek varken...

3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum :KK53:

Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.

Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek. :rapci: O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.

Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?
Aynı durumdayız

Bunda bir gariplik yok da esine cok anlam yuklemissin. Hayatinin merkezine oturtmussun. Orada bir hata var. Onu hayatinin merkezinden cikartmali, merkeze yakin bir yere koymalisin. Hayatinin merkezinde sen olmalisin. Umarim anlatabilmisimdir. Ikincisi herseyim deme hata edersin. Bir buyugun olarak soyluyorum. Simdi herseyim dedigin kisi daha sonra eski esin olabiliyor cunku totolari fazla kalkiyor....
Bu arada cevren olmali. Insan sosyal bir varlik cunku. Arkadaslarin olmali. Belki yeni evli oldugun icindir ama bir sene sonra inan ayni sekilde dusunmeyeceksin. Cok mutlu olmanizi dilerim. Yine de esinin cok totosunu kaldirip simartma oldu mu? Bir abla tavsiyesi...

Nasıl gariplik yok yahu , doktora gitseniz soracağı ilk iş kaç tane arkadaşınız var daha önce gittim ondan biliyorum.
İki tane deyince sadece iki tanemi demişti.
Sosyallik iyidir iyi, insanları olduğu gibi kabul edin bazı şeyleri görmezden gelin.
Herkesin önce kendi menfaati gelir bunu kabul etmek lazım, insanlar bazen böyle davranabilir bunu da biraz sindirmeli.
Sosyalliğin artısı zararından fazla çünkü.
Çay içmeye gidin , davet edin hepsi tadında olsun tabi kimseyle vıcık vıcık olmaya gerek yok.

Gayet normalsin. Eşin aynı zamanda arkadaşın olabiliyor demek ki.

Ben de sözlüme karşı aynı şeyleri hissediyorum. İkimizin de pek arkadaşı yoktur sadece birbirimize odaklıyız. Tabi ki evlilikle neler olur bilinmez.

ayy koptum haklısın yaklayaşmam sana majesteleri...puahhaha. arkadaşlıklarına yaklaşamam e sen kendin diyorsun kestiler görüşmeyi kimseyi istemiyorum diye hangi arkadaşlıklarının yanına yaklaşamayım kimsen yok ki kocanda başka .. kendi kimliğin bile yok kendini eşin üzerinden tatmin ediyorsun bir hayatın yok .. imrendiğim hayat bu değil üzgünüm canım .. senin gibi hayatı olan yüzlerce kadın var bu kk da .. sen ayrılıcalıklı değilsin yani ...
ay yazık klavyeden hava atıyorsun aklınca .. sen beni benim hayatımı biliyor musun ..
kendini rezil etme bence ... sen benim kulvraımda zaten değilsin .. olamazsın .. tanışalım istersen gör kimim neyim hodri meydan taze gelin ..
kimse seni arkadaş olarak görmüyor işte nedenide belli . bence sen kıskanç birisin . eminim eşinide deli gibi kıskanıyorsundur arkadaşlarım kapar mazallah diye korkuyorsundur ondan arkadaşa ihtiyacım yok diyorsun ...

tipik kendine güvenmeyen hayatı koca ve çocuktan ibaret sanan türk kızı .. nasıl bir hayat yaşıyorsunda yanına yaklaşamayacağım valla çok güldüm ya akşam akşam ...
yurt dışında doğmuşsun büyümüşsün ama azcık kültüründen medeniyetinden almamışsın ...
Ne kadar abartmışsınız. İçinizde bişeyler var bayağı eksik ama anlayamadım
Asosyallik olmuyor tabi ki,eşiyle hem evli hem arkadaş hem dost her şeyi yaşaması kötü bir şey mi?
illaki komşularla altın günü yapıp, kek börek dedikodu mu yapmak gerek?

şimdi cicim aylarınız . Eşin sen gibi düşünmüyorsa işin çok zor olur ben diyim ... çünkü o arkadaşlarınada vakit ayırmak isteyecek ama senin de tek arkadaşın o olacak . Ama ikimizde birbirimizin tek arkadaşıyız dersen hayatınıza ne hayecan katacak çocuktan başka ? ay kafam karıştı ama başka arkadaş edin yani ...

Ne kadar abartmışsınız. İçinizde bişeyler var bayağı eksik ama anlayamadım
Asosyallik olmuyor tabi ki,eşiyle hem evli hem arkadaş hem dost her şeyi yaşaması kötü bir şey mi?
illaki komşularla altın günü yapıp, kek börek dedikodu mu yapmak gerek?
ya cidden anlamınızda mı sorun var ne var anlamıyorum
yahu konuyu okumadın mı ne kısırı ya ne böreği
kimsem yok dedi bende asosyalsin dedim
ne bu böle saldırıyorsunuz benim özelime yok piskolojim bozuk yok başka birşey
cidden buraya birşeyyazmaya gelmiyor bence sorunlu olanlar kendilerini belli ediyorlar
kadın diyor kocamdan başka kimseyi istemiyorum bende asosyalsin o zaman diyorum . ben öle deyince buna istinaden benim arkadaşlarım var ama diyor atıyor yani .. asosyalsin diye bozulunca .
ay yeter ama bırakın peşimi alıntı yapmayın
hayatımda altın gününe gitmedim ya ne diyorsun sen ..sen sürekli gidiyorsundur ordan biliyorsun demek .. hadi uzatma
zaten olay arkadaşının olmaması .. arkadaşları varmış kötü birşey mi diyorsun .. ya kıtsın özürlüsün anlamada yada laf olsun diye yazdın . arkadaşlarının olması herşeyi yaşaması kötü birşey mi e zaten yok dedi baştan sonra asosyalesin deyince bozuldu aslında vardı demeye başlad yalan söylüyor .cidden problemlisiniz ya ne dediğinizi ne okudğunuzu bilmiyorsunuz ..ASOSYAL tipler burda nedense klavye efesi oluyor .banımı yemeye hazırım kıt beyinli hadi defol şimdi ..

bence arkadaşı olmayanlar geçismiz kıskanç insanlar ..
herkesi kıskandıkları için arkadaş bulamıyorlar sağlam dostluklar kuramıyorlar ..özündede bunun kendine güvensizlik yatıyor .. asosyalsin deyincede aa benim arkadaşlarım vardı diye kıvırıyorlar ....
hayatta kimsesi olmayan aile ,arkadaş,dostluk gibi şeylere önem vermeyen kendini sadece eşi üzerinden tatmin eden onun ekonomik ,kariyer vs sinden kendini tanımlayan bir avuç kadıncık bunlar .. nesine saygı duyayaım . birey olamamış hayatta .koskoca kadınlar koskoca hayatta bir dost edenemişse bunda bir sorun vardır ..herkes mi kötü yani bir sen iyisin .. hadi herşeyi anladık ee varmış arkadaşı suç mu diye birileri çıkış yapıyor . yahu konu zaten asosyallik .. neyse valla bazı beyinler cidden kıt .. sizle kim arkadaşlık yapar zaten ne öğrencek ne paylaşcak senle .. evinde otur örgü ör sen ..

E ben de kimseyle konusmam. söyle bir bakiyorum gercekten bana hitap eden kimse yok. Bu benim simarikligim asosyalligim degil. Bal gibi de bana hitap etmiyor, tahammül edemiyorum, idare etmiyorum insanlari yalnizim. Esim de bu sekilde.
Yüzümüze baka baka yalan söyleyen, arkamdan da konusacagini adim gibi bildigim insanlarla sosyallesmemeyi tercih ediyorum. Ha yok mudur benim de sevecegim insan, vardir ama cevremde yok. Kimseyle eglenemiyorum güvenemiyorum. Eee hayat tecrubesi.
Aynen esimle zaman geciriyorum. O da benimle.
Bir iki yeni cevrede arkadaslik denemem oldu inan burnumdan geldi.
Oyunlar, politikalar falan ne oluyor yahu. Maksat arkadaslik. Nedir bu ugrasiniz. Yeminlen kadin milletinden biktim.
Kiskanclik fesatlik bunlarda. Ben de onlardan biriyim ama iyi niyetimi cebime atip karsimdaki insan hakkinda oyunlar oynayamam. Beni taniyan da buna müsade etmedigimi bilir. Yanimda baskasini kötüleyen beni de gelir kötüler. Prim vermem, hak vermem. Arkadaslik biter. Adim da yalniza cikar. Hayir efendim gruruma, vicdanima cok düskünüm ben. Mis gibi oynayamam.
Binlerce dansöz var sevgili KK.
Gelir burada icimi acarim, iki laflarim. Ki burada bile münakasaya girince insanin enerjisi nasil düsünüyor. Tüm hayatim boyu enerjimi düsüren insanlarla gercekten vakit geciremem.
Bana hitap eden kadinlarimiz, neredeyseniz cikin. Bu konuda yalnizim. Fakat aldigim karardan da hic pisman degilim. Varsin yalniz olayim ne kaybederim.
Konuyu dagitmadan ben de esimle anlasirim. O da ayni benim gibi düsünür. Belki de bu yüzden cok iyi bir beraberligimiz var. Onun bana benim ona olan saygimi bu saydigim karakterdeki insanlarda, ciftlerde zaten bulamiyorum.
Cocugumuz cok degerli, ailemiz cok degerli.
Arkadaslardan yedigimiz kazik yeter dedik ve cekirdek ailemize sigindik. Ne var yani.

bence bir arkadaş çevresi yapmalısın yine de
sağlıklı olması açısından:)
çünkü eşin dünyanı yerle bir de edebilir bir talihsizlik olsa
ne bileyim denge kurmak önemli diye düşünüyorum:) ama güzel mi şu an güzel tabi;)

Cnm bnm yeni evliler hep böyle olur

bence arkadaşı olmayanlar geçismiz kıskanç insanlar ..
herkesi kıskandıkları için arkadaş bulamıyorlar sağlam dostluklar kuramıyorlar ..özündede bunun kendine güvensizlik yatıyor .. asosyalsin deyincede aa benim arkadaşlarım vardı diye kıvırıyorlar ....
hayatta kimsesi olmayan aile ,arkadaş,dostluk gibi şeylere önem vermeyen kendini sadece eşi üzerinden tatmin eden onun ekonomik ,kariyer vs sinden kendini tanımlayan bir avuç kadıncık bunlar .. nesine saygı duyayaım . birey olamamış hayatta .koskoca kadınlar koskoca hayatta bir dost edenemişse bunda bir sorun vardır ..herkes mi kötü yani bir sen iyisin .. hadi herşeyi anladık ee varmış arkadaşı suç mu diye birileri çıkış yapıyor . yahu konu zaten asosyallik .. neyse valla bazı beyinler cidden kıt .. sizle kim arkadaşlık yapar zaten ne öğrencek ne paylaşcak senle .. evinde otur örgü ör sen ..

Vo vov vov vooovvv, iddalara gel :dondurma:
Eslerimiz üzerinden kendimi tatmin edip ekonomik kariyer vssinden kendini tanimlayan bir avuc kadincikmisiniz he mi.
Cok pis bir feministim, esim önümde saygiyla egilir. Okudum, evde cocuk bakiyorum bilincli olarak yalnizim. dost edinememisiz he mi..
Ne kadar sig bir düsüncedir bu ya.
Ista bu yüzden yalnizim bakin iste su zihniyete zaman verecegime balkonda salatalik yetistiririm soguk soguk da yerim.
Sinirlenemiyorum gerci artik, neremi dönüp güleyim onunla mesgulüm su an:kahve:

Vo vov vov vooovvv, iddalara gel :dondurma:
Eslerimiz üzerinden kendimi tatmin edip ekonomik kariyer vssinden kendini tanimlayan bir avuc kadincikmisiniz he mi.
Cok pis bir feministim, esim önümde saygiyla egilir. Okudum, evde cocuk bakiyorum bilincli olarak yalnizim. dost edinememisiz he mi..
Ne kadar sig bir düsüncedir bu ya.
Ista bu yüzden yalnizim bakin iste su zihniyete zaman verecegime balkonda salatalik yetistiririm soguk soguk da yerim.
Sinirlenemiyorum gerci artik, neremi dönüp güleyim onunla mesgulüm su an:kahve:
ay bende sana gülüyorum ne güzel karşılıklı sabah sabah gülüştük ...
geçimsiz haset insanlar arkadaşı olmaz bence . git bir doktora sor . herkes mi kötü ya bir kendine sor yani ..
çok pis feministmiş hehe tabi .. alıntı yapmayın ya lütfen küçük dünyanızda yaşayın banane . ben fikrimi yazdım .. kendnizi niye ispatlamaya çalışıyorsunuz bana .. ben oterite miyim . herkesde kendini ispatlama çabası .. herkes beni kıskanıyor kimse iyiliğimi istemiyor tabi hep öledir bunun diyen insanların kendisi nedense bir fitne fesat kıskanç oluyor o yüzden insanlar iletişim kurmak istemiyor ..ben valla hem evli hem kariyerli çalışan hem çocuklu hemde bir sürü arkadaşı olan insanlar tanıdım hayatta .var öyle insanlar yani yok değil .. her yere yeten mükemmel kadınlar var ..
bana göre böle arkadaşın olmamışsa şu hayatta benim için bu durumdasın ...insanın eski bir dostu olmaz mı ya . bana tuhafgeliyor ..dönde kendine gül hadi bebeğim evde örgünü ör sen ..

ay bende sana gülüyorum ne güzel karşılıklı sabah sabah gülüştük ...
geçimsiz haset insanlar arkadaşı olmaz bence . git bir doktora sor . herkes mi kötü ya bir kendine sor yani ..
çok pis feministmiş hehe tabi .. alıntı yapmayın ya lütfen küçük dünyanızda yaşayın banane . ben fikrimi yazdım .. kendnizi niye ispatlamaya çalışıyorsunuz bana .. ben oterite miyim . herkesde kendini ispatlama çalışması .
bana göre böle arkadaşın olmamışsa şu hayatta benim için bu durumdasın ...insanın eski bir dostu olmaz mı ya . bana tuhafgeliyor ..dönde kendine gül hadi bebeğim evde örgünü ör sen ..

Yaz yaz :dondurma:
Birseyden zorun var ama bunu didikleyemem hic simdi.
Iyyy sabah sabah nasil da salgirganlasmisin sen böyle. Ne derler git bir iki sevis de kendine gel stresini alir. Baya gergin gördüm ben seni.

Back
X