E ben de kimseyle konusmam. söyle bir bakiyorum gercekten bana hitap eden kimse yok. Bu benim simarikligim asosyalligim degil. Bal gibi de bana hitap etmiyor, tahammül edemiyorum, idare etmiyorum insanlari yalnizim. Esim de bu sekilde.
Yüzümüze baka baka yalan söyleyen, arkamdan da konusacagini adim gibi bildigim insanlarla sosyallesmemeyi tercih ediyorum. Ha yok mudur benim de sevecegim insan, vardir ama cevremde yok. Kimseyle eglenemiyorum güvenemiyorum. Eee hayat tecrubesi.
Aynen esimle zaman geciriyorum. O da benimle.
Bir iki yeni cevrede arkadaslik denemem oldu inan burnumdan geldi.
Oyunlar, politikalar falan ne oluyor yahu. Maksat arkadaslik. Nedir bu ugrasiniz. Yeminlen kadin milletinden biktim.
Kiskanclik fesatlik bunlarda. Ben de onlardan biriyim ama iyi niyetimi cebime atip karsimdaki insan hakkinda oyunlar oynayamam. Beni taniyan da buna müsade etmedigimi bilir. Yanimda baskasini kötüleyen beni de gelir kötüler. Prim vermem, hak vermem. Arkadaslik biter. Adim da yalniza cikar. Hayir efendim gruruma, vicdanima cok düskünüm ben. Mis gibi oynayamam.
Binlerce dansöz var sevgili KK.
Gelir burada icimi acarim, iki laflarim. Ki burada bile münakasaya girince insanin enerjisi nasil düsünüyor. Tüm hayatim boyu enerjimi düsüren insanlarla gercekten vakit geciremem.
Bana hitap eden kadinlarimiz, neredeyseniz cikin. Bu konuda yalnizim. Fakat aldigim karardan da hic pisman degilim. Varsin yalniz olayim ne kaybederim.
Konuyu dagitmadan ben de esimle anlasirim. O da ayni benim gibi düsünür. Belki de bu yüzden cok iyi bir beraberligimiz var. Onun bana benim ona olan saygimi bu saydigim karakterdeki insanlarda, ciftlerde zaten bulamiyorum.
Cocugumuz cok degerli, ailemiz cok degerli.
Arkadaslardan yedigimiz kazik yeter dedik ve cekirdek ailemize sigindik. Ne var yani.