kimseye şans vermiyorum

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
123
21
48
25
kızlar biri çikiyor mesela bana deger veriyor düzgün birisi ama benim kalbim ısınmayınca kalbimi attirmayınca ben ondan direkt uzaklaşıyorum ne o bana baglansin ne de ben ona iki taraf da kırılmasın kafasina giriyorum bu zamanda karşılıklı sevgi de bulmak zor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında sizi sevenle mi olursunuz sevdiğinizle mi

Yani kısmet olsaydı akar giderdi heralde.pek düşünmene gerek kalmıyor.

İnsan sevilmezse değer görmez insan sevmezse çekim tutku ilişki istemez siz gözüm kalsın kulağım duymasın kulağım olsun gözüm görmesin diyorsunuz.İkiside saçma iki bacak niye var düzgün yürü diye .Hem sevilip hem sevil ki mutlu ol .Bunun disindakiler sevgi degilki ilişki degilki başka birşeyler

Boşanma aşamasındaki evliliğimde en çok ben seviyordum. Hatta eski eşim bile sen beni daha çok seviyorsun diyordu. İleride hayatıma biri girerse en çok o sevmeli yoksa evlenmeyi düşünmüyorum. Ve sevmesi de yetmiyor beni sevdiğini bana hissettirmeli. Bende ileride gene sevmek isterim ama ilk koşulum artık değil. Çünkü bir ilişkiyi az seven yönetir o yüzden ikisinden birini seçmem gerekirse sevilmeyi seçerim. Tabi biraz da duygum olsa güzel olur ama sevilmek çok önemliymiş bu yüzden artık hep sevilmek diyorum.

Valla beni sevenle de denedim ama sevmediğinde duygun olmadığında karşıdan gelen ilgi bi bunaltıcı bi itici geliyor anlatamam. Yapamayıp bitirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…