kimseye söyleyemediklerimiz

bir sorunu olup direk yüzüne söylemektense türlü oyunlarla aklınca laf sokmaya çalışan laf sokan insanlara da çok kılım.. bir sorunun derdin varsa söyle ne oluyor öyle alttan alttan laf sokmak..

Lise deki arkadaşım derya mı cok ozluyorumm .. derya senı kırdıysam bılmeyertek kusura bakma ozamanlar bana anlatmaya calıstıgını ben sımdı daha ıyı anlıorumm cunku yasıyorum.. senı cok sevıyorum .. hanı bı sözümüz var dı ya

ARKADAŞIM SANA GELEN BANA GELSİN YETER Kİ SEN AĞLAMA !!
bu gece de ruyamda senıg ordum her zamankı gıbı dunya guzelıydınn seni çoook ozledımm 4 yıl gectı hepde ozleyecegımm .. :26:

gözünüzün içine bakıpta sizinde onunda yalan olduğunu bildiğiniz halde hiç çekinmeden yalan söyleyenlere inanamıyorum. bazıları siz doğruyu bilsenizde öyle diretiyorlar ki o konu üzerinde hiç birşey bilmeden bilmişlik yapıyorlar. geçende bir restorana gittik, yemek söyledik arkadaşlarla yemek baharatlıydı ve sunuluş tarzı aynı meksika yemeklerini andırıyordu. ama ısrarla öyle olmadığını söylediler. siz doğru bildiğinizden şaşıyorsunuz pes...

kocama kur yapan bütün arkadaşlarım, saysam saymakla bitmez. herkesin benim tercihlerimde hep gözü olmuştur. sevgilim olsun kocam olsun çekiyorum heralde bu tarz insanları illa abuk laflar, davranışlar sergilemişlerdir. hele bir tanesi bir seferinde yanında kocasıda var resmimi çekin dedi o an eşim boştaydı ona bir poz verdi bikiniyle aklınız durur insan bi utanır çeki düzen verir, resmen şuh poz verdi. ben kaç yıllık kocam hala utanmıyorum bazen..

başkalarının aldıklarını, yaptıklarını kıskanan çekemeyen insanlar..sizde alın,sizde gezin tozun kıskanmayınn:)))) ya da pintilikten yapmıyorsanız ya yapın ya da hazmedin bazı şeyleri..

merhabalar günaydııın herkeze benim kimseye söylemediğim hiç bişi yok herşeyi söylerim valla dobra dobra yüzüne içim böyle rahat oluyo daha huzurlu oluyorum içimde tutamıyorum yani napıyım ben böyleyim işte bence herkez söylesin tutmayın içinizde patlarsınız söyleyin gitsin ne olursa olsun:52::52::52:

bazen diyorumki cogu seyi kendi icimizde tutmamız daha iyi cunku sonradan bunun zararını yasıyorsunuz insanlara birseyler anlatıyorsunuz daha sonra yuzune vuruyorlar su aralar ben bu durumu yasıyorum ve bircok seyi saklamak zorunda kalıyorum soylersem insanlar tepki gosterecek insanların ne diyecegini dusunerek yasamak istemiyorsanız herseyinizi anlatmayın

ben bu yüze vurma olayını çok yaşadım birine bir defasında anlatmıştım bazı şeyler sonra ufacık bir sorunda çat düye yüzüme vurdu. insanlar herzaman ya da çoğu zaman sizin zayıf anlarınızdan yararlanıyorlar.

bir defasında arkadaşım zannettiğim bvaşka biri ben onu (eşiyle bir konuşmada o )dert yanıyordu benim arkadaş hakkında ben onu kendimce hep savundum o gün. sonra benim zor birgünümdü ona derdimi anlattım bana düşüncelerini söyledi. bende laf sırası denk gelirse eşimin yanında da söyler misin dedim bana gayet sert bir şekilde ben kimsenin avukatı değilim dedi. peki ben senin avukatınmıydım ki seni savunmuştum haklısın veya haksızsın bu tartışılır herkesin doğruları kendine. aklımca arkadaşız ya onu savundum. onunda sorunları varmış ama bana hiç açılmadı. boşandılar şimdi, anlatabilirdi demekki tek taraflıymış benim için arkadaşmış o onun için ben neymişim bilmiyorumm..

biri diğerini büyücülükle suçlar, suçladığı kişi de diğerini büyücülükle suçlar.. ama ikisifde hayatımdan çıkarabileceğim insanlar değilll gelde söyle ikisinede!..

Lise deki arkadaşım derya mı cok ozluyorumm .. derya senı kırdıysam bılmeyertek kusura bakma ozamanlar bana anlatmaya calıstıgını ben sımdı daha ıyı anlıorumm cunku yasıyorum.. senı cok sevıyorum .. hanı bı sözümüz var dı ya

ARKADAŞIM SANA GELEN BANA GELSİN YETER Kİ SEN AĞLAMA !!
bu gece de ruyamda senıg ordum her zamankı gıbı dunya guzelıydınn seni çoook ozledımm 4 yıl gectı hepde ozleyecegımm .. :26:

şimdi nerdeki arkadaşın

arkadaşız diyorlar meğe değillermiş çıkıyorlarmış saklıyorlar ikisinide tanıyan başkalarından duydum alaksız birinden..zaten tahmin ediyordum da bazen mecburen gördüklerinize değil de size söylenenlere inanıyorsnz..emin olamıyor insan..

bir kişinin hırsızlık yaptığına tanık oldum. panik yaptı. ama aldığı ya da aldığını düşündüğüm şeyi elinde görmedim. ama hırsızlık olayı olduğu anda inanılmaz heyecanlıydı..elim ayağım boşandı falan tarzında cümleler kurdu hırsızlık haberinin yayılmasından dakikalar önce...

söyleyemediğim şey: sevgili görümcem ve kaynanam dünyanın en güzel çocukları sizin çocuklarınız değil artık bunu anlayın.Bütün çocuklar çok güzel ve tatlıdırlar. ayrıca çoukların obez neden bunu görmüyorsun, görmek istemiyorsun.

aşkımmm :( ailen cok tuhaf yaa neden okadr büyükler
ben en büyük çoçuk sen en küçük ama babana baba deilde dede diyesim geliyo
annene de ananee falan :S ananemle dedem yasındalar ya :(
ama seviyorum hepinizi sadece yadırgıyorumm:49::49:

saçım başım üstüm başım hakkında yorum yapanlara gıcık olutyorum bir şey mi var düğüne mi gitcen gibi aptal sorulara..

Sevgili arkadaşım sana burdan sesleneyim belki okursun da aklın başına gelir.Dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor,sen de paşanın kızı değilsin.İstiyorsun ki herkes ayağına gelsin ,seni arasın sorsun,Annen gelince herkes hoşgeldine gelsin.Peki güzelim sen insanlar için ne yaptın? Biraz o burnunu indir de çevrene bir bak. Belki çok geç değildir.

YA ben o kadar yalnızdımki dertdimi anlatacak kimsem yoktu buraya üye oldum olalı sıkıntılarım bile azaldı insan anlattıkça farklı öneriler duydukça mutlu oluyo ama en kötü yani saat kaç oldu ben bu forum yüzünden uyuyamıyoruuuuuuuuuuuuum: ))))):52:

patron sana bırşey söylıyım mı

çekılmez bı ınsansın yemın ederım
aslında senı 10dakıka bıle çekmem ben de dua et paraya ıhtıyacım var temmuza kadar senınle çalışıyorum :47:
çok bencılsın, çok sevıyesız ve çooook terbıyesızsın :47:
bazen o ofısde bayanların olduğunu unutuyorsun ya
o küfürler havada uçuşuyor
ama karın çok kıbar be patron, nasıl oldu da o kıbar, zarıf, narın kadın senın gıbı bı odunla evlendı anlamış değılım :24:
bıraz adam ol len sınırımı bozma :47:

ohhh söyledım sonunda, kopyalıyıp patrona atsam mı acaba :27:

şuan sözlüyüm ama evlenmekten korkuyorum ya:(
bazen ben bu yola niye girdim diyorum.ilerde pişman olmaktan korkuyorum o kadar hayal kur tam tersi olsun:26:
of of

herkese söylüyorum ama ona söyleyemedim malesef
baba senden nefret ediyorum nefretttt

Back
X