kimseyi sevemiyorum destek atın kızlar :)

AYSUDEGILAYSUN

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
37
11
8
32
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım kimseye açamadığım derdimi size açıp fikirlerinizi almak isterim.
26 yaşındayım üniversiteye başlamadan önce birini çok seviyordum, sevgili olduk 9 ay kadar birlirlikteliğimiz oldu sonrasında beni aynı lisede okuduğum bi kızla beni aldattığını öğrendim ve hemen ayrıldım. sonrası sivasa üniversiteye gittim. bu ilişkimden sonra bir daha kimseyi sevemedimişin garip tarafı şuan ona karşı hiç bişey hissetmiyorum zaten aradan 8 sene geçti. hayatıma 3 kişi girdi ve 2sine bir türlü alışamadım diğeride bana alışamadı sanırım ve yine hüsran :) yakın akrabalarım artık üstümde baskı kurmaya başladı evlenmem için. birini tekrar sevmem için ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

Merhaba, birini zorla sevemezsiniz ki. Sırf evlenmek için de birini sevmek istemek saçma geliyor bana. Ya da ne bileyim ben böyle pattadanak olan şeyleri seviyorum hop bi anda tesadüfen tanışılmış hafiften hoşlanılmış, beğenilmiş, sonra iş sevmeye dönmüş gibi mesela. Ya da benim böyle oldu diye böyle düşünüyor olabilirim :)) insanların birbirini zamanla sevebileceğini düşünüyorum ilk görüşte aşk, ilk görüşte hayatının erkeği /kadını ilan etmek saçma geliyo bana.

Back