• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyi sevemiyorum ve yalnızlık

Açııılıınn biirr sürü görücü usulü görüşmeler yapmış, artık gidiyim yaa çay içer dönerim kıvamına gelmiş, o sırada hayatının aşkını bulmuş biri geldi:)
Öncelikle aklınıza uymayanlara görüşmeyin. Bana da diyorlardı, aman canim sende çok şey arıyorsun diye. Neden size de görüş dedikleri için görüşüyorsunuz ki? yapmak zorunda mısınız aklima yatmadı deyin görüşmeyin. 10 yaş büyük , 10 yaş büyük evlenmiş boşanmış, Uganda'da yaşayan evet onu da dediler :) hic gorusmeden reddettigim kişilerdi benim. Insanları hiç takmam diyemem amma bende bu huyundan kurtulmaya çalışan biraz da bi tarafi inat kişilik olarak görüşmemiştim şahsen istemediklerimle. Bu sizi iyi hissettirmez ayrıca çok kırıcı oturup masaya adama usten üsten mi bakıyorsunuz, nedir? nasıl belli edilir istemediğiniz çözemedim orayı.
Her ilişki bir risk değil midir ? az once hayatımın aşkı dedim umarim öyle kalır ama garanti verebilir miyim? hayir. Siz risk almadan mutlu olmaya çalışıyorsunuz bu ihtimal dahilinde bile değil. Risk alın hayat böyle güzel oluyor. Nemrut adamlarla oturmadan gözleri çipil çipil parlayan beyfendi gelmiyor nedense.
Genel arkadaş ilişkinizde de ortamda kendinizi çok sıkıyor olabilirsiniz. Öncesinde büyük bir hayal kırıklığına uğradınız sanirim. Her neyse yaşadığınız silip atmalısınız gerekirse yardim alin. Hayat bu...bazen vazgeçen biz oluyoruz bazen bizden vazgeçiliyor. Bazı tercihlerimiz bir şeylerin kaybı ama belki de yeni bir hayatın başlangıcı olacak. Yaşamadan bilemeyiz ki. Yaşayın gitsin o zaman.

Kızlar ben yaşadığım kötü anılardan dolayı (hem kadın erkek ilişkisi olsun hem arkadaşlık ilişkisi olsun) kimseyi sevmiyorum. Herkes kötü pis geliyor. Yani pis derken temizlik anlamında değil kötü niyetli gibi. İş yerinde kimseyle küs değilim zaten samimiyet de kuramıyorum. Kimseyi sevmiyorum yani. Herkes bir gün bana kazık atacakmış gibi geliyor. Ondan odamda öyle yalnız oturuyorum. Evlilik anlamında da tanıdıklar aracı oluyor. Gelen görüşmek isteyenlere bir de kötü davranıyorum. Ve bunu kesinlikle bilerek yapmıyorum. Zaten görüşmeden de sonucun olumsuz olacağını bildiğim için hemen oturuyorum bir çay içip kalkıyorum. Adamlar bozuluyor tabi haklı olarak. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben yalnız başıma mı öleceğim???😭
Ben de böyleyim. Bence yine depresyona girdim. Takıntılarım çok arttı korkularım anksiyetem başladı:( korona var diye hastaneye gidemiyorum ama biliyorum yardım almamlazım. Resmen insan nefretim nüks etti. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca sizi de kendime benzettim. Sadece siz benden daha fevri davranıyorsunuz. Ben kibar kibar uzak duruyorum.

Kızlar ben yaşadığım kötü anılardan dolayı (hem kadın erkek ilişkisi olsun hem arkadaşlık ilişkisi olsun) kimseyi sevmiyorum. Herkes kötü pis geliyor. Yani pis derken temizlik anlamında değil kötü niyetli gibi. İş yerinde kimseyle küs değilim zaten samimiyet de kuramıyorum. Kimseyi sevmiyorum yani. Herkes bir gün bana kazık atacakmış gibi geliyor. Ondan odamda öyle yalnız oturuyorum. Evlilik anlamında da tanıdıklar aracı oluyor. Gelen görüşmek isteyenlere bir de kötü davranıyorum. Ve bunu kesinlikle bilerek yapmıyorum. Zaten görüşmeden de sonucun olumsuz olacağını bildiğim için hemen oturuyorum bir çay içip kalkıyorum. Adamlar bozuluyor tabi haklı olarak. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben yalnız başıma mı öleceğim???😭
Buradaki evlilerın cogu mutsuz ya gorunce ya Kv ya dayakcı koca ve cocuklarıyla mucadele eden kadınlar. Bosver bekarlık gercekten sultanlık

Bu gidişle evet,yalnız öleceksin. Seni bi çukura atıcaklar ailen dışında kimse seni hatırlamıcak.(Acı gerçeğimi sapladıktan sonra yorumlara başlayabilirim)
Güven sorunların olduğu aşikar. Önyargılı olduğundan dolayı mı yoksa aile ve önceden yaşadığın bir travmadan dolayı mı onu bir sapta. 1. Si ise aynı zamanda garantici bir insansın. Riskten nefret edersin. Ama aile ya da travmadan olduğunu da düşünüyorum çünkü sürekli kendini tehlikede hissediyorsun gibi. Ama ben bilemem,istersen bir bilene danışabilirsin. Ben sadece şu tavsiyeyi verebilirim:
Şirinler köyünde değiliz,her insanın şeytani bir yanı vardır. Çoğu insan bunun farkında olarak insanlarla iletişim kurar. O insanın şeytani yanını gösterme ihtimalini düşünerek gardlarını indirmezler. O insanla anlaşabilirlerse oh ne güzel,bir dost kazanırlar. Şeytani yanını gösterdiyse o insan,bize bir ders olur. Yani birisiyle iletişim kurarsan hiçbir zaman kaybetmezsin

Açııılıınn biirr sürü görücü usulü görüşmeler yapmış, artık gidiyim yaa çay içer dönerim kıvamına gelmiş, o sırada hayatının aşkını bulmuş biri geldi:)
Öncelikle aklınıza uymayanlara görüşmeyin. Bana da diyorlardı, aman canim sende çok şey arıyorsun diye. Neden size de görüş dedikleri için görüşüyorsunuz ki? yapmak zorunda mısınız aklima yatmadı deyin görüşmeyin. 10 yaş büyük , 10 yaş büyük evlenmiş boşanmış, Uganda'da yaşayan evet onu da dediler :) hic gorusmeden reddettigim kişilerdi benim. Insanları hiç takmam diyemem amma bende bu huyundan kurtulmaya çalışan biraz da bi tarafi inat kişilik olarak görüşmemiştim şahsen istemediklerimle. Bu sizi iyi hissettirmez ayrıca çok kırıcı oturup masaya adama usten üsten mi bakıyorsunuz, nedir? nasıl belli edilir istemediğiniz çözemedim orayı.
Her ilişki bir risk değil midir ? az once hayatımın aşkı dedim umarim öyle kalır ama garanti verebilir miyim? hayir. Siz risk almadan mutlu olmaya çalışıyorsunuz bu ihtimal dahilinde bile değil. Risk alın hayat böyle güzel oluyor. Nemrut adamlarla oturmadan gözleri çipil çipil parlayan beyfendi gelmiyor nedense.
Genel arkadaş ilişkinizde de ortamda kendinizi çok sıkıyor olabilirsiniz. Öncesinde büyük bir hayal kırıklığına uğradınız sanirim. Her neyse yaşadığınız silip atmalısınız gerekirse yardim alin. Hayat bu...bazen vazgeçen biz oluyoruz bazen bizden vazgeçiliyor. Bazı tercihlerimiz bir şeylerin kaybı ama belki de yeni bir hayatın başlangıcı olacak. Yaşamadan bilemeyiz ki. Yaşayın gitsin o zaman.
Sizin adınıza çok sevindim. Kaç yaşında buldunuz aradığınız aşkı?

Bu işler hep deneme-yanılma yöntemiyle yürüyor maalesef. Karşınıza kötü insanlar çıkmazsa iyilerin kıymetini bilemezsiniz. Birileriyle görüşün konuşun kimseye güvenmeden yalnız başına yaşanmazki. Severseniz evliliğe doğru kendiliğinden gider zaten. Kader kısmet işi evet ama sizin de insanlara şans vermeniz lazım.

Benimde vardı böyle arkadaş hem yalnızım diye ağlardı hemde tanıştırdıklarımıza pişman ederdi hep bir kabalık olumsuzluk hatta bana bile kötü davranmaya başlamıştı dedim hadi güle güle çekemem kusura bakmayın hatta bakında toplayın kendinizi insanlarda sizin gibilerle olmak istemiyor bıktırıyorsunuz insanı

Benimde vardı böyle arkadaş hem yalnızım diye ağlardı hemde tanıştırdıklarımıza pişman ederdi hep bir kabalık olumsuzluk hatta bana bile kötü davranmaya başlamıştı dedim hadi güle güle çekemem kusura bakmayın hatta bakında toplayın kendinizi insanlarda sizin gibilerle olmak istemiyor bıktırıyorsunuz insanı
Teşekkürler

sizin gibi kisilerden uzak durmayi oneririm normalde ama size ne desem bilemedim.

Bu kadar negatif dusunce kalbinizi elbette karartacaktir, biraz daha olumlu bakmaya calisin etrafiniza.

O kisiler de belki en secdiklerinden yedikleri kaziklar nedeniyle boyle olmuslardir.

Siz kendi kucuk mutlu dunyanizi kurmaya calisin ve insanlara sans verin.

Sizin adınıza çok sevindim. Kaç yaşında buldunuz aradığınız aşkı?
30 yaşımda:) o zamana kadar da gerçekten yürekten sevemiycek tiplerin beni sevdiğini zannederek geçirmişim. Onu taniyincaya kadar anlayamamıştım bunu. Aramızda elbet sorun oluyor da %99.9 benim çıkardıklarım 😁 Teşekkür ederim. Daha güzellerini siz yaşarsınız umarim:)

Öncelikle kötü yorumları dikkate almayın. Bundan birkaç sene önce ilk ilişkim bittiğinde bir diğerini bulmam 2 senemi aldı. Bu iki sene boyunca bir sürü teklif aldım. 22 yaşındaydım. Bir yandan deli gibi sevgilim olsun seveyim sevileyim istiyordum. Ama karşıdaki insanlara ısınamıyordum. İçlerinde çok iyi tipleri huyları olanlarda vardı ama yok bir şekilde olmuyordu. Bazen benden bazen karşıdan kaynaklı ama pek çoğu benden kaynaklı. Sonra erkek arkadaşımla tanıştım. İlk gün o kadar sıcak o kadar güzel geçmişti ki diğerleri ile neden olmadığını anlamıştım. Şimdi 2.5 sene ilişki yaşadım aldatıldım ve ayrıldım. Sonu kötü bitti ama çok güzel şeyler paylaştım onunla. Şimdi yine birkaç kişi ile tanıştım meslekli iyi adamlar yine içime sinmedi bekliyorum. İşin özeti şu siz henüz dogru insanla karşılaşmamışsınız. Onunla karşılaşılınca herşey o kadar su gibi akıp gidecek ki hiçbirşey yapmanıza gerek kalmayacak. Benim size tavsiyem ise gözlerinizden kalpler çıkmasını beklemeyin gidin ve biraz ısındıgınız biraz mutlu olacağınıza inandığınız biri ile yürüyün. Eğer öyle biri yoksa henüz sizi bulmamış ama bulmasına az kalmış demektir:)

moralimi darman duman edeen bu cümleniz yanına bir de tavsiyenizi duymak isterim
Ayrıca şunu sakın unutmayın eğer siz kötü, eziyetli insanlara zarar veren bezdiren bir insan olmadıkça asla yalnız ve kimsesiz ölmeyeceksiniz. Sırf adı evlendim olmasın sevgilisi var olmasın diye dogru kişiyi beklemeniz sizi yalnız kimsesiz bırakmaz. Hı bu aşamada kriterlerinizi ben en mükemmele layığım yapmayıp sadece mutlu ve huzurlu olacağınız bir adama çevirirseniz emin ol her yaşta her güzellikte her insan İçin bir can yoldaşı vardır.

O kadar kötü mü gerçekten? Hiç mutlu bir evlilik yapan yok mudur?
Bence yok kendi kendine mutlu olmayı öğrenmelisin. Bende yalnızken cok ıstedım evlenmeyi sımdı o gunlerin mumla arıyorum. Bende Kendımı sevmiyordum. Sev kendını senden Baska degerli kimse yok

İsteksizlik ama isteklilik gibi. Bir tezat var. Yuvam olsun anne olayım istiyorum ama iş görüşmeye gelince aman olsun da bitsine geliyor iş.
Ayniyim bende hem olsun istiyorum hemde hemen olsun armut pis agzima dus olsun dugunn zirvaliklari bile olcaksa gozumde buyuyor bu nasil bi isteksizlik bende anlamadim

Kabalık etmek çok ayrı bir olay, orada terbiyesizlik etmiş arkadaşınız. Ama birisini sırf siz tavsiye ediyorsunuz diye beğenmek zorunda da değil.
Benim de bazen arkadaşları diyor, e şunu gösterdik sana istemedin. Evet istemedim, çünkü beğenmedim, zorunda mıyım? diyorum, ama içimden tabi:)

Back
X