- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Ben de 6 bin alıyorum ama prenses hayatı yaşamıyorum yaniKonuştuğum kimse dengim değil gibi derken sizin özelliğini ne acaba ?
Herkese kulp bula kişiler genelde bana göre çok vasıfsız tipler oluyor. Kusura bakmayın sizi tanımıyorum ama bir arkadaşım var 3000₺ maaş alıyor ve kendini prenses hayatı yaşıyorum zannediyorAklıma o geldi.
Maalesef böyle düşünüyorum çok acı değil miilla biri olmak zorunda mı ?
Kendine güvenen insanlara bu saldiri neden ? Dengini bulamamak her zaman ben daha üstünüm anlamina gelmiyor. Mesele akademik kariyerim varsa ayni sekilde bir es bulmak isterim, kendim iyi para kazaniyorsam benden düsük maas alan birini istemem. Insanin kriterlerinin olmasi burnu havadalik degil bence.Konuştuğum kimse dengim değil gibi derken sizin özelliğini ne acaba ?
Herkese kulp bula kişiler genelde bana göre çok vasıfsız tipler oluyor. Kusura bakmayın sizi tanımıyorum ama bir arkadaşım var 3000₺ maaş alıyor ve kendini prenses hayatı yaşıyorum zannediyorAklıma o geldi.
Konuştuğum kimse dengim değil gibi derken sizin özelliğini ne acaba ?
Evet ya samimiyet çok önemli , ben de bulursam basıcam da yok işte doğru düzgün biri karşıma hiç çıkmadı bu zamana kadarEnazından "günaydın prenses" yazmamış
Ben sıcaklık arıyorum bulursam basicam nikahi
Napiosun yazanı ben de olsam hayatımdan çıkarırdım. Bu, karşıdakinin kültürsüz olmasıyla ilgili bir ipucudur bana göre. Kitap okumuyordur en basitinden.
Evet öyle bir soğudum ki mesaj atacağım tekrar yazarsa , bir daha görüşmek istemediğimi++++
Türkçe yazmayı bilmeyen birinden ben de soğurum
Belki kovalamayı sevenlerdensindir.Merhaba herkese. Bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. 26 yaşındayım ben. Karşıma sürekli birileri çıkıyor evlilik niyetinde . Başta konuşuyorum hoşuma giden oluyor ama sonra bir şey oluyor soğuyorum . O kadar garip ki ben de şaşıp kalıyorum bu duruma. Birden pat diye bir soğukluk giriyor içime . Neden böyle bilmiyorum . Acaba diyorum eski nişanlım büyü falan mı yaptırdı artık böyle bile düşünür oldum çünkü gerçekten çok garip bir durum . Kendime hiç kimseyi yakıştıramıyorum , çok çok fazla seçici olmaya başladım . Örneğin mesajda napiosun yazdı diyelim soğuyorum konuşmuyorumbiraz komik bir örnek oldu ama soğumamın saçma nedenlerinden birini söylemek istedim . Geçende bir polisle konuştuğumu yazmıştım buraya . Üç kere görüştük bana bugün napiosun canım yazmış . O kadar sinir oldum ki anlatamam . Hem kötü yazmasından hem canım demesinden. Tersledim daha ne kadar konuşalı olmuş da bu samimiyet ben hoşlanmam bu tarz şeylerden dedim . Tamam ee napiosun yazmış . Salak salak konuşuyor mesajda . Yüz yüze daha iyi ama onda da biraz sıkılmaya başladım . Bir yandan da kendi kendime diyorum ki sen böyle armutun sapı üzümün çöpü diye diye belki hayatının aşkını kaçıracaksın . Ama elimde değil , konuştuğum kimse sanki bana denk değilmiş gibi geliyor . Yaşadığım nişan süreci belki beni böyle yaptı ama inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şans versem mi diyorum bazen ama işin içinden çıkamadım . İçimi dökmek istedim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?