Kimseyi uygun bulmamak

İnsanları üslup değil de yazım yanlışlarına göre yargılamak saçma bence kimse anasının karnından TDK uzmanı olarak doğmuyor insanları tanıyarak bu ayrımı yapman lazım. Bunun dili böyle bunun burnu uzun bunun boyu kısa dersen hopp evde kalmışsın

Anladığım kadarıyla ciddi birini istiyorsunuz bu kişi pek oturaklı biri değil gibi hemen samimiyet kurandan hayır gelmez

Aman yaş 26. Ne takiyon

Eski nişanlınızdan ayrılalı ne kadar süre oldu. Belki hala onun yani yaşadıklarınızın etkisinden çıkamamışsınızdır. Bende yakın zamanda nişan attım sanki bir daha sevemicekmişim ve boşluk hissi sürekli geliyo belki sebebi budur sizinde.

Ben de 6 bin alıyorum ama prenses hayatı yaşamıyorum yani böyle düşünmemin maaşla bir alakası yok. Fikirleri, üslubu , diksiyonu ...
Mesela edebiyat öğretmeni olsa ve özel bir kurumda 3000₺ çalışsa , siz kabul eder misiniz ? Üslubu , diksiyonu falan harika olsa ? Meraktan soruyorum.

Kendisine asgari ucret diyoruz ulkede oldukca populer , zaman zaman da yukseliyor nazli biraz ...biz siradan yasayan ölumluler onunla gecineni degil bizzat paranin miktarini kucuk goruyoruz yukselsin diye .....
Ben asgari ücrete laf etmedim ya da kazana. Neyse anlayan anlıyor beni şükür. Asgari ücret alıyorsanız en çok sizin gülmeniz lazım söylediğime. O paraya istanbulda geçinmeye çalışıyor ve her gelen talibine bir kulp takıyor. Ben prenses hayatımı bırakıp, 6-7 bin alan adamla evlenemem diyor. Ah her neyse bende like atam size. Bunda bile duyar kadacak bir yer buldunuz tebriks!

Mesela edebiyat öğretmeni olsa ve özel bir kurumda 3000₺ çalışsa , siz kabul eder misiniz ? Üslubu , diksiyonu falan harika olsa ? Meraktan soruyorum.
Maddiyat kriter olamaz mı yani... üstelik konu sahibi çalışıyor ve kendi parasını kazanıyor. Oturduğu yerden gelsin zengin koca dese neyse... ( ha onu da diyebilir tabii kendi tercihi olur) belki bulur belki bulamaz ama insanların kriterleri bizi ilgilendirmemeli.

Olabilir elbette. Bende zaten bundan dolayı sordum. Kriterleri arasında yoksa ne güzel, buna bakan çok az insan kaldı diyecektim. Celallenmeye gerek yok ki.

aldığı maaş ne alaka?

aldığı maaş ne alaka?
Şöyle ki 3000₺ ile istanbulda prenses gibi bir hayat yaşayamazsınız. Ve 3000₺ alan birinin de 6/7 bin alan biri için ben prenses hayatımdan vazgeçip maddi durumu olmayan biriyle evlenemem diyip küçük görmesi bana epey bi komik gelmişti. Acaba hanım efendi de kendini prenses hayatında mı zannediyor diye merak ettim. Ama değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…