Kimseyi uygun bulmamak

valla bu işler biraz da şans. her zaman dengi dengine olmuyor.lise mezunu arkadaşım aylık geliri 60 bin üstü bir adamla evli mesela.bir sürü mühendis öğretmen kadın da eş arayışında 40 larında.isteyebilir 10 bin üstü gelirlisini.bulabilir de bulamayabilir de

Yani bana tek başınayken bu para yetiyor, 6-7 bin istanbul gibi yerde rahatımı boZduğuma değecek bir meblağ değil, madem evlilik sorumluluğuna gireceğim bari rahatımı bozduğuma değsin diyor . Kendi düşüncesi yani, hatta haklı bile olabilir celallenmedim bu arada

Maşallah. Para işi nasip ama benim anlatmak istediğim o değildi aslında. Siz de haklısınız ceycey.

Asla yetmiyor. Biz bi kez tatile gittik kendisiyle ama plansız şekilde olsun dedik. Hani atladık arabaya kafa nereye biz oraya yapacaktık. Kendisini otelde kalmaya ikna edemedim. Arabada uyuyalım ne var dedi, ben tabi bağıra çağıra onu bir otele soktum. Demek istediğimi anladınız sanırım :) o hayal aleminde yaşıyor açıkçası. Yüzüne de söyledim ve görüşmüyoruz artık.

Maşallah. Para işi nasip ama benim anlatmak istediğim o değildi aslında. Siz de haklısınız ceycey.
anladım demek istediğinizi.içinde bulunduğu hayattan başka hayat yaşadığını düşünen kadınlar var.dışarıya farklı göstermeye çalışıyorlar ama gerçeği bambaşka.bunu demek istediniz. o da onların sorunu boşverin.öyle sansınlar ne sakıncası var?

Hiç bir sakıncası yok aslında. Hatta bazen bende kendimi Beyonce gibi falan hissediyorum. Ama her şey keşke hissiyatla olsa. O arkadaşım da mesela hep kendisinin kriterinde/ düzeyinde bir erkek olmadığını söyler.

Anladım sizi. Ama bu durum yine o kızın şahsi meselesi. Belki onu öyle farklı görecek biri vardır kısmetinde varsa. Kurtlu baklanın kör alıcısı olur misali

Anladım sizi. Ama bu durum yine o kızın şahsi meselesi. Belki onu öyle farklı görecek biri vardır kısmetinde varsa. Kurtlu baklanın kör alıcısı olur misali
Başla atasözü geldi aklıma ama Belki doğru olanın yapıyordur. Bu gece bunu düşüneyim ben bi.

şaka maka kültürdür napıyorsun falan onlar hikaye genel kültür iyidir hoştur da o da bir yere kadar siz sadece hazır değilsiniz hazır olduğunuzda kimseyi küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın dağda çobanla bile ilişki yaşayabilirsiniz his hazırlık çekim birazda karşı tarafa bağlı canım demeyip sizi çekip öpse daha çok etkilenirsiniz bu tarz seyler hissetirdiniz bana

Turkchenizden dolayi ben tebriks sizi

Kuzum duyar kasmak fazlaca sosyal.medya etkisindeki bir durum su durum ise bambaska yazdigimla alakasi yok asgari ucret veya baska ucret kimseyi kucumse diyorum ozet bu

Neden böyle hissettiniz son yazdığınızı anlayamadım onu ama

Neden böyle hissettiniz son yazdığınızı anlayamadım onu ama
birazdaha rahat insan seviyorsunuz napıosun diye soran adam kültürsüz değil gergin sıkılgan biraz utangactır belki birde her ilişknin bir enerjisi olur siz bireye tepki gösterdiniz mesela gerildiniz oda gerilirse enerji bozulur erkek gerilmicek rahat olucak durumu anlatacak karşısındakinide rahatlatacak güven verecek :)

Son düzenleme:
Ay valla doğru , psikoloji mi okudunuz siz ? Sürekli napıyosun değil de konu açan bir şeyler anlatan adam seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…