- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
valla bu işler biraz da şans. her zaman dengi dengine olmuyor.lise mezunu arkadaşım aylık geliri 60 bin üstü bir adamla evli mesela.bir sürü mühendis öğretmen kadın da eş arayışında 40 larında.isteyebilir 10 bin üstü gelirlisini.bulabilir de bulamayabilir deŞöyle ki 3000₺ ile istanbulda prenses gibi bir hayat yaşayamazsınız. Ve 3000₺ alan birinin de 6/7 bin alan biri için ben prenses hayatımdan vazgeçip maddi durumu olmayan biriyle evlenemem diyip küçük görmesi bana epey bi komik gelmişti. Acaba hanım efendi de kendini prenses hayatında mı zannediyor diye merak ettim. Ama değilmiş.
Yani bana tek başınayken bu para yetiyor, 6-7 bin istanbul gibi yerde rahatımı boZduğuma değecek bir meblağ değil, madem evlilik sorumluluğuna gireceğim bari rahatımı bozduğuma değsin diyor . Kendi düşüncesi yani, hatta haklı bile olabilirŞöyle ki 3000₺ ile istanbulda prenses gibi bir hayat yaşayamazsınız. Ve 3000₺ alan birinin de 6/7 bin alan biri için ben prenses hayatımdan vazgeçip maddi durumu olmayan biriyle evlenemem diyip küçük görmesi bana epey bi komik gelmişti. Acaba hanım efendi de kendini prenses hayatında mı zannediyor diye merak ettim. Ama değilmiş.
Maşallah. Para işi nasip ama benim anlatmak istediğim o değildi aslında. Siz de haklısınız ceycey.valla bu işler biraz da şans. her zaman dengi dengine olmuyor.lise mezunu arkadaşım aylık geliri 60 bin üstü bir adamla evli mesela.bir sürü mühendis öğretmen kadın da eş arayışında 40 larında.isteyebilir 10 bin üstü gelirlisini.bulabilir de bulamayabilir de
Asla yetmiyor. Biz bi kez tatile gittik kendisiyle ama plansız şekilde olsun dedik. Hani atladık arabaya kafa nereye biz oraya yapacaktık. Kendisini otelde kalmaya ikna edemedim. Arabada uyuyalım ne var dedi, ben tabi bağıra çağıra onu bir otele soktum. Demek istediğimi anladınız sanırım :) o hayal aleminde yaşıyor açıkçası. Yüzüne de söyledim ve görüşmüyoruz artık.Yani bana tek başınayken bu para yetiyor, 6-7 bin istanbul gibi yerde rahatımı boZduğuma değecek bir meblağ değil, madem evlilik sorumluluğuna gireceğim bari rahatımı bozduğuma değsin diyor . Kendi düşüncesi yani, hatta haklı bile olabilircelallenmedim bu arada
napıyorsunuz iyimisiniz :)Napiosun yazanı ben de olsam hayatımdan çıkarırdım. Bu, karşıdakinin kültürsüz olmasıyla ilgili bir ipucudur bana göre. Kitap okumuyordur en basitinden.
anladım demek istediğinizi.içinde bulunduğu hayattan başka hayat yaşadığını düşünen kadınlar var.dışarıya farklı göstermeye çalışıyorlar ama gerçeği bambaşka.bunu demek istediniz. o da onların sorunu boşverin.öyle sansınlar ne sakıncası var?Maşallah. Para işi nasip ama benim anlatmak istediğim o değildi aslında. Siz de haklısınız ceycey.
Hiç bir sakıncası yok aslında. Hatta bazen bende kendimi Beyonce gibi falan hissediyorum. Ama her şey keşke hissiyatla olsa. O arkadaşım da mesela hep kendisinin kriterinde/ düzeyinde bir erkek olmadığını söyler.anladım demek istediğinizi.içinde bulunduğu hayattan başka hayat yaşadığını düşünen kadınlar var.dışarıya farklı göstereye çalışıyorlar ama gerçeği bambaşka.bunu demek istediniz. o da onların sorunu boşverin.öyle sansınlar ne sakıncası var?
Anladım sizi. Ama bu durum yine o kızın şahsi meselesi. Belki onu öyle farklı görecek biri vardır kısmetinde varsa. Kurtlu baklanın kör alıcısı olur misaliHiç bir sakıncası yok aslında. Hatta bazen bende kendimi Beyonce gibi falan hissediyorum. Ama her şey keşke hissiyatla olsa. O arkadaşım da mesela hep kendisinin kriterinde/ düzeyinde bir erkek olmadığını söyler.
Başla atasözü geldi aklıma amaAnladım sizi. Ama bu durum yine o kızın şahsi meselesi. Belki onu öyle farklı görecek biri vardır kısmetinde varsa. Kurtlu baklanın kör alıcısı olur misali
şeyma yı örnek alıyordır belki.ya tutarsa diye.tutabilir de bakkkBaşla atasözü geldi aklıma amaBelki doğru olanın yapıyordur. Bu gece bunu düşüneyim ben bi.
O benim idol. Onun gibi dans edebileydim bi acunda ben bulurdumşeyma yı örnek alıyordır belki.ya tutarsa diye.tutabilir de bakkk
Turkchenizden dolayi ben tebriks siziBen asgari ücrete laf etmedim ya da kazana. Neyse anlayan anlıyor beni şükür. Asgari ücret alıyorsanız en çok sizin gülmeniz lazım söylediğime. O paraya istanbulda geçinmeye çalışıyor ve her gelen talibine bir kulp takıyor. Ben prenses hayatımı bırakıp, 6-7 bin alan adamla evlenemem diyor. Ah her neyse bende like atam size. Bunda bile duyar kadacak bir yer buldunuz tebriks!
Tenks again.Turkchenizden dolayi ben tebriks sizi
Kuzum duyar kasmak fazlaca sosyal.medya etkisindeki bir durum su durum ise bambaska yazdigimla alakasi yok asgari ucret veya baska ucret kimseyi kucumse diyorum ozet bu
Neden böyle hissettiniz son yazdığınızı anlayamadım onu amaşaka maka kültürdür napıyorsun falan onlar hikaye genel kültür iyidir hoştur da o da bir yere kadar siz sadece hazır değilsiniz hazır olduğunuzda kimseyi küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın dağda çobanla bile ilişki yaşayabilirsiniz his hazırlık çekim birazda karşı tarafa bağlı canım demeyip sizi çekip öpse daha çok etkilenirsiniz bu tarz seyler hissetirdiniz bana
birazdaha rahat insan seviyorsunuz napıosun diye soran adam kültürsüz değil gergin sıkılgan biraz utangactır belki birde her ilişknin bir enerjisi olur siz bireye tepki gösterdiniz mesela gerildiniz oda gerilirse enerji bozulur erkek gerilmicek rahat olucak durumu anlatacak karşısındakinide rahatlatacak güven verecek :)Neden böyle hissettiniz son yazdığınızı anlayamadım onu ama
Ay valla doğru , psikoloji mi okudunuz siz ? Sürekli napıyosun değil de konu açan bir şeyler anlatan adam seviyorum benbirazdaha rahat insan seviyorsunuz napıosun diye soran adam kültürsüz değil gergin sıkılgan biraz utangactır belki birde her ilişknin bir enerjisi olur siz bireye tepki gösterdiniz mesela gerildiniz oda gerilirse enerji bozulur erkek gerilmicek rahat olucak durumu anlatacak karşısındakinide rahatlatacak güven verecek :)
keşke kendi söküğünü dikemeyen terzi diyebilirsiniz :)Ay valla doğru , psikoloji mi okudunuz siz ? Sürekli napıyosun değil de konu açan bir şeyler anlatan adam seviyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?