- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Tatszhayat
Yaş ilerledikçe insan daha çok seçici oluyor çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum biriyle konuştu tamam dese 1 hafta sonra nişanı olacaktı ama en ufak bişi de ısınamadım diye ayrildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir napıyosuna kurban olan ilişkide ne biliyim gerek yok yaniNapıyosun canım beni de rahatsız ederdi.
Yaşla ilgisi var mı bilemem ama ben 20 yaşındayken de hoşlanmadigimi hatirliyorum.
Üstelik ters tepki verince ekstra large bir sekilde tamam ee napıyosun demesi de ofsayt.
Ee ne beklerdim diye dusunuyorum su anda ornegin "sanirim bu hosuna gitmedi" tarzinda daha cool daha surdurulebilir iletisime acik belki iste ne senden ne benden giden olsun tadinda ortaya bir cevap daha cekici gorunurdu bana.
Cunku simdiden hoslanmadiginiz hicbir sey hicbir zaman ayy ne tatli olarak gelmeyecek size.
Nasıl anlamadımbir napıyosuna kurban olan ilişkide ne biliyim gerek yok yani
napıyorum ben diye kendime sorarım böyle birşey yaparsam
Yani beni düşüncem mi saçma diyorsunuzbir napıyosuna kurban olan ilişkide ne biliyim gerek yok yani
Evet o kadar seçici olmaya başladım ki .. her sözde her davranışta bir şey arar oldum. Belki bu yazdığım saçma gelebilir bazılarına . Çocuk ne demiş ki bu kız da abartıyor diyebilirler ama son bir senedir böyleyim maalesefYaş ilerledikçe insan daha çok seçici oluyor çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum biriyle konuştu tamam dese 1 hafta sonra nişanı olacaktı ama en ufak bişi de ısınamadım diye ayrildi
bir napıyosuna kurban olan ilişkide ne biliyim gerek yok yani
ilişkideki odaklandığınız nokta napıyosun sa biraz sacma napıyosun diyene kültürsüz falan diyolar yani bu dahada sacma kültür nedir napıyosun nedir yani bir kelimeye bukadar anlam yüklemek çok çok sacma aman bir deniyim dediğiniz ilişkiler böyle oluyor malesef ilişkiye başlamadan önce kendinizi yoklayın evlilik değil bir flörtün sorumluluğunu alabilirmiyim istiyormuyum bunlara baştan karar verinYani beni düşüncem mi saçma diyorsunuz
siz soğuk değilsinizdir genelde insanlar böyle söylemeyip yapanları seviyoruzNapıyosuna değil "napıyosun canım"a.
Yoksa elbette wp konuşmalarında, günlük günlük konuşurken makale yazar gibi konuşsun beklentisinde değilizdir.
Ama 3. buluşmada da bugs bunny gibi nibir cinims denmesi ornegin benim gibi soguk bir tipe fazla gelebilir.
işte napıyosuna ilişki bitirirsen doğru düzgün adam kalmadı diye yazarsın konu sizinle ilgili değil genel konuşuyorum alıntı kişiselleştirmek için alıntı yapmadımMerhaba benkesinlikle kendini beğenmişlik değil gerçekten piyasada doğru düzgün adam yok olanlari da kalmışlar
kimseyi de kusurlarını görmeyecek kadar seveceğim dusunmuyorum hoş sevsem bile mutlaka kendinden soğuyacak bir şey yapar.İnsanlar nasıl senelerce evli kalıyorlar ya
![]()
Kendisi ilişkide çok yıpranmış o yüzden tahammülü kalmamış olabilir bende durum biraz oyle çünküişte napıyosuna ilişki bitirirsen doğru düzgün adam kalmadı diye yazarsın konu sizinle ilgili değil genel konuşuyorum alıntı kişiselleştirmek için alıntı yapmadım
Linkini atar mısınız, ben çok severim böyle testleri onedio testi bile çözerimkarışınıza çıkacak insanı 100 üzerinden değerlendirin 51 alan geçer 30 puanlık bir soru var o soruyu bulun tip olur para olur sohbet olur cinsellik olur ilişkiyi oturttuğunuz temel nedir o noktayı yakalamak gerek diye düşünüyorum
testlerimi var ilk defa duydumLinkini atar mısınız, ben çok severim böyle testleri onedio testi bile çözerim![]()