• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyi uygun bulmamak

Yaş ilerledikçe insan daha çok seçici oluyor çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum biriyle konuştu tamam dese 1 hafta sonra nişanı olacaktı ama en ufak bişi de ısınamadım diye ayrildi

Napıyosun canım beni de rahatsız ederdi.
Yaşla ilgisi var mı bilemem ama ben 20 yaşındayken de hoşlanmadigimi hatirliyorum.
Üstelik ters tepki verince ekstra large bir sekilde tamam ee napıyosun demesi de ofsayt.

Ee ne beklerdim diye dusunuyorum su anda ornegin "sanirim bu hosuna gitmedi" tarzinda daha cool daha surdurulebilir iletisime acik belki iste ne senden ne benden giden olsun tadinda ortaya bir cevap daha cekici gorunurdu bana.

Cunku simdiden hoslanmadiginiz hicbir sey hicbir zaman ayy ne tatli olarak gelmeyecek size.

Napıyosun canım beni de rahatsız ederdi.
Yaşla ilgisi var mı bilemem ama ben 20 yaşındayken de hoşlanmadigimi hatirliyorum.
Üstelik ters tepki verince ekstra large bir sekilde tamam ee napıyosun demesi de ofsayt.

Ee ne beklerdim diye dusunuyorum su anda ornegin "sanirim bu hosuna gitmedi" tarzinda daha cool daha surdurulebilir iletisime acik belki iste ne senden ne benden giden olsun tadinda ortaya bir cevap daha cekici gorunurdu bana.

Cunku simdiden hoslanmadiginiz hicbir sey hicbir zaman ayy ne tatli olarak gelmeyecek size.
bir napıyosuna kurban olan ilişkide ne biliyim gerek yok yani

napıyorum ben diye kendime sorarım böyle birşey yaparsam

Yaş ilerledikçe insan daha çok seçici oluyor çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum biriyle konuştu tamam dese 1 hafta sonra nişanı olacaktı ama en ufak bişi de ısınamadım diye ayrildi
Evet o kadar seçici olmaya başladım ki .. her sözde her davranışta bir şey arar oldum. Belki bu yazdığım saçma gelebilir bazılarına . Çocuk ne demiş ki bu kız da abartıyor diyebilirler ama son bir senedir böyleyim maalesef

Daha yaşınız genç elbet elektrik alacağınız biri çıkar önünüze. İçinize sinmeyen biriyle olmayın zaten. Evlilik müthiş özveri, tahammül gerektiriyor. Sevmediğiniz biri için fedakarlık yapmak bir müddet sonra ağır gelir.

bir napıyosuna kurban olan ilişkide ne biliyim gerek yok yani

napıyorum ben diye kendime sorarım böyle birşey yaparsam

Napıyosuna değil "napıyosun canım"a.
Yoksa elbette wp konuşmalarında, günlük günlük konuşurken makale yazar gibi konuşsun beklentisinde değilizdir.

Ama 3. buluşmada da bugs bunny gibi nibir cinims denmesi ornegin benim gibi soguk bir tipe fazla gelebilir.

Yani beni düşüncem mi saçma diyorsunuz
ilişkideki odaklandığınız nokta napıyosun sa biraz sacma napıyosun diyene kültürsüz falan diyolar yani bu dahada sacma kültür nedir napıyosun nedir yani bir kelimeye bukadar anlam yüklemek çok çok sacma aman bir deniyim dediğiniz ilişkiler böyle oluyor malesef ilişkiye başlamadan önce kendinizi yoklayın evlilik değil bir flörtün sorumluluğunu alabilirmiyim istiyormuyum bunlara baştan karar verin

Napıyosuna değil "napıyosun canım"a.
Yoksa elbette wp konuşmalarında, günlük günlük konuşurken makale yazar gibi konuşsun beklentisinde değilizdir.

Ama 3. buluşmada da bugs bunny gibi nibir cinims denmesi ornegin benim gibi soguk bir tipe fazla gelebilir.
siz soğuk değilsinizdir genelde insanlar böyle söylemeyip yapanları seviyoruz

Merhaba ben 😁kesinlikle kendini beğenmişlik değil gerçekten piyasada doğru düzgün adam yok olanlari da kalmışlar😁kimseyi de kusurlarını görmeyecek kadar seveceğim dusunmuyorum hoş sevsem bile mutlaka kendinden soğuyacak bir şey yapar.İnsanlar nasıl senelerce evli kalıyorlar ya😳

Merhaba ben 😁kesinlikle kendini beğenmişlik değil gerçekten piyasada doğru düzgün adam yok olanlari da kalmışlar😁kimseyi de kusurlarını görmeyecek kadar seveceğim dusunmuyorum hoş sevsem bile mutlaka kendinden soğuyacak bir şey yapar.İnsanlar nasıl senelerce evli kalıyorlar ya😳
işte napıyosuna ilişki bitirirsen doğru düzgün adam kalmadı diye yazarsın konu sizinle ilgili değil genel konuşuyorum alıntı kişiselleştirmek için alıntı yapmadım

Ben de insanlardan çabuk soğuyorum ama yaşım daha genç olduğu için zamanla geçer gibi geliyor. Verdiğiniz örnekten yola çıkarsak ben yine de abartı buldum. Mesela ben burada yazacağım zaman ya da daha resmi olduğum biriyle konuşurken dikkat ederim yazım kurallarına ama samimi gördüğüm insanlarla konuşurken hiç takılmam.

Bunun kültürden kaynaklandığını da hiç düşünmedim açıkçası, belki konuşmalarınızda gözünüze batan başka şeyler olmuştur ama örneği bunun üzerinden verdiniz sanırım. Canım kelimesini ben de sevmiyorum mesela ama kelimeden ziyade üçüncü görüşmeden sonra kullanması yersiz olmamış bana göre.

Onun dışında insanın enerjisinin tutacağı birini bulması o kadar kolay değil gerçekten. Tamamen aynı şeyleri düşündüğümüz, aynı üslupta olabileceğimiz insanlara denk gelmek zor olabilir ama orta yolu bulmayı deneyebiliriz. Bir de eğer karşınızdaki kişiden hiç hoşlanmadıysanız gözünüze daha da batar her hareketi, etkilenmiş olsaydınız bence tolere ederdiniz.

karışınıza çıkacak insanı 100 üzerinden değerlendirin 51 alan geçer 30 puanlık bir soru var o soruyu bulun tip olur para olur sohbet olur cinsellik olur ilişkiyi oturttuğunuz temel nedir o noktayı yakalamak gerek diye düşünüyorum

Çok normal bir durum. Her görüştüğümüz , tanıştığımız kişilere karşı ilgi, sempati,aşk geliştirmeyiz.Fiziksel olarak beğenirsin ama davranışsal olarak seni tatmin etmez ya da ruhsal,zihinsel, maddi …. Bunun nedenini sen bilebilirsin.hiç birimiz bilmeyiz! Ayrıca büyü, nazar gibi şeyimsilere inanmıyorum.

karışınıza çıkacak insanı 100 üzerinden değerlendirin 51 alan geçer 30 puanlık bir soru var o soruyu bulun tip olur para olur sohbet olur cinsellik olur ilişkiyi oturttuğunuz temel nedir o noktayı yakalamak gerek diye düşünüyorum
Linkini atar mısınız, ben çok severim böyle testleri onedio testi bile çözerim :KK70:

Back
X