- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.773
- 88
- Konu Sahibi Tatszhayat
Ay siz 100 üzerinden 51 falan deyince ben internetten çözülen test sandımtestlerimi var ilk defa duydum

Kusura bakmayın, atladım hemen 'hani nerede linkkğğ' diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay siz 100 üzerinden 51 falan deyince ben internetten çözülen test sandımtestlerimi var ilk defa duydum
sohbet ediyoruz sorun değil :)Ay siz 100 üzerinden 51 falan deyince ben internetten çözülen test sandım
Kusura bakmayın, atladım hemen 'hani nerede linkkğğ' diye![]()
Eskiden yani nişanlanma olayından önce nasıldınız veya nişanlınıza karşıMerhaba herkese. Bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. 26 yaşındayım ben. Karşıma sürekli birileri çıkıyor evlilik niyetinde . Başta konuşuyorum hoşuma giden oluyor ama sonra bir şey oluyor soğuyorum . O kadar garip ki ben de şaşıp kalıyorum bu duruma. Birden pat diye bir soğukluk giriyor içime . Neden böyle bilmiyorum . Acaba diyorum eski nişanlım büyü falan mı yaptırdı artık böyle bile düşünür oldum çünkü gerçekten çok garip bir durum . Kendime hiç kimseyi yakıştıramıyorum , çok çok fazla seçici olmaya başladım . Örneğin mesajda napiosun yazdı diyelim soğuyorum konuşmuyorumbiraz komik bir örnek oldu ama soğumamın saçma nedenlerinden birini söylemek istedim . Geçende bir polisle konuştuğumu yazmıştım buraya . Üç kere görüştük bana bugün napiosun canım yazmış . O kadar sinir oldum ki anlatamam . Hem kötü yazmasından hem canım demesinden. Tersledim daha ne kadar konuşalı olmuş da bu samimiyet ben hoşlanmam bu tarz şeylerden dedim . Tamam ee napiosun yazmış . Salak salak konuşuyor mesajda . Yüz yüze daha iyi ama onda da biraz sıkılmaya başladım . Bir yandan da kendi kendime diyorum ki sen böyle armutun sapı üzümün çöpü diye diye belki hayatının aşkını kaçıracaksın . Ama elimde değil , konuştuğum kimse sanki bana denk değilmiş gibi geliyor . Yaşadığım nişan süreci belki beni böyle yaptı ama inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şans versem mi diyorum bazen ama işin içinden çıkamadım . İçimi dökmek istedim buraya
Bence biraz yalniz kal kendini kitaplara başka seylere kaptir gelistir kendini her açıdanMerhaba herkese. Bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. 26 yaşındayım ben. Karşıma sürekli birileri çıkıyor evlilik niyetinde . Başta konuşuyorum hoşuma giden oluyor ama sonra bir şey oluyor soğuyorum . O kadar garip ki ben de şaşıp kalıyorum bu duruma. Birden pat diye bir soğukluk giriyor içime . Neden böyle bilmiyorum . Acaba diyorum eski nişanlım büyü falan mı yaptırdı artık böyle bile düşünür oldum çünkü gerçekten çok garip bir durum . Kendime hiç kimseyi yakıştıramıyorum , çok çok fazla seçici olmaya başladım . Örneğin mesajda napiosun yazdı diyelim soğuyorum konuşmuyorumbiraz komik bir örnek oldu ama soğumamın saçma nedenlerinden birini söylemek istedim . Geçende bir polisle konuştuğumu yazmıştım buraya . Üç kere görüştük bana bugün napiosun canım yazmış . O kadar sinir oldum ki anlatamam . Hem kötü yazmasından hem canım demesinden. Tersledim daha ne kadar konuşalı olmuş da bu samimiyet ben hoşlanmam bu tarz şeylerden dedim . Tamam ee napiosun yazmış . Salak salak konuşuyor mesajda . Yüz yüze daha iyi ama onda da biraz sıkılmaya başladım . Bir yandan da kendi kendime diyorum ki sen böyle armutun sapı üzümün çöpü diye diye belki hayatının aşkını kaçıracaksın . Ama elimde değil , konuştuğum kimse sanki bana denk değilmiş gibi geliyor . Yaşadığım nişan süreci belki beni böyle yaptı ama inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şans versem mi diyorum bazen ama işin içinden çıkamadım . İçimi dökmek istedim buraya
Oks grşrz yrn"Tes ederim cnm " yazani gördü bu gözler.
Açlık bu...Oks grşrz yrnneden yerler bu canım sesli harfleri hadi eskiden kontör olayı vardı tamam ya şimdi.
![]()
Aynen öyle ayrıca teknoloji gelistikce insanlarin zekasi geriledi.Açlık bu...
Pandemi herkesi vurdu alım gücü düştü.
Gerekli vitaminleri alamayinca beyin fonsiyonları düzenli işlemedi.
Bu ilk etapta x y z kuşağında ardindan özenti tayfasında, sekiz sesli harfte kendini gösterdi.
Soru şu: pandemi uzarsa mazallah ve dahi sessiz harflere de nüksederse bu durum...
Insanlar konuşa konuşa deyiminin yerini başka şeyler alacak.
İnternetten , komşudan , akrabadan falanben şunu merak ettim bu kadar talip nerden çıkıyor ? internetten falan sa normal dir.
Öyle demeyin Allah’a şirk koşmuş olursunuz . Büyü ve nazar Kuranı Kerim’de yazıyorÇok normal bir durum. Her görüştüğümüz , tanıştığımız kişilere karşı ilgi, sempati,aşk geliştirmeyiz.Fiziksel olarak beğenirsin ama davranışsal olarak seni tatmin etmez ya da ruhsal,zihinsel, maddi …. Bunun nedenini sen bilebilirsin.hiç birimiz bilmeyiz! Ayrıca büyü, nazar gibi şeyimsilere inanmıyorum.
Böyle değildim, fazla umursamazdım her şeyi , konuşurdum . Ama eski nişanlım ilk sevgilim olmuştu . Sanırım etkisinden hala çıkamıyorum . Bir şey hissetmiyorum ona karşı amaEskiden yani nişanlanma olayından önce nasıldınız veya nişanlınıza karşı
Tam olarak bilemiyorum ikisi de olabilir. Bir de bu kişi polis olduğu için de biraz soğuk duruyorum sanırımSöyle bir ayirim yapmakta fayda var: Soguma sebebim gercek mi, yoksa iliskiye hazir olmadigim icin mi kendimi geri cekiyorum. Ilk durum ise tamamen haklisiniz, cünkü "eh iste" diye kimseyle ciddi adimlar atilmamali. Ikincisi iste biraz ara verip nedenlerine bakmali.
Aklıma komşum geldi onu da biri istemeye gelmiş önceden ( kadın yaşlı bekar hala ) kolonyayı uzatırken adam iki elini birden açmış . Kadın da soğumuş , görmemiş gibi iki elini birden açtı insan tek elini açar diyorGerçekten kalbin çarpsaydı
-napiosun cici kıs ;-)
yazsa bile hoşuna giderdi bence
Boşver biri olacaksa aşk olsun zorlama değil.
Bu yaştan kaynaklı bence yaş ilerledikce insan daha çok seçici oluyorEvet o kadar seçici olmaya başladım ki .. her sözde her davranışta bir şey arar oldum. Belki bu yazdığım saçma gelebilir bazılarına . Çocuk ne demiş ki bu kız da abartıyor diyebilirler ama son bir senedir böyleyim maalesef