Merhaba herkese. Bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. 26 yaşındayım ben. Karşıma sürekli birileri çıkıyor evlilik niyetinde . Başta konuşuyorum hoşuma giden oluyor ama sonra bir şey oluyor soğuyorum . O kadar garip ki ben de şaşıp kalıyorum bu duruma. Birden pat diye bir soğukluk giriyor içime . Neden böyle bilmiyorum . Acaba diyorum eski nişanlım büyü falan mı yaptırdı artık böyle bile düşünür oldum çünkü gerçekten çok garip bir durum . Kendime hiç kimseyi yakıştıramıyorum , çok çok fazla seçici olmaya başladım . Örneğin mesajda napiosun yazdı diyelim soğuyorum konuşmuyorum

biraz komik bir örnek oldu ama soğumamın saçma nedenlerinden birini söylemek istedim . Geçende bir polisle konuştuğumu yazmıştım buraya . Üç kere görüştük bana bugün napiosun canım yazmış . O kadar sinir oldum ki anlatamam . Hem kötü yazmasından hem canım demesinden. Tersledim daha ne kadar konuşalı olmuş da bu samimiyet ben hoşlanmam bu tarz şeylerden dedim . Tamam ee napiosun yazmış . Salak salak konuşuyor mesajda . Yüz yüze daha iyi ama onda da biraz sıkılmaya başladım . Bir yandan da kendi kendime diyorum ki sen böyle armutun sapı üzümün çöpü diye diye belki hayatının aşkını kaçıracaksın . Ama elimde değil , konuştuğum kimse sanki bana denk değilmiş gibi geliyor . Yaşadığım nişan süreci belki beni böyle yaptı ama inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şans versem mi diyorum bazen ama işin içinden çıkamadım . İçimi dökmek istedim buraya