• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyle çıkmayan kız çirkin midir?

kimseyle çıkmayan kız bence evden de dışarı çıkmıyordur
ve doğal olarak birileriyle tanışması zor bu durumda :D

Hehe ben de baya büyüksün falan sandım
İlahi, gerçi o yaşlarda önemsenir böyle şeyler
Ben ilk biriyle çıktığımda 15 yaşındaydım hadi bak bir yılın kalmış :37:
Şaka bir yana da ne bu acele güzelim, 32 yaşında olup kimseyle çıkmamış kadın gördüm ben gerçi onun psikolojik bir problemden kaynaklı ama maşallahı vardı güzeldi baya yani

olurmu ole sey tatlım bende esımden once hıckımse ıle çıkmadım teklıf eden cok olmasına ragmeb secıcılıkten elektrık alamamakta
bı gun bırısı bana çıkma teklıf ettı bende sımdıye kadaar kımse ıle çıkmadım dedım
nasıl yanı dedı kımse çıkma teklıf etmedı ılk benmıyım dedı haha saka gıbı

kimseyle çıkmayan kız bence evden de dışarı çıkmıyordur
ve doğal olarak birileriyle tanışması zor bu durumda :D

yok ttatlım ya nasıp ıslerı ben cok sosyal bı yasa ın ıcındeydm arkadaşlık teklıf edende cok tu ama ılk esımlöe çıktım onunla evlendım

Özge ulusoy'un küçüklüğünü anlattığı bir roportajı okumanı ya da bir videoyu izlemeni tavsiye ederim :) Ben de 14 yaşında iken kimse benden hoşlanmıyor, tavırlarım yüzünden benden korkuyorlardı. Şimdi daha pozitif, insanlarla iyi iletişim kurabilen, onların canını sıkmadan hoşsohbet edebilen biri olmayı başarabildim yavaş yavaş. Ki ilgilerini de çekmeye başladım. ayrıca 14 yaş biraz erken daha. İnan 4 sene bile değil, bir sene içerisinde cok değişeceksin. Yüz hatların yerine oturmaya baslayacak, daha da olgunlaşacaksın. Çirkin bulma kendini, eminim cok güzel bir kızsındır, kendine güvenin olsun, yeter. Hayat daha onune bir cok insan ve fırsat cıkaracaktır :)

bir çok kimseyle çıkmamış taş gibi tanıdıklarım var
çook saçma bence çıkılan kişi sayısıyla güzelliğin karşılaştırılması

Nasıl geçti bakalım sınavın ? Netlerin neler ? Dur daha çıkma işlerini bırak olur o elbet.

net hesaplama diye bişey var,ünlemi de gereken durumlarda kullanmalısın.

teşekkür ederim.depresyondayım zaten.ama bu yaz değişeceğim..

sanane ?kızın falan da girdi herhalde

Burada gireceğin sınav hakkında konular açıp insanlardan öğüt beklerken kimse sana bu şekilde terbiyesizlik yapmadı.

Yaşından daha fazla öğretim hayatım oldu, üstelik Türkçe öğretmeniyim, ünlemi de noktayı da nereye koyacağımı çok iyi bilirim.

Sen değişmek istiyorsan tavırlarından başla. Bak bu da nokta.

hayır hayatım kimseyle çıkmayan kız değerlidir inan bana onun sırf güzelliği için beraber olmak isteyen erkekler varsa hemen uzaklaşmalı hatta kaçmalıdır çünkü güzellik geçiçidir ilerisi düşünülmelidir sizin güzelliğinizin gittiği bazen hasta olduğunuz bazen solgun kaldığınız günlerde güzelliğinizin olmadığında yanınızda olacak kişinin böyle bir durumda yanınızda olması çok beklenemez çünkü o sizi siz olduğunuz için değil güzel olduğunuz için dibinizde bitmiştir ama bunları ayırt edebilen ve buna göre muamele edip gerçek prensini bekleyen kızlar varya hah işte onların hiçbişeyi yoksa saf güzelliği vardır bakışları yeter kadınlar çirkin olamaz bakımsız olur bide kendine neyin yakışacağını bilmez başkasında beğendiğini kendine uygulamaya çalışır aman bunlara dikkat ayrıca ne zaman süslenip püslenin biliyomusunuz sizi en şapşal halinizle gördüğü halde deli gibi peşinizde koşan birini bulduğunuzda süslenin çünki o sizin en güzel halinizi hak ediyor demektir ayrıca yakışıklılık hiç bişey inanın ben çok güzel bi kız olduğumu düşünmüyorum burnumdaki kemer varya ahhh ahh hah işte o beni benden alıyo beyaz tenlide değilim zaten gözlerimde koyu kahve ben açık parlak kahve rengi gözü daha çok severim saçlarımda koyu kahve oooo anlatırken kendimden soğudm :37: üstelik şimdi eraber olduğum insan benim ilkim bakın size anlatayım ameliyattan çıkmışım yan yataktada bi çocuk var sarışın mavi gözlü o kadarmı yakışıklı bende saf odun çocukla öyle konuşma böyle konuşma derken bu çocuk hastahaneden sonra buluşalım dedi ama ben şimdi beraber olduğum ilkimi biriciğimi tanıyorum ama o bana adım atmıyo diye kızıyorum gidip bu çocukla buluşuyorum ama ben tek gitmiyorum bi kız arkadaşımıda alıyorum yanıma çocuk sempatik komik falan filan yakışıklı sarışın falan ama bende tık yok odun geldim odun ayrılıyorum cocuğun yanından neyse arkadaşımla baş başa kaldık kıza dedim hani nasıl biri falan kız benden çok beğenmiş nerdeyse diycek abi kardeşi varsa ayarla :1: :1: :1: neyse ben arkadaşıma dedim ben bundan hoşlanmadım kızın direk tepkisi çocuk seni beğendi sen mi onu beğenmiyosun ben şok geçirdim hain arkadaş dedim gülüştük falan o çocuğu öle salladım dahası varda başka zaman anlatırım sonra bi kafede boş yer kalmamıştı bi masaya geçtim komide gelip bi kaç kişiyi göstererek bunlar bu masada oturabilirmi dedi bende tamam dedim neyse sohbet muhabbet aslında ben çok çekingenimde çocuklar çantadan çikolata çıkarında birden istemsiz olarak aaa çikolata deyi verdim :1: :1: çocukta çanteden bi tane daha çikolata çıkarıp bana verdi sonra muhabbet muhabbeti açtı benim çalıştığım iş yerine işi düşmüş tesadüfi benden yardım edebilirim dedim çocuk denizci subayıymış bir havası var akıllara zarar bir sempatik neyse ben bunun işini halletmek için aradım falan sonra bu çocuk beni araması falan filan derken sırf şimdiki birlikte olduğum kişiye inat çıkıcam dedim ben bu çocukla zaten çevremden herkes bana moronmuşum gibi muamele ediyo yok işte sen kimseden hoşlanamıyosun yok sen kaç yaşına geldinde kimseyle çıkmadın sırf çıkmak için çıkacaktım anlayacağınız evet çocuk tatlı yakışıklı ama bişey eksik adını bilmediğim bişey tamam dedim bana bi daha buluşma teklif etsin gidicem karar verdim 1-2 gün geçmedi telefonum çaldı veeeee arayan biriciğimdi izmire geldiğini ve bulaşabilirmiyim diye soruyordu evden bir hışım çıktım direk gittim yanına çok yakışıklı değil boyu benden bi parmak kalınlığında uzun üstelik şapşal şapşal hareketleri var ama gördüğüm an işte budur dedim hani şu ten uyumumudur nedir yanına gittiğimde ona sarılmamış olamama rağmen kokusu içime işliyordu ve beim birciğim asla parfüm kullanmaz datlum gıymatlum :1: :1: konuşması şiveli o kadar tatlı ki çok yakışıklı değil ama adını bilmediğim ismini koyamadığım bi çekim gücü var değil o subay kıvaç tatlıtuğ gelse biriciğime değişmem şimdi gelelim konumuza benim hayatımda ondan önce kimse olmadı olanlarda yukarıda anlattığım gibi ya buluşmak isteyenler tek bisefer biriyle buluştm oda hani şu hastenedki çocuk varya hah onunla ama arkadaşımla gitmiştik şimdi içimde ukte olarak kaldı ben biriciğimin karşısına daha masum bi kız olarak çıkabilirdim bazen hata yaptığımı düşünüyorum o yüzden hiç kimseyle çıkmamış olan kızlara diyorum inanın o temiz haliniz dünyanın en güzel kızına bedel ve güzellik hiç bişeye yaramıyo benki dış görünüme onem verdiğim halde beni bile vurdu geçti.

Burada gireceğin sınav hakkında konular açıp insanlardan öğüt beklerken kimse sana bu şekilde terbiyesizlik yapmadı.

Yaşından daha fazla öğretim hayatım oldu, üstelik Türkçe öğretmeniyim, ünlemi de noktayı da nereye koyacağımı çok iyi bilirim.

Sevgili meslektaşım ben hoş gördüm.İlköğretimde baya bir uğraştım böyleleriyle.Olurda seneye lisede görev yaparsam antreman oluyor bana :) Bırakalım diyeceğini desin.

hocam ayakta alkışlıyorum yorumunuzu :7:

konusuna yorum yapılmasını haketmiyor bu üye.

Basta yasla ilgili bir iki kelam edesim geldi de. yorumlari okuyunca konunun akibetinin degistigini gordum.
Insanlar disindan yana bir de ic guzellige bakarlar. Degil 14, 44 yasinda da olsa kimsenin yanasmadigi insanlar var. neden acaba bir oturup kendine bakmali insan...

Ben esim disinda kimseyle cikmadim.26 yasimda tanistik.o zamana kadar kimseye bisey hissetmedim.gelen teklifleri hep reddettim. Ama insanin flortleri olmaliymis. Her konuda tecrubesizdim.
Biriyle cikmamis olman cirkinligini gostermez. Hatta cok guzel kizlarin genelde sevgilisi yoktur

Sınavım var , derdim var , saçımı boyatacağım, sevgilim yok gibi bilumum konu açıyorsun ve burada herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor. Saygısızlık yapma edebinle otur .

genelde böyle bi anlayış var ve ben çok üzülüyorum bu duruma..

- seçtiğiniz yollar
- tanıştığınız kişiler ve çevreniz
- gittiğiniz mekanlar, kurslar, okulllar
- aldığınız kararlar
ve en önemlisi kısmet faktörü.

işte bunlardır bir insanın bir ilişkiye başlaması veya başlamaması.

güzellik konusuna katılmıyorum. bir insanın talihi güzel olacak.

hiçkimseyle çıkmamış olması bence ne istediğini iyi biren biri olduğunu gsterir çirkinlikle hiçbir alakası yok bunun

Back
X