- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Yokmu beni anlayanArkadaslar sorunumu bilen bilir. İnsanlara bakamıyorum utanıyorum gözlerim bile acıyor bakarken artık nasıl kasıyorsam Karşısı da anlıyor geriliyor bakışımdan daha doğrusu bakmaya çalışışımdan onlarda bakamıyor hatta utanıyorlarlar sanki. Yada ben öyle hissediyorum. Varmı bu durumu yaşayıp atlatan
Oku canmBende aynı sizin gibiyim birinin gözlerine bakarak konuşurken utanıyorum gözlerimi hemen kaçırıyorum yorumları bir köşede bende okuyum :)
Sagolun sizede geçmiş olsunOku canmgeçmiş olsun
Cnm peki karşı taraf anlıyor mu senin bu durumunu iletişim esnasında. Bende direkt anlıyorlar onlarda geriliyor lar utanıyor lar. Daha iğrenç bir hal alıyo o zaman iletişimSagolun sizede geçmiş olsun
İlaç kullandım ve terapi aldım geçmediHic bu konuda yardım aldınız mı?
Alınıyorlar tabi onları takmıyormuşum gbi hissediyorlar konuşurken dönüp yüzüme bile bakmadın diyen arkadaşım var.Cnm peki karşı taraf anlıyor mu senin bu durumunu iletişim esnasında. Bende direkt anlıyorlar onlarda geriliyor lar utanıyor lar. Daha iğrenç bir hal alıyo o zaman iletişim
Yok cnm herkese karşı öyleyim eşime bileCünkü karşınızdaki onsani dinlemiosunuz gercekten konsantre olmuodunuz baska seyler var kafada ya okisi yle ilgili kötü konusmusdundur yada kötübir sey düsünmüssündür birzaman diliminde yada senin yaptigin kötübirsey varsa konusan kidi gözünün icine dikdik baktiginda onu görecekmisgibi bir korku girebilirbiryerde okumustum
Ben bu sebep den kimseyle Dost olamıyorum insanlardan kaçıyorum. İletişim den kaçıyorum.Utanmanizin sebebi nedir; belki bunun üzerine gitmeniz gerekir. Ben de bi dönem cok utangactim. Ben de ki eksik olan özgüvenim den kaynaklaniyordu. Kendimi pek begenmiyordum. Inanin cok üzerinde durdum, kendimle mesgul oldum, rahatsiz hissettigim anlarda insanlarla göz temasi kurmaya calistim bunu asabilmek icin.
Onun disinda dis görünüsümle ilgilendim ve zamanla kendimi sevmeye basladim. Simdi mesela kendimden eminim, insanlarla konusurken göz temasi kuruyorum ve severek sohbet ediyorum. Her sey özgüven den kaynaklaniyor bana kalirsa. Ben yardim almadim ama en yakinlarima bahsettim, nedenlerimi acikladim. Zamanla kendimi cok fazla kasmamayi ögrendim ki bana karsi cok anlayisli davrandilar. Hatta bana bende sevdikleri özelliklerimi söyledilerki bu da özgüvenimin artmasina bi katkisi oldu.
Allah yardimciniz olsun. :)
Bende de benim tuhaf olduğumu anlayıp geriliyor lar çekiniyor lar benim duruşum dan diye düşünüyorumAlınıyorlar tabi onları takmıyormuşum gbi hissediyorlar konuşurken dönüp yüzüme bile bakmadın diyen arkadaşım var.
İlaç kullandım ve terapi aldım geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?